Here we go

första inlägget ni styr.
Malin skrev:
Jag e lite nyfiken på hur förberedelserna ser ut för förlossning när det är tvillingar? Det är ju väldigt sellan man går 40 veckor? när är normalt?
Hur har du planerat för förlossningen med bedövninga osv?
Ja, alltså.. förlossningen. Man kan föda "normalt" om bebisana ligger med huvudet neråt men om dom ligger med rumporna neråt så blir det snitt. Och nej, man går oftast inte 40 veckor.. utan man kanske går 36-38 veckor, det är olika från person till person, eller så får man ett planerat snitt. Jag vill helst göra snitt, är så sjuukt rädd att föda genom ah ni vet, är rädd för att spricka och allt och kommer använda lustgas och ryggmärjsbedövning eller vad det nu heter, haha :)

några av er skrev också att jag ska lägga upp fler bilder, och ska försöka bli bättre på det. Men just nu sitter jag vid en annan data och har inga bilder här, typiskt va?

Kommentarer
Postat av: Malin

:) Jag är tvärtom. Livrädd för snitt. Vi har börjat diskutera ett andra barn och jag fick reda på att jag kanske måste snittas. Jag börja typ gråta, så på fredag ska jg träffa en psykolog som ska hjälpa mig som är utbildad för det.

2011-01-11 @ 21:53:24
URL: http://malinmasken.blogg.se/
Postat av: Malin

säger bara CRAZY WOMAN!! :P

2011-01-11 @ 22:39:05
URL: http://malinmasken.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0