onsdag

Hej! :)
Idag mötte jag samanta och vi var i lägenheten. Tänkte montera ihop nattduksborden, men hade inte med oss någon skruvmejsel :p såå.. aa det gick inte så jättebraaa!

Sen har jag inte gjort så mkt mer idag, nu står barnen här vid bordet och bankar hahaha :) aja. ha en bra dag, skriver laater! pussspåer.

Klart!

Gjorde sängen också! Min vanliga mobilkamera e trasiga så blir lite cp bilder med videosamtalskameran (som jag alltid tar kort med) haha.. Sen skall vi bara montera ihop nattduksborden och byrån :) men det hann vi inte idag.


Sitter i lägenheten

Har målat ett skåp i köket som var helt gult o fult innan. Här får kolla lite hur lägenheten ser ut nu. Har bara tagit in alla möbler men inte packat upp dom. Vi håller på att montera ihop bordet o stolarna nu


tisdag!

Hej allihopa!
Imorse vaknade vi halv 8, sköönt! :) Sen åt tjejerna frukost och så har vi sätt på en film. Snart ska dom äta lunch, sen ska jag till lägenheten med min moster och måla inuti skåpen så dett blir vitt och fint!
Sen blir det hem och tvätta och laga lite mera barnmat, idag skall jag laga köttfärssås och spagetti som skall frysas in också. Och dom ska få smaka på fisken jag gjorde igår också sen, hoppas dom gillar det! hihi.

Sen ikväll ska jag nog bara vara hemma och vara med min älskling, ska se desperate hosewives och sådär :) Myyyyys!

Men hoppas ni får en bra dag.
Pussar

Färdigt!

Stolt som faaaaan, wiiiuuuuhuuuhu :D
8 portioner fisk och 8 portioner köttbullar :D


Dagen

Hej!
Gick till dagiset förut och lämnade lite papper, så nu har yoanna och yoline fått dagisplats, börjar den första mars :) sen gick vi t affären o köpte lite mat som jag nu står o lagar. Barnmat!! Nu gör jag torskfilé med potatis, motötter och broccoli. Ikväll ska jag laga köttfärssås o spagetti med morötter. Och potatis, köttbullar och sås :)
O så ska barnen bada också :)

Pusshej!


Nu skall det lagas barnmat!


Varit i lägenheten!

Hej! Kom hem för ett tag sen.
Men jag och Gustav gick dit o fixade lite, plockade upp porslinet. Satte upp duschdrapperiet, badrumsmattan, handdukar o lite andra grejer i badrummet. Så satte jag upp en jul ljusstake i barnens rum och deras prinsessa matta. Så packade vi upp mikron o sådär. Nästan allt är på plats i lägenheten. Ska bara montera upp allt också. Gustav skulle försöka sig på att montera upp köksbordet och stolarna. Men det räckte med att han packade upp kartongen så såg han att han inte skulle klara det. Man börjar ju undra om han är man ;) haha nejdå. Elr jo, han kunde inte sätta upp lamporna heller hahahah min älskling!

Men nu är han ute och skulle träffa någon kompis, men tror att jag skall gå och lägga mig..
Hoppas ni haft en bra dag!

och vet ni, LYCKOKÄNSLA! Jag visste att jag hade 500 kr i ett dopkuvert som har legat i en kasse hela tiden i lägenheten men bara tänkt  (om jag behöver dom så går ja dit o hämtar dom) men dom har legat där i kassen med alla dop presenter sen i augusti. Så går jag dit idag o skulle hämta dom för ska köpa lite julklappar för dom, så kollar jag och då ligger det TVÅ femhundra lappar där, alltså tusen kronor (för er som inte förstod det själva dåra) men iaf!! GLAAAD blir man då :D

mmmm pusshej :*

hemmaaa

hej!
kom precis hem :) har varit på marknad lååång åt helvete ut på gotland :p´
nu är vi hemma, barnen ska lägga sig om några timmar.. sen sska vi äta wook, o sen t lägenheten o fixa lite jag & gustav :)

Åh

Någon har snott min väska från festen med allt mitt smink parfym o allt :((( jävla fattiga f*ttor


Julskyltning!

Hej! :)
Nu är det första advent, hihi. Idag är det julskyltning på stan, så tänkte dra ner och kolla lite. MEN det är klass 3 varning på storm så ska be mamma köra ner oss istället. :p

Nu måste ja dra och byta bajsblöja, hah. pusshej

Myser <3

Min lilla yoline vill inte sova, men det gör inget för mig. Vi ligger o myser istället :)

 


Godnatt!


Myskväll

Hola guapas!
Ahh du som kommenterade innan, du har rätt. Det spårar ofta ut för mig när jag dricker, men inte alltid ;) O jag mådde bara illa igår så åkte hem.

Nu är mamma o handlar natchos (stavning?) från joda, muumms! Sen ska vi bara tjocka oss hela kvällen framför så mycket bättre :) myspys!

Aja, hoppas ni får en bra kväll.
Pusspåer

En till bild från igår på mig i någons hatt? Haha.


Igår

Vi satt hemma hos mig och förkrökade lite, sen kom Gurra Adam brunk Charlie och John. :) sen gick vi t bussen, sen hos Christoffer dansade vi o hade kul.. tills det spårade ur för mig. Så åkte hem med Gurra o brunk vid tio. Sen satt vi bara här hemma o softade i några timmar. Så idag har vi bara varit hemma oxå :p nu är brunk Gurra o hans kusiner här. Sitter o myser med en av mina prinsessor som jag har saknat :) <3 o här får ni lite bilder från igår


Hejdå

Nu drar viiii, mamma. Hejdåååå :)


fiestaaa

heeej!!
om en timme ska tjejerna äta lunch sen ska dom t tofta o sova där inatt, för skall på christoffers (bästis) födelsedagsfest!! fett kul, har sett fram imot de i typ en månad :p så ska möta samanta sen så ska vi köpa en present t han o sen blir de hem o fixa oss o dricka ngn cider sen går bussen halv 6 :)
wiiiiiiiiiiiie puusss

svar på frågor

1. löshåret är köpt på skarpa klippet i visby (vid skarphäll, om det var det du frågade :p)
2. Jätteskönt med eget! Men på samma gång inte, laga all mat själv o sånt som jag inte är van med.
3. Vi skall flytta in möbler i lägenheten nu på lördag för att då slipper vi göra allt på samma gång, då är det liksom klart! :)
4. Dom skall gå på ett nyöppnat dagis vid tjelvarskolan (om du är från gotland)

pusspåer!

Färdigstädat!

