Köpt en kamera

img_8883 (MMS)

Köpt en kamera


Mina fina döttrar

Yoanna och Yoline, eller med ett annat ord.. mitt allt. Vissa säger att när man blir mamma så förstör man sitt liv (speciellt som ung mamma, dåra) vadå? Prata inte med mig om mitt liv, för mitt liv ligger i sängen på morgonen och när man tittar ner möts man av ett leende, mitt liv har jag i famnen och vaggar även om klockan är 2 på natten, mitt liv är mina barn. Ingen och ingenting kommer någonsin ändra på det. Jag kommer alltid finnas här för er mina prinsessor, ni ska alltid få det bästa, alltid må bra och alltid veta att eran mamma kan ni faktiskt prata om allt med, och eran mamma kommer aldrig någonsin svika er. Det är konstigt att kärlek kan vara så starkt, det är konstigt och sååååå underbart. Jag ångrar inte mitt val att bli mamma, hur ska man kunna göra det? Även fast det är tufft ibland så får man så mycket tillbaka, även fast det egentligen inte är så mycket, jag menar.. ett leende från mina barn kan göra hela min dag, känner jag mig trött och hängig så gör det där lilla leendet att man känner sig så varm i hela kroppen och skulle kunna springa 10 maraton, så mycket kärlek. Jag älskar mina döttrar, mina fina döttrar.

Fixa naglarna

Godmorgon bloggen!
Har precis sett en film och tjejerna sover nu, senare idag kommer samanta hit, kul! :)

Tänkte bara berätta att på måndag halv tre så ska jag och Samanta fixa våra naglar hos Ida, kolla in hennes blogg. Hon gör jättesnygga naglar och så är hon gravid också :) Ser verkligen fram emot det, kommer bli aassnyggt, hehe :D


Juste, någon frågade hur gamla Yoanna och Yoline är nu och dom blir fyra månader nästa fredag ♥ Tiden går fööör fort! Hinner ju nästan inte med, snart springer dom runt här hemma, hihi.

Huuur ska jag kunna somna? Har sååååå ont ...

Huuur ska jag kunna somna? Har sååååå ont i magen och mår illa som en GRIS!


Samanta gick precis hem

Godkväll allihopa ♥
Min bästis gick precis hem, vi har suttit och pratat om nästa lördag då hon ska ha födelsedags fest, vi pratade om vad vi skulle ha på oss, hur vi skulle göra för att saker inte skulle bli stulna och andra nödvändiga saker att planera lite i förväg. Tror att Ronjah, min frisörkompis ska fixa mitt hår också, superduper! Vi kommer bli så snygga säämi ;D ♥
Får barnvakt av min kära mor, bästa bästa mormor! Vissa kanske bara "ååååh skaru gå på fest när du har baaaarn wäwäwäwäää" och tycker det är något konstigt med det. Då vill jag bara säga nu i förväg att jag kommer komma hem på kvällen och sen ta hand om Yoanna och Yoline precis som vanligt :)! Det är faktiskt viktigt, även om man är mamma och älskar sina barn över allt annat, att få umgås med kompisar och bara få slappna av ibland, då att vara mamma är ett heltidsjobb som kräver mycket energi och krafter. Så tycker det ska bli skönt, för varje gång jag är iväg på bio med älsklingen tex så tänker jag på Yoanna och Yoline heeela tiden, smsar mamma "hur gåår det? mår dom bra? vad gör ni? skicka bild på dom!!" osv osv.. skulle kännas skönt om man kunde slappna av för en kväll bara, ni som är mammor förstår mig säkert? Och jag kommer såklart (hynsiga mamman som jag är) sakna tjejerna skiiitmycket och bara krama och pussa på dom när jag kommer hem, hihi. 

Men det skall iallafall bli jätteroligt! Anton skall följa med också. :)

Nu ska jag städa undan lite här, och sen se big brother.

Fina fina döttrar
Hoppas ni har haft en bra dag ♥

Dagens outfit

img_2061 (MMS)

Dagens outfit


Lite smått irriterad

Hej på er!
Jag och mamma satt liksom och väntade på att han skulle komma, visst det är inte hans fel att han inte kunde komma. Men då han snart är 21 år borde han vara mogen nog att ta eget ansvar och iallafall ringa och säga att han inte tänkte komma, tänk vad annat vi kunde ha gjort, istället för att bara sitta och vänta på honom! Nej, jag blir faktiskt irriterad måste jag säga.
Han kommer säkert ner någon annan dag, men då ska jag tydligen bara acceptera det, eller tänk om han inte kommer då heller (?). Hans mamma skrev iaf att han hade köpt kläder till dom, tror det var hon (som förövrigt kommer ner nästa helg) men jaja, nog om det.
Snart kommer Samanta hit, kul! :D Vet inte vad vi ska göra riktigt, men nu ska jag ta upp och gosa med en glad Yoline, Yoanna sussar ännu. 

Och deras vikt och längd idag var:
Yoline: 5030g & 57,5cm lång.
Yoanna: 4900g & 57cm lång.

Så yoanna är lite mindre än yoline :)

Jag och samanta i sommras ♥



Blev meddelad att han inte kommer idag pga...

Blev meddelad att han inte kommer idag pga att han inte fick av hemmet han bor på?!


Hans båt skulle va framme för en timme sen...

Hans båt skulle va framme för en timme sen, men han har fortfarande inte dykt upp. Som jag trodde och fortfarande så kommer han inte komma! Blir besviken om det är så, hör av mig senare.


Beställt!

Två stycken babygym, kan vara bra att ha när dom ligger på en filt på golvet att bara sätta över som dom kan titta på :) Visst?

ooooh happy daay

Hej allihopa!
Så måste man gå upp vid 6 idag, häärligt (?). Tjejerna sover igen, men eftersom vi ska till bvc klockan tio så kändes det inte som någon idé att gå och lägga sig, måste fixa med massa grejer här hemma, städa blandannat. För idag kommer ju deras bio-pappa.. Jag vet inte varför, men har någon konstig känsla i kroppen att han inte kommer komma, jag vet ju hur han funkar och jag vet hur det har varit förut, så för mig kan jag inte bara tänka mig att han skulle ändras sådär pang-bom. Men, vi kan ju alltid hoppas på det iallafall!
Jaja, så ser våran dag ut: Bvc och besök! Ha en underbar dag, finisar!

