fuck u p-stav

OKEEEJ..
nu har jag haft mens i en och en halv vecka, WTF?! brukar vanligtvis ha i typ fyra dagar. men nejnej, den försvinner ju aaaldrig. blir så SUUUUUR! det är p-stavens fel. hatar den nu.. ååååååååhhh och jag HATAR mens!!!


Kommentarer
Postat av: Veronicka

När jag satte in min p-stav så var jag rädd att få mens hela tiden och då sa dem till mig att jag skulle komma tillbaka så skulle jag få p piller eller något liknande som skulle göra att det försvann :) hoppas det löser sig :)

2011-11-14 @ 17:12:32
Postat av: Charlotte Söderström

Jag har haft mens i 4 veckor några gånger o jag har p-stav... Men det är också skönt för sen så hoppar den 3-4 månader ;)

2011-11-14 @ 17:35:48
URL: http://lottissoderstrom.blogg.se/
Postat av: M

Hej! När jag satte in min p-stav för fem år sedan fick jag liknande problem. Fick också så svåra smärtor att jag svimmade vissa gånger. Jag bytte till minipiller så länge jag använde dem funkade dem hur bra som helst och jag hade aldrig mens. Tips om du har svårt att komma ihåg dem är att ta dem vid tandborstning på morgon eller kväll. ;)

2011-11-15 @ 14:00:06
Postat av: Anonym

När jag hade p-stav hade jag mens i typ SJU månader, med kanske max tre dagars uppehåll mellan varje gång. Fick blod och järnbrist och var så svag att jag inte kunde gå i skolan. En kompis hade däremot ingenting på över ett år, sjukt att det kan påverka så olika!

2011-11-15 @ 23:31:45
URL: http://mummyfied.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0