Har dammsugit hela lägenheten och fixat lite. Så nu väntar jag på att min älskade familj ska komma hem :) 
Sen kommer Samanta hit runt fem tiden, och hon skall äta här så ska gustav lägga barnen själv ikväll så att jag kan fixa både mina och samantas naglar :) Kuuul! 

Men nu ska jag bara ta det lugnt, och lyssna på lite musik. :D Puss på alla er!
det finaste jag har ♥

Lägenheten nu

Hej!
Ska städa här (hemma hos mamma) dammsuga o så. Barnen är ute på prommis med Gurra, så ska passa på nu. Sen ska jag ta en dusch om jag hinner :p men JUSTE. barnen har fått dagisplats nu Wiiie:) börjar den 1 mars!
Och sen va jag i lägenheten förut och den e klar nu kolla :


varför är kärlek så svårt?

okeeej.. nu har det gått för långt! trodde aldrig ska ens skulle höra dom orden.
jag ska kämpa för den här kärleken nu, på riktigt. inte hålla på dig för hårt.

fuck my life

Godmorgon!
Idag somnade båda tjejerna direkt efter målet vid 4. Sköönt! Nu ligger dom här på golvet och kryper i ett led efter varandra runt runt runt, haha. 

Och SÅKLART har jag fått mens nu också, det var ju alldeles utmärkt när ja ska på fest imorgon och allt. Jävla skiiiit!! Fattar inte grejen med min pstav asså, hade typ mens för 1 och en halv vecka sen! SUG.

Ikv ska jag iaf fixa mina och samantas naglar, najjjs som fan :)
ska till lägenheten idag också och ta kort, för nu är allt klart :D WIIIHUUUU! Pussissssarrrr
bild från i sommras på en lillbebba ♥

Julstress!

Godkväll!
Tjejerna somnade typ nyss, så nu sitter jag och lyssnar på musik & sjunger haha! :) 

Alltså, jag älskar julen. All mat, ljusstakar, julstjärnor, gran och allt annat julpynt, snön (när det inte är snöstorm!). MEN det är så jävla stressigt, får panik av alla julklappar som skall köpas! Nu har jag bara köpt julklappar till gurra för lite mer än 700 kr men ändå haha och ent till mamma. Så ska jag o Gustav dela på julklappar till Yoanna & Yoline som vi har hittat för typ 1200! (DOM ÄR TVÅ, glöm inte de) Och sen ska jag ännu köpa grejer till min mormor & morfar, mamma (igen), pappa o dom och tessa (alla ska få samma sak). O vet inte när det blir klart, en grej jag beställt ;) Nu blir ni nyfikna va va va? Och så ska jag köpa julklappar till Samanta, Rebecka, Charlotte, Ronjah & min syster Ida & Sarah. Knaaaas! Mina pengar kommer va sluuut. PLUS att jag vill köpa en ny vagn jööhhh.. aja :p 

Ikv ska jag färga samantas hår iaf, nu är det inte låångt kvar tills stoffes fest. Fan vad jag längtar! :D ♥

Gud vad allt e jobbigt just nu

ALLT blir bara fel... känns det som


Godmorgon!

Har ni sovit gott? Det har jag o yoanna. Men yoline somnade nu, stackars gustav :( <3
Idag ska jag på stan med samanta sen färga hennes hår ikv :)
Men nu ska jag gå o klä på yoanna lite kläder. Pussisar


Grejer jag ser fram emot:

* 25 november - skall på christoffers fest.
* 26 november - skall flytta in lite grejer i lägenheten.
* 24 december - yoanna & yolines första jul
* 31 december - yoanna & yolines första nyår
* någon gång i januari - flyttar!!
* 10 februari - yoanna & yoline ETT ÅR ♥♥♥
* någon gång i början på mars - yoanna och yoline börjar dagis, kul för dom :)
* 24 juli - jag fyller 18!!!
:D

Klaaara!!

Gjorde två Yn och deras fötter också haha :)


Peparkakorna i ugnen

Sen ska vi bara dekorera dom :)


Pepparkakor

Godmorgon! :)
Har precis slagit in älsklingens julklappar. Och efter tjejerna har ätit lunch vid tolv så ska vi till affären och köpa pepparkakadeg, för vi ska baka pepparkakor idag :D myyysigt <3


Har tråkigt!!!

Sitter o byter kanal på Tvn hela tiden när det e paus. Från waterwörld, pengarna på bordet och ensam mamma söker.. Undrar när Gurra kmr hem, börjar redan bli trött men de är väl för att jag e allmänt seg och sjuk idag :( DE SUGER


Tråkig kväll!

Hej.
Gick till stan förut och hämtade först upp min syster Ida på hennes skola. Sen gick jag hon & barnen på stan, jag köpte 2 julklappar till min älskling. :) Jääättefiiint! Hoppas han blir glad, men det tror jag ;)

Sen träffade jag Josefine och hennes lilla Jacob när jag gick till stan också, åååhhh så sööt! ♥ 4 månaders, PREMATUR (för tidigt född, som y&y, alltså plutteliten) åååh.

Nu är gustav hos sin kompis sam på gråbo och han kommer hem runt tio, så vet inteee vad jag ska hitta på nu ikväll. Men ahh.... fett TRÅKIGT! Går ingenting på TV heller :( Men aahhhhja...

Tog 50 minuter för Yoanna att somna ikv, hon ställer sig bara upp i spjälsängen hela tiden, asjobbigt :p men tillslut fixade jag lite mera välling och matade henne och då somnade hon i min famn.

Ajaaaaaaaaaaa............ kan lika gärna skriva vad som händer i slutet på veckan har ändå inget för mig ;p
Torsdag: fixa mina o samantas naglar.
Fredag: förkrök hos miiig med Samanta, gustav, adam & brunk (kanske kakan oxå) sen till christoffer på fest :)
Lördag: flytta in möbler i lägenheten :D wiiihuuuu!!!!!


Stan snart

Ska köpa julklappar :)


"uppe" med tuppen

Har en mätt liten brud här som inte vill somna om ;) så vi ligger i sängen o lyssnar på rix morgonzoo, pappa och yoanna ligger ute på bäddsoffan o sover.
Pussis


Shopping på willys

Hej!
Kom precis in från regnet. Vi var o handlade barnmatsburkar, ersättning, välling, yogurt, macka, gröt, sqeez.. Ah u named it. 566 kr gick det på! Men de räcker i en vecka, skönt o slippa tänka påå derååå. Nu ska jag bara chilla, tjejerna ska gå o lägga sig om 1 och en halv timme :) nej.. Ska sjunga Singstar nu :D puuusss


det regnar här i visby idag

Godmorgon! :)
Väntar på att brudarna ska vakna, dom somnade en stund igen. Så ska dom äta lunch om typ en halvtimme sen ska vi ta en prommis (tror jag) till Ica Maxi! MEN det regnar som faaan, o de suger verkligen.. men aja. Måste köpa barnmat o blöjor och lite sånt. 

jag mår fortfarnade dåligt, asså är svinförkyld & höll på att svimma förut. goshhhhhhhh hatar att va SJUK! måste bli bättre tills fredag iaf. Annars, kill moi! 