Puss

Morsdag! Grattis alla mammor <3

Morsdag! Grattis alla mammor <3


Barnen har precis somnat

Och jag sitter här, anton är nere på stan och skulle hämta pengar av ngn kille så väntar på honom, sen ska vi + mamma & hennes kille se film som jag och anton hyrde förut :)

aaahhh.. vet inte vad jag ska skriva riktigt.
Juste, barnens biologiska pappa kommer på måndag ist för tisdag, e faktiskt liiite nervös hur det kommer att bli.. Hur han kommer reagera/vara, har ju faktiskt inte trots allt träffat honom på ungefär 9 månader. 

Jaja, ha en trevlig kväll! ♥

Godmorgon!

Guuuud vad skönt, jag har sovit hela natten inatt. Tack bästa mamma ♥
Nu kom jag precis ut från duschen, så ska klä på mig och sen senare idag kommer älsklingen hit :). Funderar på om vi kanske ska gå och hyra en film sen, vi får se! 
Bild på mig i lugg
Ha en bra lördag, lateeer ♥

Nu; big brother, vitamindricka och lakrits :)

img_3550 (MMS)

Nu; big brother, vitamindricka och lakrits :)


Kompisarnaaaa ♥

Hejsan!
Våran dag idag har sett ut såhär:
Tidigare idag gick vi ner på stan med gammelmorfar, jag köpte en ny väska, superfin! :)
Sen gick vi hem, åt lunch, matade tjejerna och sen kom mormor hem. Så vi såg på tv lite, sen matade vi dom igen och sen gick jag yoanna och yoline ner på stan igen och träffade Samanta, Therese, Rebecka och Ida. Yoanna och Yoline blev sen vääldigt otåliga så jag var tvungen att ringa mormor och be henne hämta oss. Så nu kom jag precis hem, har köpt presenter till neyo som fyller ett år idag, grattis lilla prinsen ♥

jaja, hoppas ni har haft en bra dag. Snart ska brudarna sussa, och sen ska mamma få sova hela natten, för dom ska sova hos mormor inatt, superduper skönt faktiskt!

Pusshej!

Dagens outfit

img_1214 (MMS)

Dagens outfit


Ner på staaan!

Godmorgon kära läsare ♥
Idag är min morfar här med mig, så vi tänkte ta vagnen och gå ner på stan nu. Jag skall köpa en ny väska och barnmat :) 

Så vi hörs senare, känner att jag har brottom (?) haha.
Pusss!

Detta händer på tisdag..

Barnens biologiska pappa kommer ner till Gotland och ska träffa dom för första gången, ska bli ganska roligt ändå faktiskt. 
Förut ville jag inte lägga ut bild på honom, men skitsamma.. Här har ni:

Någon bild jag tog på han i sommras med en ram på mobilen, om någon inte förstod det. :)

Rätt svar: LÄÄÄNK

säger absolut inte emot mig själv

Det var någon av er som skrev det, pga av att jag sätter på dom olika. Man kan se väldigt olika på denhär saken och visst att jag snackar om egen identitet, men när dom är såhär små så är det inget som påverkar varken dom eller någon om dom ser identiska ut. Jag menar när dom är äldre, då är det viktigare tycker jag. Nu förstår dom ändå inte, det är inte heller någon som skulle kunna påpeka om dom gör något fel (och då säga till fel person som jag pratade om). Förstår du nu vännen? Jag tycker lika kläder är supersött och det kommer jag fortsätta med tills dom säger till att dom inte vill ha lika längre, och sen behöver dom ju inte alltid ha på sig samma kläder. Någon av er sa också att en kan använda lika och en rosa kläder, men jag tycker själv att rosa färg är finare och kan därför inte låta någon av dom använda lila, jag är verkligen jättefjantig när det gäller rättvisa angående mina barn. Tex om jag har två olika pyjamasar fast med samma ungefär tex en med nalle puh och en med tiger, då får dom använda varannan gång!

Puss♥

Mera av dom beställda kläderna från H&M


Bara för att göra er otåliga

Har en sak att berätta för er senare ikväll, något som kommer att hända på tisdag. Har varit skeptisk för det förut, men nu tycker jag bara att det är det bästa!

Någon som kan gissa vad som kommer hända?
Rätt svar får en länk.

Hur jag ska skilja på dom i framtiden

Jag kommer ju självklart att se skillnad på dom när dom blir lite äldre, bla annat på deras personligheter osv. Men för att göra det lite lättare för omgivningen, dvs min familj, kompisar och dagis så har jag tänkt att jag (frisören) ska klippa lugg på en utav dom och den andra inte. Det är faktiskt superviktigt att Yoanna och Yoline kan få ha sin egen identitet även fast dom är tvillingar och superlika! Hur kul skulle det bli för Yoline när Yoanna har gjort hyss på dagis och hon får en utskällning? Eller när dom luras, framför allt! (hehe) Nejmen, tycker faktiskt att det var ganska så smart av mig. För skulle ju inte bli så kul för mormor när Yoanna skrapar av nagellacket på stortån (pik till dig mamma), haha.


Vad tycker ni om min idé? Och hur viktigt tycker ni det är att få vara en egen person, trots att man är tvillingar?

Hämtat paket :D

img_7983 (MMS)

Hämtat paket :D


Snart kommer soc, här är dagens outfit :)

img_0371 (MMS)

Snart kommer soc, här är dagens outfit :)


Dagens outfit

Dom nya kläderna dom fick igår :)
Yoanna
Yoline
Leggingsen

Gulligt va? ♥

Snart ska jag och min moster och älsklingarna åka till Endre och hämta pappa anton. :)

Älsklingarna har precis fått smaka gröt, y...

img_7146 (MMS)

Älsklingarna har precis fått smaka gröt, yoanna tyckte om det.. Yoline gillade det i början men sen blev hon sur och ville ha mjölk :) hihi..