Och jag håller med er som kommenterat om min korsett, det skulle lika gärna kunna varit en tröja/linne. Vissa folk överreagerar, för att dom inte har något annat för sig. ;)

yoanna
**
yoline

tagit av christofferforsman.blogg.se :)

Har du:
Någon som förstår dig? - Ja!
Någon som du saknar? - Ja, familjen i Norge.
Någon som du hatar? - Japp.
Vem kramade dig senast? - Yoanna :)
Vem pussade dig senast? - Gustav
Vem ringde dig senast? - Mamma
Vem ringde du senast? - Mamma
Vem var hemma hos dig senast? - Samanta
Vem var du hemma hos senast? - Samanta
Har du några kärleksproblem? - Nej, inga problem. men det kan inte alltid vara perfekt!
Har du pratat med någon idag? - Yeees
Har du gråtit idag? - Nej
Har du skrattat idag? - Ja :D



Jag:
Är singel? - nej
Svär ofta? - iblaaand ;)
Sjunger i duschen? - Ja haha
Skulle kunna ha pyjamas på dig i skolan? - LÄTT!
Skrattar åt dina egna skämt? - Ja -.-
Skulle göra plastikoperation och det var ofarligt och gratis? - Ja

Har du:
Piercingar? - ja, i öronen, naveln & tungan.
Syskon? - Ja, 2 st :)
Jobb? - Mammaledig
För många vänner? - Tillräckligt
Rymt hemifrån? - Ja, rymde till stockholm en gång med S & T för typ 2 år sen.
Färgat håret? - Ohyes!
Bra självförtroende? - ja.
Sagt "jag älskar dig" till någon? - Ja 
Varit kär? - Ja 
Dumpat någon? - Nej
Gjort något olagligt? - Japp
Somnat i skolan? - Nej
Brutit ett ben? - Aldrig!
Tappat bort mig i min hemstad? - Nej 
Sett en fallande stjärna och önskat? - Ja 
Gjort något som jag lovat mig själv att inte göra? - Ja 
Smugit ut utan lov? - Mååånga gånger
En hemlighet som ingen annan vet? - Japp
Sovit en hel dag? - Nej
Somnat gråtande? - ja
Hånglat med två personer eller mer på en kväll? - Japp heh
Blivit generad inför folk? - ja
Varit kär i någon utan att säga det till personen? - Ja
Ätit musslor? - Nej blä
Haft ett förhållande i under en månad? - jag tror det
Blivit kallad player? - neepp
Färgat ditt hår svart? - ja



Vad:
Längtar du till mest just nu? - Christoffers fest, julafton, nyår & flytten
Ska du göra i helgen? - Ska på stoffes fiesta på fredag :D
Gjorde du igår? - Va bara hemma med barnen och älsklingen.
Ska du göra i sommar? - Inga speciella planer ännu.
Har du för mobil? - Iphone 4
Vad köpte du senast? - godis, cigg & våtservetter.
Skulle du gjort om du såg ett lik i skogen? - ringa polisen

 


Vem/vilka:
Slog du senast? gustav ;)
Fick du sms från senast? Samanta
Pratade du med i telefonen senast? - fortfarande mamma
Älskar du? - Min familj & mina vänner.
Skulle du kunna göra allt för? - Mina barn
Var du med senast av det motsatta könet? - Gustav
Kan du lita på mest? - samanta
Vet mest om dig? - Mamma & samanta.
Sov du tillsammans med senast? - Min baaaby ♥


Svintrött!!!

Åh Gud, mår dåligt. Är förkyld, trött som FAN och ont i foten. Så jag knarkat c vitamin o alvedon, palla... Ikv ska jag bara ta det lugnt med min älskling. Om ett tag, efter barnen har ätit kl två så ska vi t Willys o lite. Kyss på er!!! <3

Btw kolla vad jag har köpt:
;)


Godmorgon.

Hade en hemsk natt, grät mig till sömns t kl 2. Helt fuckat, allt asså.. :/
Nu är båda brudarna vakna, o snart blir det frukost för dom. Yoline håller på o klättrar på mig här :p
Puss


idol

Hej!
Sitter med samantisen och väntar på att idol ska börja igen. gurra kommer hem runt 11 tiden, så när det är slut ska ja gå o lägga mig så får han väcka mig när han kmr hem ;)

aja pussis. varför jag har såkallad fredagsångest kan ni läsa på min lösenordsskyddade blogg mammandaa.blogg.se/losenord ;)

dagen

Hej!
Idag var vi på stan, köpte massa mat på coop först. sen gick vi o mötte ille & jacob o så stog vi o väntade på eken vid bingan. så kom han o vi gick hem t mig, satt här o chillade ett tag o jag tvättade också :) sen drog gurra o eken ut med barnen, för eken skulle ner till båten o hämta sin brud.
så kom samanta hit till mig o vi lekte. gurra o barnen kom tillbaka med brunk också. så satt vi hemma hos mig nåra timmar o va med barnen & lite. sen natttade ja o gurra barnen. o nu drog han iväg med brunk,eller de va väl en timme sen. hoppas hoppas hoppas hoppas, SNÄLLA GUD!

nu blir det väl att sitta med en klump i magen hela kvällen som vanligt varenda jävla fredag, tack för att du förstör min kväll. älskar dig med.
TJAAADÅ

<3


Ni är ljuset i mitt liv


Ääntligen hemma

Har varit ute och gått en låååång prommis runt hela ringmuren nästan. 2 timmar var vu ute, jag barnen Gurra o eken. Vi håller på att inför senare sovrutiner för barnen så om en timme ska dom bada, sen gå o lägga sig :)
Hoppas ni haft en bra dag. Puuuuuusss


bara va hemma

Hej!
Dagen har som sagt blivit lite seg. Kommer nog bara sitta hemma resten av dagen också, ska gå ut o gå en prommis i vagnen efter dom har ätit vid 2 bestämde jag nu och försöka få dom att somna en stund för vi skall lägga dom senare ikv :)

Nuuuu spelar gurra tvspel o jag har inget att göra ALLS.

ikv ska jag duscha eller ta ett bad och sen bara ta de lugnt! PUSSSSS

vissa dagar är jobbigare än andra

Godmorgon!
Inatt sov jag med Yoline och Gustav med Yoanna. Yoanna vaknade kl 2, så tog gustav ut henne på bäddsoffan o sov med henne där. 10 minuter senare vaknar Yoline och jag lägger mig i sängen med henne, hon somnar till en halvtimme, vaknar sen och är vaken till 4. Då jag går ut och väcker Yoanna och Gustav och fixar välling. Sen ger vi dom det och jag i hopp om att Yoline kanske ska somna om! Men icke, hon låg vaken i 2 timmar och jag försökte få henne att somna. Sen nockar hon sitt huvud i min läpp också, så den e jättesvullen, har fetaste fläskläppen som gör svinont! Men sen insåg jag att hon aldrig skulle somna, så jag gick upp och kollade OC på datan med henne kl 6. Och nu har Yoanna vaknat, men gustav ligger fortfarande o halvsover bredvid, så jävla fuskigt!!!! Är bajisgt trött :( och påtal om bajs så bytte jag också nyss FETASTE bajsblöjan, morgonen skulle inte kunnat börja bättre! Inte en jävla chans.

Kommer bli en dålig dag, det känner jag på mig. Hej!


Najs!!

Hej!
Har varit på stan med samanta, jag köpte en sån jävla najsig klänning!! :D nu ska jag bara ta de luuugnt.
Puss på det


Håret

Mitt nya löshår, clips :) looove it


Tandis :(

Hej! Ska snart t tandläkaren åååhhh hatar de :p ... Sen hem o hämta Gurra o barnen sen ska vi ner t stan. Jag ska möta samanta så ska vi gå på stan och köpa kläder o lite och Gurra tar barnen på en liten prommis sålänge, skönt! Så kan vi få kolla i lugn och ro, och slippa pressa in vagnen i alla affärer :p
Ajaaaa pussssss


Bild på naglarna


Nagelkund

Har precis haft Gabriella här som gjorde sina naglar, det tog två timmar.. :p fransk manikyr och sen stenar längs med nageln o lite andra dekorationer som hon ville ha. Så nu är jag svintrött ska äta mat nu, kolla på kär & galen och mysa med min pojkvän. Ha en bra kväll! :)


dagen

hej :)
om ett tag ska vi ner o fixa lite frukost till flickorna sen upp o kolla på en film:)
efter dom har ätit lunch vid 11 så ska vi ner på stan, måste köpa nagel limm o lite eftersom jag har en nagelkund ikv kl 6. efter det ska jag t gråbo och hämta ett jäättefint prinsesstält till yoanna & yoline. o sen blir det desperate hosewives!

pussar

Klar

Simmat 40 längder nu. Ska bara vänta på mamma. :)


Utanför simmet

Har cyklat hit för mamma skulle åka sp jävla sent.. Så står här o röker o väntar på att det skall öppna.


Göra egen barnmat

Någon av er som har tips på egen barnmat man kan göra, typ recept. Helst många portioner så man kan frysa in :) Jag har tänkt attt göra egen, men har bara inte orkat eller haft tid. Men burkmat är faktiskt dyrt!!

Kom gärna med ngt tips som ni brukar göra, eller om ni googlar o hittar något. För det orkar jag inte heller, har precis suttit o googlat en timme innan jag hittade vad jag sökte. (en annan grej)

pusspåer

fuck u p-stav

OKEEEJ..
nu har jag haft mens i en och en halv vecka, WTF?! brukar vanligtvis ha i typ fyra dagar. men nejnej, den försvinner ju aaaldrig. blir så SUUUUUR! det är p-stavens fel. hatar den nu.. ååååååååhhh och jag HATAR mens!!!


nytt löshår

hej & godmorgon!
har varit en prommis t skarhäll o köpt nytt löshår sen var vi & åt på frasses :) sådääär var det.
nu ska jag chilla en halvtimme innan de är dags för barnen att få lite mellis. pusss

Hemma från affären

Och detta gick på 500 dumma kronor haha..
14 barnmatsburkar, 4 sqeez (stavning?), 4 paket yogurt, en baby semp, babyolja, tvål, och så fick man om man köpte 12 barnmatsburkar en sked o en gaffel från semper men jag tog två. Busigt haha :p


Snart t affären


Gustavs farsdags present

Från Yoanna och Yoline. Fick dom en dag tidigare för jag kunde inte hålla mig hahahh. Finaaa :D


hemma

hej allihopa!
kom precis hem från tofta. var och åt lunch. jag, yoanna, yoline, ida, mamma, mammas pojkvän, gustav, tessa, mormor och morfar :) trevliiigt! 
har varit o köpt en (Två) farsdagpresent till gustav förut också från yoanna och yoline :) aassssniice!

om typ en halvtimme ska barnen bada sen sussa.
ikv blir de så mycket bättre på tv! cya

Lunch

Godmorgon!
tjejerna vaknade klockan FYRA imorse och ville verkligen inte somna om. så vi satt uppe till kl 6 typ o då blev dom trötta sen somnade dom till halv åtta, sköönt! vissa dagar somnar dom inte om alls :p haha. 
Nu har dom precis ätit frukost, så jag ska ta en dusch snart. För idag ska vi till tofta och äta lunch eftersom det snart (vet inte vilken dag) det är farsdag.

igår var jag hos samanta, hon färgade mitt hår najjjss! sen såg vi idol. men jag gick o mötte gurra kl 9 så såg inte klart men HÖRDE att andré åkte ut, FucK MY LIFE. bye