Idag när mormor kom hem så hade hon köpt f...

Idag när mormor kom hem så hade hon köpt fina jeansklänningar och hello Kitty leggings till sina barnbarn :) vill ni se dom så kan jag lägga upp bild, supersöta!!


Haha sura yoanna

img_7102 (MMS)

Haha sura yoanna


Han räknade fel på 5 månader



Som ni ser här så är puckot i farten igen, för nu tredje gången. Är det någon som tror på denna sjuka profet? Isåfall, dont!

Påväg hem från affären, har köpt barn majs...

img_9004 (MMS)

Påväg hem från affären, har köpt barn majskrokar till MIG dåraaa.. mmmmmm typ de godaste som finns? Och gröt till brudarna :)


Yoanna modell för dagens outfit ;D

img_7693 (MMS)

Yoanna modell för dagens outfit ;D


Matning och nattning

Hej allihopa! :)
Nu sitter jag och vaggar Yoline med foten (i babysittern, haha). Snart ska dom byta till pyjamas och sen ska dom äta lite mat och sen nanna kudden, ikväll innan dom ska sussa så ska dom få smaka lite mangopuré,  mumms :D 
Deras magar har inte reagerat dåligt alls, utan funkar helt som vanligt! Toppen (Y)

Ikväll blir det big brother med mamma och älsklingen.
Tack för era svar i inlägget under, vet fortfarande inte, hahaaaa :( men tycker också den vita ;) och det tycker anton också. Men som sagt, vit är ju inte en så praktisk färg dock! Dääärför kanske det blir den rosa, hehe.


mammas och pappas små pussungar ♥

Hjälp!!

Funderar på att köpa ny vagn.
Vilken av dessa två? (kostar lika mycket)
1.
2.

skötväska och allt ingår och både sitt och liggdel (likadan sittdel till den nedersta som första, hittade ingen bild på den bara)

Så, hjälp mig nuuu!!

Dagens outfit

img_7539 (MMS)

Dagens outfit


Yoanna håller leksaken

img_6456 (MMS)

Yoanna håller leksaken


Just nu, jag kollar film och tjejerna ligg...

img_0141 (MMS)

Just nu, jag kollar film och tjejerna ligger på en filt på golvet och sussar <3


Godmorgon! Trodde inte jag hade lagt upp b...

Godmorgon! Trodde inte jag hade lagt upp bilden i inlägget under förut :p idag vet jag inte vad vi ska hitta på. Ska iaf försöka sova lite till nu :)


Bild från imorse :)

img_4092 (MMS)

Bild från imorse :)


Fina fina läsare ♥

Fick en sååå fin kommentar igår:
hej Amanda!
jag vill bara berätta att jag har kollat runt på ganska många mamma bloggar. men din blogg är den enda mamma blogg som jag har fassnat för och jag menar det verkligen! så som jag ser hur du behandlar Yoanna och Yoline har jag aldrig sett någon mamma göra. jag kan säga att när jag läser endel inlägg så får jag rysningar i hela kroppen för att du tar hand om dom så bra och det är något som jag vill att du ska veta. du är verkligen helt fantastisk vännen! och sträck på dej för det jag har skrivit, även om vi inte känner varandra så känner jag ändå att du är den bästa mamman med den bästa pojkvännen! hoppas att du blir glad när du läser denna kommentar. jag skulle kunna ha skrivit en hel bok om hur fantastisk du är men det här hoppas jag att du blir glad för. ta hand om dej, barnen och Anton.
kram från en mycket stolt läsare, jag hoppas att du uppskattar komentaren och jag skulle bli glad om du skrev något kort tillbaka när du läst kommentaren!!

Tack vännen, såna fina kommentarer belönas med en länk, jag blev jättteeeglad! Lätt den finaste kommentaren jag någonsin fått ♥ Tuuuusen tack hjärtat!

Just nu, morgonmys i mammas och pappas sän...

img_9438 (MMS)

Just nu, morgonmys i mammas och pappas säng :)


Tjejerna har precis fått sina första smaki...

img_2298 (MMS)

Tjejerna har precis fått sina första smakisar dom älskade det! Nu återstår det bara att se hur magarna reagerade<3


Barnens outfit :)

img_1265 (MMS)

Barnens outfit :)


Barnen och jag har fått nya kläder :)

Kom precis hem, har varit på stan med min moster Tessa, sen gick jag till antons skola och sen gick vi hem. 
Detta har jag köpt till tjejerna:
TTill vagnen, den låter också :D
Kortärmade/byxade pyjamasar till sommaren :)
Jeansleggings ;D

Och dethär fick dom av Tessa :) :
Fina kläder va? ♥


Sen har jag köpt 3 linnen, ett par shorts, leggins och hawaiian tropic's aftersun. Men lägger inte ut bilder på det, om ni inte absoluuuut vill se, hehe :)

Dagen i bilder

Yoline & Yoanna i bilen påväg ut till tofta
Poolen! Jag och min syster badade superskönt var det! :)
Tjejerna myser hos gammelmormor ♥
Yoline drömmer fina drömmar :)
Yoanna gladis :)
Mina söta barn ♥
Såg en räv påvägen hem :o
Y
Barnen i bilen påväg hem
Hemma - pyjamasen på och lite kvällsmys med mamma och mormor :)

Puss och godnatt allihopa, duktiga ni har blivit på att kommentera förresten hihi ♥

Påväg hem :) jag och tjejerna har haft det...

img_8847 (MMS)

Påväg hem :) jag och tjejerna har haft det supermysigt <3


Påväg till tofta :)

img_0943 (MMS)

Påväg till tofta :)


Yoanna och jag

img_7278 (MMS)

Yoanna och jag


Yoline och jag

img_5184 (MMS)

Yoline och jag


Bilder från dagarna som varit

Yoline busar med pappa ♥
Yoanna busar med pappa ♥
Yoline påväg hem från bvc efter hon har tagit sprutan :(
Yoanna pussunge
Yoanna hos Samanta :)
Yoline gör en fjortispose, haha :)
Yoanna topmodel nästaaaa ♥ hihi
Yoanna sover hos mami
Pappa hade byggt en koja till Yoline
Yoanna och pappa myser
Yoline och mammsen
Yoanna gillar mammas säng :)
Yoline gör fjortisposen igen haha ♥

Okejdå!

Skall inte lägga ner bloggen pga av alla era söta kommentarer :) Trodde ni tyckte min blogg blivit tråkig sen jag inte skriver så mycket längre. Menmen..

Idag ska vi till Tofta, till min mormor och morfar. Dom har pool så vi kanske ska bada där om det inte är allt för kallt. Hehe. Igår firade vi min mammas födelsedag, hon fick ett "duschställ" som man ställer shampo osv i och armband :)
Min lilla kusin Emy var här, hon tycker det är så mysigt med Yoanna och Yoline ♥

Emy förra gången hon var här :)


Lägga ner bloggen/ta en bloggpaus

hej..
Jag funderar på att lägga ner bloggen eller ta en bloggpaus, jag skriver ju typ ingenting och sen så är det inge kul när ni inte kommenterar, så känner att jag inte får något för att jag skriver (kommentarer) och då kan jag likagärna börja skriva dagbok (haha, nej men ni fattar..) Plus att jag har så dåligt med tid :(

Vad tycker ni?
Vi får se vad som händer puss ♥

Dagens y&y outfit :) yoline blir modell idag

img_1710 (MMS)

Dagens y&y outfit :) yoline blir modell idag


Onsdag, en speciell dag idag!

För det är mammas födelsedag, hurra hurra hurraaaa! :D ♥

Igår kom Samanta hit, så vi pratade gamla minnen och matade barnen osv.. Hon gick hem typ klockan nio då kollade jag och mamma på desperate hosewives & big brother. Sen gick vi och la oss. Och gick upp och matade tjejerna 4 imorse, och då sjöng jag "ja må hon leva" för mamma hihi :)

Imorse fick hon ett utan mina paket, det var ett "dusch-ställ" eller vad man ska säga, med sugproppar så man kan sätta upp den i duschen för vi hade ingen sån och det störde mig, så man kan ju säga att det var en present till mig också ;) Haha. Men hon ska få en till sak sen som är superfin!
Anton kommer hit efter han har slutat skolan, sen kommer mamma hem och senare alla gäster som ska gratta mamma, ska bli kul! Har hört att Yoanna & Yoline har fått strumpor från New York av Petra + familj (min morbrors tjejs syster) haha, vet att du läser detta nu Petra. Så, tusen tack! Ska bli kul att se hur dom ser ut ikv :D

Hoppas ni får en bra dag, ska försöka bli bättre på att lägga upp nya bilder. Men har typ inte tid :((

Jag och Samanta (gammal bild) snygga tjejer på bussen till skolan! ;)

Barnen har precis vaccinerat sig det var d...

Barnen har precis vaccinerat sig det var det värsta JAG har varit med om!


jorden går under på lördag?

Har ni hört? 
Kolla in länken här, vad tror ni?

Svar på frågestunden

Röker du i närheten av Yoanna och Yoline?
btw: älskar din blogg!
Utvecklas dom lika eller är det någon av dom som utvecklas snabbare?
Älskar din blogg den är bäst!
Vem byter blöjor mest? Du eller Anton? Hehe kram
Hur ser du skillnad på dem, med tanke på att dem är enäggstvillingar?:) Y&Y är jätte söta!
vad skulle dom heta om det blev två killar och om det blev en kille och en tjej? :) älskar din blogg och dina döttrar är verkligen ursöta! Kram :)
Hur ser din dag ut med Y&Y? :) Nu syftar jag på, har ni några speciella tider då dom äter osv.. :) varför laddar du aldrig upp en bild på dig när du håller y&y? :D Skulle vara trevligt att se, ps älskar din blogg!! :)
När planerar du på att börja ge Y&Y smak-portioner?
Många idag börjar för tidigt enligt massor av undersökningar. Man ska helst börja ge smakisar efter de är 6 månader. Bäst är att vänta till 6-8 månader.
Om du vill veta mer så är det bara att fråga! :)
Kram!
Vill du ha fler barn i framtiden?
Röker du i närheten av Yoanna och Yoline?
btw: älskar din blogg!
Absolut inte. Ifall jag är ute och går så brukar jag stå en bit ifrån barnvagnen.
Tack vännen ♥

Utvecklas dom lika eller är det någon av dom som utvecklas snabbare?
Älskar din blogg den är bäst!
Dom är precis lika snabba i utvecklingen, ganska otroligt egentligen. Att två människor kan vara så lika varandra, det är faktiskt väldigt coolt! :)
Tack hjärtat ♥
Vem byter blöjor mest? Du eller Anton? Hehe kram
Vi byter blöjor varannan gång. En gör mat, den andra byter blöjor. KramKram!
Hur ser du skillnad på dem, med tanke på att dem är enäggstvillingar?:) Y&Y är jätte söta!
Jag kan inte säga med all säkerhet att jag ser skillnad på dom helt, men på något sett så brukar jag kunna se det. Vet inte vart, vet inte hur, bara gör det. Men det händer ju dock att man gissar fel någon gång och därför har jag målat Yoannas stortånagel rosa, skulle ju inte vara en höjdare att blanda ihop dom. ♥

vad skulle dom heta om det blev två killar och om det blev en kille och en tjej? :) älskar din blogg och dina döttrar är verkligen ursöta! Kram :)
Om det blev två killar skulle dom heta Emilio och Liam, jättefina namn. En av varje är svårt för mig att säga nu, men helt ärligt.. Yoanna & Emilio hade jag bestämt, känns så orättvist mot Yoline.. Men så hade jag tänkt, nu är båda lika mycket värda för mig. Det har dom såklart alltid varit, men ni förstår säkert!