gustav svarar hahaha

1. Tre namn jag lyssnar till: Gustav, gurra, hörru
2. Någonting jag tycker om med mig själv: att jag är rolig
3. Någonting jag inte tycker om med mig själv: att jag inte är svart
4. Detta är jag rädd för: inget
5. Tre saker jag vill ha varje dag: sex, pengar, mat
6. Tre saker jag absolut inte kan göra: dö, skita genom munnen, spea hockey
7. Detta tycker jag om att göra: va med mina barn, träna
8. Detta vill jag göra just nu: vinna på lotto
9. Bästa känslan: när man vinner
10. Värsta känslan: när man förlorar
11. Egenskaper jag gärna vill att min partner har: snäll, inte tjatig
12. Är jag kär just nu?: ja
13. Jag vill gifta mig: nej
14. Följande saker vill jag göra innan jag dör: hoppa fallskärm, åka t brazilien
15. Min käraste ägodel: snopp
16. Något jag vill ha i present: en miljon dollar
17. Detta har jag på mig just nu: basket
18. Favoritkläder : skjorta
19. Favoritdjur: panda
20. Följande musikstilar tilltalar mig mest: reagge, dubstep
21. Favoritlåt just nu: har ingen
22. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan: roligast: idrott tråkigaste: matte
23. Stjärntecken: kräfta
24. En bok jag älskar: en av grabbarna
25. En film jag älskar: rise of the footsoilder
26. Tv-program jag gillar: vem kan slå filip & fredrik
27. Favoritdoft: parfym
28. Detta äter jag gärna: tonfisksallaf
29. Dricker helst: vatten
30. Favoritgodis: winegum
31. Hit vill jag gärna åka på semester: brazilien
32. Färg på mina ögon: Bruna
33. Min längd: 177cm
34. Jag tror på: ailiens
35. Jag spelar: nhl 2012
36. Person jag beundrar: min pappa
37. Så här bor jag: i en lägenhet
38. ??: är du dum i huvet eller?
39. Det här tänder mig: rumpor
40. Det här gör mig avtänd: svett
41. Favoritfärg: röd
42. Favoritcitat: "nu är det bajs"
43. En hemlighet jag vet: jag vet många
44. Bästa present jag fått: en resa
45. Senast köpta skiva: vet inte
46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är: mina ögon
47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är: näsan
48. Udda förmåga/egenskap: kan låta som kalle anka
49. Om jag vore ett djur skulle jag vara: en tiger
50. Vad lyssnar du på just nu?: på radion
51. Vad har du gjort/ska du göra idag?: ska hem t en kompis
52. Var är dina föräldrar födda?: sweden
53. Vad är det senaste du installerade på datorn?: fm 011
54. Vilken är din favoritrestaurang?: mongolisk mat
55. När badade du i en pool senast?: 3 månader sen
56. Har du varit med i någon skolpjäs?: ja
57. Hur många barn vill du ha?: 2
58. Vilken musikstil tycker du mest illa om?: smörmusik
59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet?: vänstern
60. Vad har du för TV-kanaler?: alla möjliga
61. Har du åkt moped någon gång?: ja
62. Har du busringt någon gång?: ja
63. Har du fått felparkeringsböter?: nej
64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump : yees
66. Har du en egen trädgård?: nej
67. Vilken är din favorit bland tecknade serier?: batman
68. Kan du alla orden i nationalsången?: ja lätt
69. Badkar eller duschkabin? duschkabin
70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?: blood and bone
71. Favoritpizza?: med räkor & mussor
72. Chips eller popcorn?: chips
73. Vilken färg på läppstift använder du?: vitt
74. Har du rökt jordnötsskal någon gång?: nej
75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling?: nej
76. Apelsin- eller äppeljuice?: apelsiiiinoooooo *nu sjunger han & pratar gottlänska*
77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni?: min pappa & hans tjej, plankstek
78. Favoritchoklad?: jaa.. hah mörkt
79. När röstade du senast?: förra valet
80. När åt du en hemodlad tomat sist?: sommras
81. Har du vunnit en prispokal någon gång?: jaaa såklart
82. Är du bra på matlagning? hah bääst
83. Klarar du att tanka själv?: ja 
84. Har du beställt något från de där shoppingprogrammen som går på TV? : "vad sa han????" (sa gurra) nej
85. Pepsi eller Coca Cola?: cola
86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb?: nähä
87. Vad var det senaste du handlade?: cigg
88. Har du kräkts offentligt? ja
89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken?: mångmiljadär
90. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: ja
91. Har du ringt något betalnummer?: ?
92. Kan man vara vän med sitt ex?: ja
93. Vem var det du besökte på sjukhus senast?: min mormor
94. Hade du mycket hår som liten bebis?: ja
95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar?: comviqtanten
96. Vad har du i din väska?: mina träningskläder
97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig?: knullar
98. Vad är du tacksam för idag?: mina baarn
99. Var hittade du den här listan?: amanda läser den för mig
100. Tre personer jag vill ska fylla i denna: -

varse säm

jag blev en av svaren på samantas 100 fråga så:

1. Tre namn jag lyssnar till: Amanda, älskling, (m)ääm.
2. Någonting jag tycker om med mig själv: Att jag är (ibland) så jävla snäll!
3. Någonting jag inte tycker om med mig själv: blir sur LÄTT
4. Detta är jag rädd för: SPÖKEN.
5. Tre saker jag vill ha varje dag: cigg, pussar & sex
6. Tre saker jag absolut inte kan göra: fiska, äta lax, dricka gotlandsdricka.
7. Detta tycker jag om att göra: Bada
8. Detta vill jag göra just nu: äta 
9. Bästa känslan: ORGASM ?!
10. Värsta känslan: ont.
11. Egenskaper jag gärna vill att min partner har: göra som jag säger. (hah)
12. Är jag kär just nu?: YESBOX
13. Jag vill gifta mig: jaaaaa
14. Följande saker vill jag göra innan jag dör: trycka på stopknappen på alla busshållsplatser från bingeby till gråbo.
15. Min käraste ägodel: iphone, min andra man ♥
16. Något jag vill ha i present: masssee grejer
17. Detta har jag på mig just nu: mjukis
18. Favoritkläder : MJUKIS
19. Favoritdjur: hund
20. Följande musikstilar tilltalar mig mest: RnB, pop, hiphop & svensk rap!
21. Favoritlåt just nu: Har ingen.
22. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan: matte, utan en jävla tvekan.
23. Stjärntecken: lejon
24. En bok jag älskar: älskar? eh.. 
25. En film jag älskar: men, jag vet inte.
26. Tv-program jag gillar: ÄLSKAR* desperate hosewives.
27. Favoritdoft: (samanta skrev fis och nu dör jag av garv hahaha) men.. typ parfym
28. Detta äter jag gärna: godiiiis
29. Dricker helst: saft
30. Favoritgodis: CHOKLAD
31. Hit vill jag gärna åka på semester: något varmt ställe
32. Färg på mina ögon: Blå, lika vackert som havet (det var vad den andra tjejen svarat, haha töntkärring) (det var vad samanta hade svarat, MOBBARE)
33. Min längd: 162cm
34. Jag tror på: veronica maggio, min gud.
35. Jag spelar: wordfeud.
36. Person jag beundrar: min mamms
37. Så här bor jag: lägenhet
38. ??: jaha?
39. Det här tänder mig: som att ni skulle få veta det? ;)
40. Det här gör mig avtänd: när man pratar under sex, stöna: OKEJ. Men prata: NEJ.
41. Favoritfärg: rosa
42. Favoritcitat: "barn är början på livet, inte slutet"
43. En hemlighet jag vet: patetisk fråga.
44. Bästa present jag fått: ja vene, en moppe kanske?
45. Senast köpta skiva: ingen aning
46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är: mina ögon
47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är: MITT HÅR :(
48. Udda förmåga/egenskap: ?
49. Om jag vore ett djur skulle jag vara: en fågel
50. Vad lyssnar du på just nu?: "imse vimse spindel" på en speldosa, en annan leksak som låter och två busungar.
51. Vad har du gjort/ska du göra idag?: varit ute en prommis
52. Var är dina föräldrar födda?: mamma på gotland o pappa någon annan stans tror jag.
53. Vad är det senaste du installerade på datorn?: spotify, måste installera om det hela jävla tiden.
54. Vilken är din favoritrestaurang?: subway!
55. När badade du i en pool senast?: i sommras.
56. Har du varit med i någon skolpjäs?: haha ja.
57. Hur många barn vill du ha?: 3 eller 4
58. Vilken musikstil tycker du mest illa om?: HÅRDROCK
59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet?: ja! RÖTT
60. Vad har du för TV-kanaler?: massor
61. Har du åkt moped någon gång?: ja
62. Har du busringt någon gång?: min fritidssyssla
63. Har du fått felparkeringsböter?: nej
64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump : ALDRIG I MITT LIV!!!
66. Har du en egen trädgård? aa typ.
67. Vilken är din favorit bland tecknade serier?: hello kitty
68. Kan du alla orden i nationalsången?: japp!
69. Badkar eller duschkabin? Badkar
70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?: den hette något med heaven.
71. Favoritpizza?: chichkebab eller va de heter
72. Chips eller popcorn?: cockporn
73. Vilken färg på läppstift använder du?: använder inte
74. Har du rökt jordnötsskal någon gång?: HAHAHA nej ?
75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling?: Nej
76. Apelsin- eller äppeljuice?: äppel
77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni?: samanta, på subway
78. Favoritchoklad?: polka
79. När röstade du senast?: .
80. När åt du en hemodlad tomat sist?: hahahahah tönt
81. Har du vunnit en prispokal någon gång?: nepp
82. Är du bra på matlagning? nja
83. Klarar du att tanka själv?: nej :P
84. Har du beställt något från de där shoppingprogrammen som går på TV? : Nej
85. Pepsi eller Coca Cola?: pepsi, cola är ÄCKLIGT o smakar sand.
86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb?: ja, sex-slav.
87. Vad var det senaste du handlade?: cigg, eller ja o gurra delade ett paket
88. Har du kräkts offentligt? jo
89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken?: mångmiljardär, för har redan hittat den sanna kärleken.
90. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: kanske.
91. Har du ringt något betalnummer?: ja
92. Kan man vara vän med sitt ex?: beror på om dom inte e helt hjärndöda.
93. Vem var det du besökte på sjukhus senast?: typ när min lillasyster Sarah (i norge) föddes sommaren 2007 :p
94. Hade du mycket hår som liten bebis?: nää haha.
95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar?: inget
96. Vad har du i din väska?: blöjor, våtservetter, vanliga servetter, plånbok.
97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig?: myser ;)
98. Vad är du tacksam för idag?: att mina barn är dom snällaste & sötaste på jorden
99. Var hittade du den här listan?: på samantas blogg
100. Tre personer jag vill ska fylla i denna: alla mina bloggläsare. :*


Till Samanta Pettersson:

Hej älskling!
Vad ska du göra ikv? Vill du komma hem till mig sen när barnen har somnat och färga mitt hår (plz plz plzz) JO DET KAN DU VISST! Det gör inget om det blir lite fläckigt ;) 
Sen kan vi gå t affären ;) ;) ;) ;) ;) och sen kolla på idol? KYSS MIN VÄN!


Dagens fråga

Har ni barn? Och hur gamla är dom & vad heter dom? :)

Fredag!

Godmorgon :)
Idag fick jag sovmorgon, men inte gustav hahah. Han tog hand om Yoline och hon ville inte sova, men Yoanna somnade direkt och vaknade typ halv 8, skööönt. Men stackars älskling..

Idag ska vi bara va hemma, ta en liten prommis med barnen och vovven efter lunch.
Ikv ska jag kolla på idol såklart! :D
hoppas ni får en bra dag pussssssssar


Värsta pojkväns akademin

sitter o kollar med syster på datan, när detta är klart blir det robinson finalen. Cya! Kolla va snygga vi e :


jag svarar

Hej, du har verkligen två super söta tjejer och jag önskar er all lycka! Jag tänkte fråga dig vad för slags förälder du har som ambition att vara, om det är viktigt för dig att ge dina barn sunda vanor (såsom mat och motion) och värderingar. Och om det är viktigt för dig att vara en bra förebild. (Rökning osv) Detta kan låta provocerande och elakt (Vilket inte är min mening) och du bestämmer så klart själv över rökningen men tänk på att barn härmar efter vuxna och att det själv kan vara svårt att säga att ens barn inte skall röka om man själv gör det. Sedan medför ju rökning risker för cancer samt det faktum att ens hud tar skada och man "åldras i förtid".Den viktigaste aspekten av alla när det kommer till rökningen är faktiskt den att barn till rökande föräldrar lättare och oftare drabbas av hals och öroninfektioner (Vilket jag själv drabbades svårt av som liten och även nu i vuxen ålder pga att min mamma röker)

Hej M! Absolut får du ha dina åsikter osv. Jag har tänkt att för att kunna ge mina barn någon hobby, så ska jag sätta dom på barndans när dom är små. Och godis på lördagar osv! Och ang rökningen, jag vet att man åldras i förtid och allt det där. Men när jag var ung och dum så valde jag att börja röka, vilket var hur jävla dumt som helst. För nu när man har börjat så har man ett beroende, och det är skitsvårt att sluta. Jag blåser heller inte rök på Yoanna och Yoline ;).

Ute

Hej! Imorse var jag o simmade med mamma o ida :)
Nu Sitter jag ute o röker nu barnen sussar i vagnen. Kom precis hem gick t samanta förut med tjejerna och va hos henne ett tag sen gick vi till en lekplats, mötte upp Gustav o ille. Sen förut gick jag förbi lägenheten o hämtade posten. Imorgon får jag 2600 kr!!!! Fan vad nice. Men nu ska jag röka klart, väcka barnen och sen gå in o ge dom mat.
Puss. Tjejerna är förresten 9 månader idag :D


chillkväll

Hej!
Gick till Samanta förut, sen gick vi ner till subway, köpte mat & gick hem. FETT GOTT! Sen har vi bara suttit hos henne och kollar roliga saker på nätet heheheh. Sen mötte jag gustav o gucci vid bingan o sen gick vi hem. Nu har jag precis duschat, ska tydligen gå o lägga mig nu också för gurra väntar på mig där nere hahah. AJA godnatt på er sötisar! ♥ PUSS

kvällis

Hej allihopeeen!
snart ska jag gå t subban (subway) med samanta, vi ska handla lite mackor höhöhö NAAJJ ?? o sen hem t henne o käka. Sen ska jag möta upp min kära boyfriend o gå hem tillsammans o kolla lite movie eller NEJ spela wii ska vi göra :D :D :D KUL!