Hur ser din dag ut med Y&Y? :) Nu syftar jag på, har ni några speciella tider då dom äter osv.. :) varför laddar du aldrig upp en bild på dig när du håller y&y? :D Skulle vara trevligt att se, ps älskar din blogg!! :)
En vanlig dag hos oss.. Hm, det kan vara så olika, eftersom dom inte har några speciella mattider, det kan variera ibland varannan timme men oftast var tredje äter dom. Så blir det mys bus och en prommenad där imellan, sover middag en gång på dagen oftast också. Och sen går dom och lägger sig runt 7-9 tiden och sover fram tid 4 eller 5 på morgonen :)

När planerar du på att börja ge Y&Y smak-portioner?
Många idag börjar för tidigt enligt massor av undersökningar. Man ska helst börja ge smakisar efter de är 6 månader. Bäst är att vänta till 6-8 månader.
Kram!
Jag tänkte börja med en sked när dom är lite mer än fyra månader och blanda ut det med lite modermjölksersättning så att dom känner igen smaken och förstår att det är mat och inga äckliga vitaminer tillexempel :) Okej! Det har jag aldrig hört förut. Men alla föräldrar har ju olika regler, och det är nog bäst att göra som man känns bäst själv då man känner sina barn bättre än någon annan. Det är säkert skillnad från barn till barn också.

Vill du ha fler barn i framtiden?
Absolut! Jag älskar barn. Jag och Anton brukar prata om det ibland vi sitter och planerar namn, har kommit på jättefina: Thea, Wilma, William och så vill ju jag Emilio men inte det vill inte Anton. Vet ni en galen sak? Vi har tillochmed börjat "tjaffsa" om hur vi ska göra på natten osv... Haha, galet! Men till frågan, absolut vill jag ha flera barn i framtiden, ett eller två till :) Men det dröjer ännu ett bra tag tills det händer dock!



Vi tackar för alla frågor, hoppas ni är nöjda med svaren. Var det något ni inte förstod eller som jag inte svarade på klokt så skriv bara och "klaga", haha. 

Big love♥

Varit på stan idag med Rozsika, Stoffe, An...

img_6138 (MMS)

Varit på stan idag med Rozsika, Stoffe, Anton, yoanna, yoline och deras son neyo som är på bilden, sockersöt liten grabb <3


Slipper dom snart! :D

Hej allihopa!
Vi var ju nere vid bvc förut, min bvcläkare var jättebra och rättvis, hon berömde oss och sa att hon inte alls såg något promblem överhuvudtaget! Tack, att någon (förutom min familj) kan göra saker rättvist i detta sammanhang. Sen kom soc hit och vi pratade lite, dom träffade ju Anton också. Dom sa också att vi bara ska ha 1 möte till sen är det färdigt, plus ett möte då jag får sammanfattningen på ett papper. Dom såg inte heller något problem här hemma och det känns så underbart skönt att dom såg det som det verkligen är, till skillnad för vissa andra.

Om en timme ska barnen ha mat, sen ska vi dra oss ner mot stan. Ska köpa en present till min fina mami som fyller år på onsdag, Anton ska nog också köpa något ;) Vet att du läser nu mamma och vi har världens bästa present som vi har kommit på till dig! Hihi. 
Sen kommer iaf mamma till stan, hon ska gå hem från jobbet idag och tar barnen med sig hem i vagnen så att jag och Anton kan få lite egen tid.. Ja, jag vet jag har världens bästa mamma! Älskar dig ♥

Är på såååå bra humör nu, ingentiiing (!!!) kan förstöra min dag idag, hoppas jag hehe.
Jaja, hoppas ni har haft en bra dag och fortsätt ställ frågor i frågestunden lite längre ner. :)

Puss och kram!

om mig själv!

Vad gjorde du kl 08 imorse: Försökte få barnen att somna om igen.

Vad gjorde du för 15 min sedan:
satt här vid datan

Det sista du sa högt: "jag vet inte"

Det senaste någon sa till dig: ''är det mammas eller?''

Vad har du druckit idag: ingenting

Vad var det senaste du åt:
en macka

Vad var det senaste du köpte:
hmm.. nya flaskor till Yoanna & Yoline, var det!

Vad är det för färg på din ytterdörr: Röd ;)

Vad är det för väder hos dig nu:
Blåsigt :(


Godaste glassmaken: iiiiisglass! :)

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Absolut!

Sover du tungt: Aldrig.


Drömmer du mardrömmar: Det händer väl ibland.

Trivs du med ditt jobb: Har inget


Favoritklädsel: mjukiskläder :*

Favoritlåt just nu: har ingen typ, men saxobeat får jag väl svara då!


Vad ser du om du tittar till höger: en damsugare, gitarr, trappan, filtar, min tröja, min hårborste, ett skåp, guccis leksaker, tavlor och övervåningen ;D

Vad gör dig glad just nu: Inte ett skit! Barnen sover, jag har mensverk och ska till soc snart, jiiippiiie! eller?


Vad ska du göra härnäst: borsta håret och dra på mig lite smink

Höger eller vänsterhänt:
Höger


Humör just nu: sur, trött, "orkar inte gå t bvc-humör" men ändå glad på samma gång för att jag och älsklingen ska på stan idag! ska köpa present till mamma som fyller år på onsdag och vet vääärldens bästa!


Favoritgodis: Choklad alla gånger


Kläder just nu: svarta mjukisbyxor, svart linne & svart tjocktröja. sånhär dyster dag!


Sommarplaner: bo i tofta, va med anton och mysa med mina prinsessor och sola & bada såklart!


Hur många kuddar sover du med: 4


Spelar du något instrument: Nejdu


Morgon eller nattmänniska: då får jag väl, nu när man har småbarn, säga morgon OCH natt!

Vad är viktigast för dig: Min familj.


Är du kittlig: HAHA. Tror ni det eller? :)


Snarkar du: Nä, ibland tror jag.


Stjärntecken: Lejon


Äckligaste insekten: Spindlar och skaläckelbaggar.


Längtar du mest efter just nu: att klockan ska bli fyra så att soc har gått, anton har kommit, barnen äter och sen ska vi ner till stan! :D


Frågestuuuuund! :D

Tralalalaaaa, bara för att jag har varit så kass på att uppdatera.
Så fråga på nu allihopa. MEN, fråga helst inte dom här frågorna "Vad sa dina föräldrar när dom fick reda på att du var gravid?" "Vad tänkte du när du fick veta att du väntade tvillingar?" osv.. för varje frågestund jag har så får jag dom frågorna... Fråga hellre om nuet! Pusss ♥



Hjälp mig hitta väskan!