Nu får ni ha en myspys kväll, pusss på er! :*

Dagis

Sökte ju dagisplats till Yoanna & Yoline nu lite innan sommaren. Och nu ringde dom till mig och sa att det ska öppna ett nytt dagis jättenära där jag bor, det är typ 200 m därifrån. Och dom sa att Y&Y ska förmodligen börja på det, men att det är lite segt eftersom det är nytt. Så får man tydligen förtur om man pluggar/ ska börja plugga som både jag och gustav skall göra, så det var asbra! :) men nu är det iaf på G! Hade sökt från och med den 1 mars, då är dom ca 1 år och en månad, så det blir super! :D 

Känns helt overkligt att mina sessor snart är 1 år, imorgon är dom redan 9 månader, tiden bara springer iväg!!


älskar min familj ♥♥♥♥

Home

Kom precis hem från Ica maxi, har köpt barnmat o blöjor. Nu är Gurra ute med hunden så jag ska packa upp grejerna och barnen ur vagnen :p sen ikv ska jag träffa bästis kanske gå o äta på stan aja kissar snart på mig!! Herrå


Godmorgon!!

Hej allihopa, sovit gott? :)
Barnen vaknade för en halvtimme sen typ, så nu ligger dom och leker på golvet. Om 20 minuter ska vi gå ner och fixa iordning varsig en leverpastej macka och gröt till dom, sen ska dom klä på sig o så blir det nog kolla en beckfilm och äta frukost så vilar dom en stund (samma sak varje dag hahah) sen efter dom har ätit lunch ska vi ta en prommis till ica maxi. Ikv ska gurra gymma så vene riktigt vad jag skall göööraa.. men aja. ha en bra dag pusss på er allihopa!

och tack för era söta kommentarer ang inlägget "patetiska fjortis" :*

Snart klar!!

Nu är den sista tvätten i tumlaren, ska ut igen om en timme. Jiiiissus, va tvätt! Har inte tvättat på typ 2 veckor! Måste börja tvätta oftare så de inte blir så mycket på samma gång :p vi har så mkt kläder både jag Gustav och barnen så behöver egentligen inte tvätta så ofta. Men när man väl ska göra det och det är såååååå mycket då blir man fan ledsen hahah. Här får ni en bild från förut, Gurra var ute med hunden och barnen blev jättesura så jag tog upp båda två och då somnade dom i min famn SKITMYSIGT!!!!! <3


Lek


Tvättar

Godmorgon!
Började dagen med att simma 40 längder på solbergabadet med mamma och syster. Sen åt tjejerna frukost. Nu håller jag på och tvättar för fullt :) om en halvtimme är det lunchdags för dom små. Sen ut i tvättstugan igen. Så kommer dagen fortsätta. Sen ikv blir det spela Wii med min älskliiiing sen se desperate hosewives :D kolla vilken SNYGG tröja jag har på mig idag också:


iiiiiivning

Hej allihopa! :)
prinsessorna somnade precis, supertrötta! så dom fick en flaska välling sen somnade dom på direkten! Nu ska jag sitta o kolla på när älskling spelar sitt nya tvspel hahah. Sen äta mat och sen till samanta och leka med henne, kuuuuligt :D
Här får ni några bilder på våran lägenhet utifrån:
Baksidan
framsidan, vårat lägenhetshus till höger sen är det MASSOR likadana runt omkring


Hoppas ni har haft en bra dag.

Patetiska fjortis

Fick en kommentar i inlägget under där ngn brud sitter och yttrar sig bakom skärmen på MIN BLOGG. du skriver bla att jag har börjar provocera sen ÄCKLET kom in i bilden, (det är då Gustav). Ursäkta men vad har du för rätt att kalla min pojkvän äckel när du inte ens känner honom. Du drog oxå upp att han har suttit på behandlingshem, och ja det har han! Men han har ju kommit ut därifrån nu och han är klar med sin behandling!! Sen har du heller INGEN ANING om varför han var där, så knip igen. Och JA, vi har en jävligt ljus framtid framför oss, har en egen lägenheten som just nu totalrenoveras, ska börja plugga nästa år båda två, barnen på dagis osv. Tillskillnad från DIG som inte har något bättre för dig än att sitta och skriva massa skit på min blogg? Du är 96à & gravid, eller hur var det? Du är ett jävligt bra exempel på omognad. Du ska bli mamma, och du vet väl att du ska föregå med gott exempel? Eller... du kanske inte ens förstår vad jag menar. ANYWAY, hjärndöda människor som du kan omedelbart sluta läsa min blogg om den är så jävla dålig. Nu kommer du säga "du ska också föregå med gott exempel, och du skriver ju massa skit till mig nu", men vet du vad? Det är aldrig fel att stå upp för sig själv eller försvara sig som jag gör nu. Detta är bara rätt, men det du gör när du skriver att mina barns pappa är ett ÄCKEL fast du inte ens känner oss, det är fel, för mycket fritid och allmänt jävla idiotiskt. FAN VAF LACK JAG BLIR!! in o läs hennes blogg också: blivandemoder.blogg.se, varsågod, där fick du lite besökare.


måndag morgon

godmorgon!
har precis kollat en beckfilm med gustav yoanna och yoline. nu ska vi snart ner på stan och träffa gustavs pappa & hans tjej. ska gå runt lite i innerstan och bara kolla, mysiiigt. Vi var ju på bio igår, den var HELT OKEJ! fast e liteeee rädd för 3D hehehheeh. men det va kul att jag o älskling fick lite egentid :) just nu är vårat förhållande så JÄVLA bra!!!!!!! snart ska vi t sthlm också, utan barnen :( ska hämta lite av hans grejer och så ska vi på ikea och lite. skojsigt! :D ska träffa elvira då också, wiiihiiiiiooooo.

aja puss på er

Dagen!

Hej allihopa! :)
Idag hämtade barnens farfar och hans tjej upp oss så åkte vi till gustavs mormor och morfar och fikade. Trevligt! Dom är så söta allihopa :) Vi var där i några timmar, sen åkte vi hem. Så har vi bara varit hemma. Nattade barnen för ett tag sen, dom var supertrötta! Och nu är gustav och äter middag med hans pappa & hans pappas tjej. Jag skulle egentligen följa med, men det blev lite tätt med tid. Hade inte hunnit fixa mig eller något. Ikväll ska jag och Gustav på bio också och se tintin 3D han har tjatat om det sen han kom ner till Gotland typ, hahaha. Så jag ska äta mat, sen ta en dusch och fixa iordning mig inför kvällen. 
Var förbi lägenheten och skulle se om dom gjort något nytt, men det hade dom inte. Förutom att tagit bort allt papper från golven. Så gissar på att dom börjar lägga det nya golvet nästa vecka! :D 

Men här får ni iallafall lite bilder från idag:




Yoanna




Yoline

Mensverk

HÄRLIGT.


Söndag

Godmorgon :)
Nu har tjejerna precis ätit frukost har klätt på dom också, jättefina är dom idag!
Och så har jag fixat mig. För idag ska vi till gustavs mormor och morfar med hans pappa och hans pappas tjej. Trevlans! Hans pappa fyller år idag :p Senare ikv ska vi ut o äta med dom också.

ha en bra dag puss

så mycket bättre

kollar jag o älskling på nu, myyys. Den här kvällen ÄR så mycket bättre<3


Bilder när jag var liten


jag och min syster

jag och ida när hon var nyfödd
ida och jag
jag och ida

jag och ida
jag och ida

chill

Hej!
Igår var det min o gurras tvåmånadersdag, och det hände massa skit. Var asnervös hela kvällen igår och mådde piss, tur att jag hade min älsklings samanta här! :) Vi gjorde segerdansar o HO HO HO hahaahh. 

Ahh.. men gurra kom hem runt 11 igår iaf, så gick vi typ o la oss direkt nästan.
Nu har jag precis duschat, vi ska mata dom snart. Sen vid 3 ska gurra ner t stan o träffa sin pappa och handla. så då ska vi bara va här hemma och ha tråkigt i en timme, dom kommer va övertrötta runt 4 tiden, jobbigt att va själv med dom då... men aja! 

Sen ikv blir det mys framför tvn. ska se så mycket bättre.

hoppas ni får en bra dag, puss.

orkar inte


deep talk hööhhhh

Godkväll!
Sitter & väntar på samantisen, vi ska se idol & tjocka oss. MUMS!!!!!!!!!!!!!!!! de behövs ;) assooo.. min bästis o godis heheheheh.

har suttit o pratat med mammsen i typ en timme nu om allt möjligt, hon har gett mig massa tips min KLOKA MAMMA. och så har vi en plan ;) BÄSTA.

nu ska jag bara lyssna musik o chilla ett tag.
VÄRLDENS BÄSTA MAMMAAAAAAAAaa
pusspåer

KOLLA IN

min bästa killkompis blogg: häääär >KLICK!!<

love u vännen ♥

lösenordsskyddat

*lösenordsskyddat inlägg*

VILL HA PENGAR!

har inte fått mina pengar av soc den här månaden, för att vi glömde att ringa dom. så jävla dåligt!! så nu efter jag betalat räkningar så har jag typ en 100 kvar på kortet. DET SUGER. Fast gurra har pengar ifall vi behöver köpa barnmat och så. Men jag BEHÖVER köpa ett simkort och ett gymkort. Sen vill jag HA löshår också :p

Aja, ööööönskar av snälla familjemedlemmar heheheheh puss

Spinning

Godkväll!
Kom precis ut från duschen, har varit på friskis & svettis med tessa min moster. :) Vi körde ett 60 minuters spinningpass, jobbigt som fan var det haha.. man fick inte vila någon gång :p men nu är det skönt som faaaan! 

blir nog nästa vecka också, ska köpa ett gymkort OCH ett simkort! :)
men nu ska jag bara mysa med min fina älskling. så hoppas ni får en bra kväll.
puss på er alla fina och här får ni en bild på yoline och yoanna idag:

mitt hår

kill me, uglybitch yeahright.


Home

Kom precis hem, vi har varit på stan. Gustav klippte sig och sen var vi och åt lunch. Nu ska jag bara ta det lugnt för ikv ska jag t gymmet och köra ett 60 minuters spinningpass, jag kommer DÖÖÖÖÖ!!!! aja ha en bra kväll, pusssar :)


ångest på högsta fucking nivån

Hej!
Det var jätteskönt att simma idag, simmade 41 längder. Fast hände en läskig sak, mamma fick en kallsup när hon var framför mig så hon tappade luften och försökte ropa på räddningsgrejerna och dom kom typ halv gående och fattade inte så jag skrek "MEN HJÄLP HENNE DÅÅÅ!!!!!!" då började dom springa och sen hjälpte dom henne så blev det bättre. FICK PANIK. Usch :(

Nu tilll: ångesten, klippte av AAALLT hår :( åååh...



Uppe med tuppen

Nu står jag utanför badet och väntar på att de ska öppna, ska simma med mamma och syster :) barnen ligger hemma o sover med pappsen


Subway

Tjejerna somnade för ett tag sen, nu väntar jag på att mammsen ska komma hem. Sen ska jag ner på stan med Bästavän och äta på subway, mummsigt! :D ha en bra kväll!


Sovmorgon!

Godmorgon allihopa.
Idag fick vi sovmorgon, guuud så skönt! :)
Tänkte att ni skulle få ett videoinlägg från igår också, hehehehe.



ååååååh ♥♥

Fick en kommentar:
Du är sjukt duktig A.. Fan blir tårögd när ja läser din blogg. Kämpa på och låt ingen annan förstöra för dig.Du är 2 underbart söta barn och du verkar vara en sjukt bra tjej diggar dig stort ..KRam

JAG blir helt tårögd av såna fina kommisar! och jag diggar dig. PUSSS FINA!
förrensten, jag känner igen dig. bor du på gotland? :D såg att du umgicks med några gemensamma kompisar hehe.

ALLA går in på hennes blogg här >http://tigrouu.blogg.se/< söta bloggläsare belönas. ♥

Video

här har ni en film på lägenheten också :) dumma gustav som ska skrämmas heeela tiden hahaha.

Lägenheten

Var förbi där nyss och nu har dom målat om allt. Eftersom jag bloggar på mobilen så skriver jag vilka rummen är på bilderna i ordning.
1, hallen
2, barnens rum
3, vardagsrummet
4, köket
Glömde ta kort på toan och i vårat rum fanns ingen lampa men ska sätta mig vid datan nu så får ni en film på den också :)


simmat

godmorgon!
imorse klockan 6 åkte jag och simmade med mamma, 40 längder. sköönt! :)
nu har tjejerna ätit frukost, så jag ska äta frukost nu sen kommer min mormor och morfar och hämtar dom efter lunchen för dom ska sova där inatt.

ha en bra dag puss

RSS 2.0