Hej allihopa!
Nu har jag äntligen fått prinsessorna att somna, nu ska jag se på big brother och äta frukt. 
Idag har jag varit hemma så kom samanta och lekte med oss :)

Det är typ det som har hänt idag, imorgon kommer pappa Anton ♥

Förresten, någon som vet vart man kan köpa en sånhär väska, någon snodde min i sommras när jag precis hade köpt den :( Saknar deeen! Fick bara använda den 2 gånger sen snodde dom den, och allt som låg i den som var typ plattång, smink, kläder, plånbok med pengar och bankomatkort i, nycklar, min nya touchmobil och delar till min systemkamera. Usch för fattiga jävlar som inte kan köpa eget!!! :@ Men till saken, någon som vet vart man kan köpa JUST denna?
Men nu ska jag ut och röka innan bb börjar.
Ha en myyysig kväll!

Godmorgon allihopa!

Usch vad dåligt jag mår idag! Har sån j*vla mensverk!! Ska bara sitta hemma och kolla film idag tror jag, anton sitter och gullar med Yoanna och Yoline sover. 
Förlåt för att jag uppdaterar så sjukt dåligt, men har inte så mkt tid på dagarna.

Men igår så åkte jag tjejerna och Anton till en park och träffade Samanta och Charlotte. Vi satt och pratade och hade kul sen gick vi hem igen och bara tog det lugnt. Senare på kvällen kom Rozsika och Linnea förbi med sina små (som förövrigt blivit väldigt stora) :D Sen kollade vi på en film och sen sov vi :)

Idag ska anton åka hem. Nu ska jag gå och kolla vad Anton och Yoanna håller på med, haha. 

Puss

Dagens fråga till mina mammaläsare ♥

När började ni ge era barn smakportioner? Hur reagerade dom på den nya smaken? Och hur mycket gav ni dom i början?

Är jääätte tacksam för svar på den här frågan eftersom det snart är dags för oss! :)

Dagens fråga till mina mammaläsare ♥

När började era barn sova i eget rum? Gick det bra?

Var nere i en park förut med barnen, Anton...

img_3657 (MMS)

Var nere i en park förut med barnen, Anton, samanta och Charlotte :). Mys! Där är snyggt gen själv haha, not


Blir inte så jättebra uppdatering idag

Hej bloggen!
Som jag sa så kommer uppdateringen inte vara på topp idag, delvis för att jag inte orkar eller har tid. Men vi kommer nog bara sitta hemma idag.

Igår när barnen hade gått och lagt sig så var min mamma barnvakt och vi gick hem till min bästis samanta, och där var också Charlotte Malin & Mikaela. :) Vi satt och pratade gamla minnen och lite, superkul! :D
Vi gick hem vid halv 11 och då gick vi och la oss direkt.
Barnen sov jättelänge inatt igen, såå skönt! duktiga prinsessor vi har ♥

Aja, hoppas ni har en bra dag och kväll!

Yollis
Pusspuss.

Dagens fråga till mina mammaläsare ♥

När började era barn att gå? (om dom kan)

Målat naglarna :D jävligt slarvigt men gan...

img_6448 (MMS)

Målat naglarna :D jävligt slarvigt men ganska nöjd ändå. Vad tycker ni? :)


Bara för att det är fredag den 13e

Hej allihopa!
Fy vilket väder. Har varit iväg i affären förut med barnen och tessa och köpt nya flaskor till barnen, igeeen! Nu hoppas jag att dom här är bättre än dom förra jag köpte. 

Barnen ligger och sover middag så ska passa på att gå ut och röka, hur mycket ni än hatar det så tänker jag göra det ändå, tyvärr. :)

Normal pojkvän!
Hoppas ni har en bra dag trots att det är hemskt väder, eller det kanske bara är på Gotland det regnar? Aja, puss på er! ♥

Snabbt inlägg

inatt sov mina duktiga dottrar 9 och en halv timme, nu ska jag krypa ner i sängen bredvid Yoanna som absolut inte ville sova i sin egen säng.

Pusshej♥

Har inte visat er resultatet ju!

Kom på det nu, att jag inte visat hur det blev med fotavtrycken och bilderna i ramen, check it out!:

Yoannas♥
Yolines♥

Mina fina pärlor.

Vad tyckte ni? Visst blev det rätt bra ändå? :-)

Känner mig fräsh!

Hej allihopa!
Har precis tagit en 40minuters dusch, gud så skönt det var. När man har barn får man bara räkna med snabbduschar då (iaf jag) inte känner mig så jätteren. Men nu! Äntligen. Jag har användt hårinpackning, rakat mig, och bara stått där inne sjukt länge, superhärligt. Så nu är jag ren och fräsh inför big brother som börjar snart, då ska jag äta jordgubbar, muuuums! :D Anton har köpt TVÅ stora jävla chokladmuffins, baara för att läska mig. Tyvärr så lyckas han inte eftersom jordgubbar är det godaste som finns, hehe.

Prinsessorna ligger och sussar nu, undrar hur länge dom kommer sova inatt, :)
Men jaja, allt för mig.
Tänkte visa lite bilder på tavlorna jag köpte idag:
den med prinsessan på hänger över Yolines säng hon har också en bild på dom som var i tidningen :)
Och den här hänger över Yoannas, hon har även ultraljudsbilderna över hennes säng :)
Vi hörs imorgon, puss på er bästa ♥

Dagens fråga till mina mammaläsare ♥

Här kommer dagens fråga till mammorna:

När satt era barn upp själva första gången?

dålig uppdatering idag

Hej! Godmorgon! Godmiddag!

Hur är allt med er idag?
Jag har inte haft tid att uppdatera så mycket, har varit ute på prommenad med barnen och tessa (min moster). Har köpt två stycken tavlor med disney-prinsessor på till Yoanna och Yoline som jag har satt upp över deras sängar :)

Nu ska vi äta mat, klockan halv 8 ska vi mata barnen och sen blir det nanna kudden för dom. Då ska vi se big brother och äta jordgubbar :'D 

Hoppas ni har haft en mysig dag.

Puss

Måste bara skriva att yoanna och yoline so...

Måste bara skriva att yoanna och yoline sov 8 och en halv timme inatt :D


Från H&M

Någon som undrade vart min "tröja" är från, det är ingen tröja utan en byxdress och den är somsagt ifrån h&m. :)

Dagens fråga till mina mammaläsare ♥

Här har vi då min fråga till er mammor idag.

När började era barn äta barnmat?


Sitter på uteplatsen sååå skönt och varmt!

img_5819 (MMS)

Sitter på uteplatsen sååå skönt och varmt!


Här kommer vi bo i sommar:

Hos min mormor & morfar, det kommer bli så sjuuukt mysigt och nice! 

Poolen med tak på
och utan
Mysiga frukostar ute vid poolen.

Vem skulle tacka nej till detta liksom?

Förut hatade jag att bo där, för att det låg i Tofta och jag ville va i stan med mina kompisar. Men NU, åååh.. jag längtar redan, kommer bli såå mysigt dethär året med mina underbara änglar Yoanna & Yoline ♥

Saxobeat

Kom precis hem, gick till tandläkaren.. Jag som har världens tandläkarskräck, men det gick superbra ändå! Påvägen hem gick jag förbi Samantas (min bästis) balkong och såg att hon satt där så jag ropade på henne så kom hon ner och vi stog och pratade lite. Bestämde också att vi skulle träffas i helgen :)
Barnen ligger och sover så jag ska sätta mig och läsa min FRIDA-tidning som jag fick hem på posten idag. Såg också att resten av barnens kläder hade levererats idag så blir väl att åka och hämta dom sen ikväll.

Bjuder också på min nuvarande favoritlåt:



Alexandra Stan - Saxobeat!

Kommer nog bli den låten jag lyssnar sönder vid poolen i sommar.

Godmorgon!

Gaaalet vilket fint väder det är idag.

Jag skulle publisera ett inlägg om vad vi gjorde igårkväll men då dog datan så orkade inte, haha.
Men jag Anton, min syster och barnen skulle ut och gå en lång prommis tänkte vi, så mötte vi Rozsika & Stoffe och deras barn Neyo. Dom väntade på Linnea och hennes son Matheus, så vi stog och väntade där med dom och sen skulle dom till affären så då gick vi med hela vägen till willys sen så tog jag på en app på min iphone som heter endomondo där man kan se vart och hur långt man har gått och när vi var hemma så hade vi gått en halvmil, superskönt! Sen gick vi hem nattade barnen som FÖR ÖVRIGT sov ÅTTA timmar inatt, mina duktiga brudar! ♥

Nu har jag nästan precis vaknat, tjejerna också. Dom ligger på en filt på golvet i blöja och sprattlar lite medans jag sitter o pratar & sjunger för dom, morgonmys ♥ Min mormor är här också, bästa bästa mormor! :) 

Vi ska nog gå en prommenad till affären sen, men hoppas ni hade en mysig kväll igår och att ni kommer få en toppen dag idag i solen! Och sitt för gudsskull inte inne idag i detta härliga vårväder (iaf på Gotland).
Gårdagens Y&Y outfit. Man ser inte så mkt men det är en blommig sparkdress (present från Norge) och så hade dom en vanlig vit t-shirt body under och när dom låg i vagnen så hade dom den rosa tjocktröjan som är bara en aaaaning för stor, haha.
Puss på er!



Dagens fråga till mina mammaläsare ♥

Nu kommer dagens fråga till er mammor där ute.

När sov era barn hela natten?

Kom precis hem!

Jag och mormor tog vagnen och gick ner till sjukhuset för barnen skulle på 3 månaderskoll! Allt såg jättefint ut och Yoanna väger nu 4300 & är 55 cm lång och Yoline väger 4380 & är 55,5 cm lång. Stooora tjejer ♥
Sen gick vi förbi affären och köpte frukt och frukost. Juste glömt att berätta att jag har börjat med viktväktarna, jag har fortfarande inte gått ner alla gravidkilon så skulle vilja komma igång med det nu, så räknar poäng vad jag äter varje dag och får bara äta 20 om dagen, superbra när man inte har tid att träna! Min mamma gick ner 24kg på 5 månader när hon gjorde det förut :)

Men jaja, nu ska jag äta lite frukt o mysa med tjejerna. Hade bra!

Bild från förut i vagnen, fina prinsessor som är 3 månader idag ♥

Nu har yoline och yoanna fått sitt nattmål...

Nu har yoline och yoanna fått sitt nattmål bytt till pyjamas och har lagt dom nu, får hoppas tjejerna sover 7 timmar som inatt, skulle va superskönt :) Jag har tog ett bad förut, såå skönt. Nu ska jag platta mitt löshår inför morgondagen, då ska vi ner till bajssjukhuset haha. Tjejerna ska på 3 månaders kontroll, och imorgon är dom faktiskt tre månader, tiden går sååå fort.. FÖR FORT! aja, med detta babbel säger jag godnatt <3


KOM IGEN HÖRRNI!

Någon som undrade hur många unika läsare jag har/dag. Och jag har ca 300 st. För vissa är det inte så mycket, men för MIG, wooow! Ni ska veta hur många bloggar jag har haft genom tiderna, men ingen har jag haft mer en 20 läsare på. Så för mig är det supercoolt att bli igenkänd av folk man inte känner på stan osv, pga av bloggen. 
Tycker också det är ganska coolt att jag har så många läsare för jag har aldrig tipsat om min blogg. Utan alla läsare jag har är trogna läsare som har hittat hit själva :) 

Hur hittade ni till min blogg förresten?

och en sak till, KOM IGEN NU. Av alla 300 läsare jag har så får jag typ 5 kommentarer högst (vanligast) på mina inlägg! Kommentera mera, det blir mycket rolgare för mig att skriva dåå!
Shit vad små dom var här, kan knappt förstååå!

Dagens fråga till mina mammaläsare ♥

Jag tänkte börja med att fråga en fråga varje dag till alla läsare som är som jag, mammor! (eller om ni kanske har något litet syskon eller kusin.. ahh ni fattar)

Så här lyder min första fråga:
När började era barn (om dom kan) hålla upp huvudet själva?



Mina tränar :)

Ligger och vilar med yoline :)

img_9878 (MMS)

Ligger och vilar med yoline :)


DAGENS Y&Y OUTFIT


Vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag, pappa Anton kommer iinte! Men tror vi ska gå ut och gå en lååång prommis senare när mormor har kommit hem. Dom är så sommriga och fina idag, kläderna är från H&M! :)

Ha en bra dag i solen! ♥

Minnen värda att komma ihåg

Dagen när dom föddes ♥
Anton bytte sin första bajsblöja
Badade för första gången :)
När dom passerade 2 kg.
Blev av med sonderna :D
Fick permis
Mera permis, sen kom vi hem :)

2 Dagars outfit

Yoline
Yoanna
Lördags:
Body från cubus.
Byxor från H&M
Strumpor från lundmyrs. (Yoannas står älskling under foten och Yolines står det gullunge)
Igår:
Klänning & leggings från H&M.
Dagens outfit kommer sen :) Dom har ännu på sig pyjamas och ligger o sussar.

Bloggen tillbaka!

Hej, vet inte vad som hände med bloggen.
Men igår la jag ju ut "nakenbilder" på yoanna och yoline, och jag ursäktar såå mycket för det, tänkte verkligen inte på alla pedofiler där ute. Det är ju lätt att man glömmer sånt! Och jag tänkte verkligen inte "nu ska jag lägga ut porrbilder på mina barn". Allt är så förstorat nu för tiden, barn kan ju inte ens gå nakna på stranden längre utan att det är någon sorts "porr" ? Nej, jag tycker att nakna bebisar är söta, därför la jag upp bilderna. Sen behöver ni inte lacka för det. 
Det var därför jag gjorde lösenordsskyddat, gud ville mig någonting igår och tog inte bort inlägget.
Men nu har jag klippt bort neredelen, here u go!


Mys i mammas säng i pyjamas

Godnatt ♥

Köpte clips ist!

Kolla skillnaden
<Nytt, Gammalt> från samma ställe :p

Barnens garderob

Och det är långt ifrån allt! Haha :) proppfullt :)

Kommer sitta på uteplatsen hela dagen typ,...

img_3034 (MMS)

Kommer sitta på uteplatsen hela dagen typ, så kan inte lova att det blir så jättebra uppdatering idag :)


Mias busungar

Hej!
En läsare ville att jag skulle länka till någon tjejs blogg (?) där hon gör mössor och sånt till bebisar. 
Och ni ska veta att jag inte bara länkar hit och dit, men hon gjorde dock väldigt fina saker :)

Så kolla in här.

Mamma bakar bullar

img_1989 (MMS)

Mamma bakar bullar


Ang soc

Hej!
Soc var ju här förut, två jättetrevliga tjejer var det som tur var. Det mindre trevliga var att jag fick läsa vad barnavdelningen hade skrivit om mig, det går inte att beskriva med ord hur mkt PÅHITT dom hade skrivit! Att det ens får plats så mycket skitsnack på ett papper är helt sjukt. Jag är väldigt sur och besviken på dom och soc ville att jag skulle följa med på ett möte med dom på tisdag det kommer jag då INTE att göra pga brist på respekt. Jag brukar alltid ha respekt för vuxna männsikor, men inte dom som beteer sig som ett spann skit. Usch usch.
Vi kommer att ha en såkallad utredning med soc, varför vet jag inte. Jag sa också till dom idag att jag vet varför ni gör det här, det är för att jag är 16, ni hade aldrig gjort det med en 40 årig mamma, dåligt. Jaja, det finns inte mycket mer jag kan göra åt saken. Den här utredningen sen är det klart, och allt jag har gått igenom i mitt liv så vet jag att VI kommer vinna, jag Yoanna, Yoline och resten av min familj.

Dagens fråga



Tidsinställt inlägg

Nu är SOC HÄR!
LIIIIID MED OSS.

Armarna fulla.

Trött, men kan inte gå och lägga mig.

Godmorgon alla morgonpigga människor!
Ah som sagt så kan jag inte gå och lägga mig eftersom soc snart kommer hit så ska gå in i duschen och fixa iordning mig lite. Barnen har precis bytt blöja, bytt från pyjamas till en söt klänning och ätit mat. Så nu ligger dom och sover så sött i sängarna. :)
Idag kommer Anton, myyyysigt! Hihi, ska nog ner på stan sen också och köpa en present till Ronjah som fyller år på söndag och som ska hjälpa mig med mitt hår. 

Aja, har inte så mkt att skriva nu.
Här är barnens outfit idag ;)
Yoline fick vara modell idag :)
Yoanna sov.

Söta klänningar va? ♥

Sur mammandaa!

Glömde säga en sak, imorgon klockan halv 10 kommer soc hit på ett möte.. Åh, är sur. Men min mamma & moster kommer vara med och intyga att barnavdelningen har fel.

En sak till, barnavdelningen sa till mig att dom inte skulle ANMÄLA, vet ni vad jag fick hem i brevlådan?
"Anmälan från barnavdelningen om oro för Amandas sett att TA HAND OM Yoanna och Yoline", va i HELVETE!!???!?!?! Ska fan göra en tillbaka anmälan, nejmen seriöst. Så mycket som jag kämpar, och så mycket jag gör för mina barn så ska jag få den SKITEN? Bara för att jag är 16 år, särbehandling kallas det! Dom hade aldrig någonsin behandlat en 40 årig mamma som dom nu har gjort med mig. Att en siffra kan betyda så mycket enligt idioter!! AWWRRG! Sur som sataaaaaaaaaaan!

HÄR och HÄR kan ni läsa om barnavdelningens jävla påhitt, om ni inte förstår vad jag menar.

Glad mammandaa!

Hej allihopa :D
Idag har jag beställt löshår för 1600kr, sved lite i plånboken men när man tänker på hur fint det kommer bli så känns det genast MYYCKET bättre igen ;) Jag har köpt sånt som man limmar fast, svinbra. Tror det leveras i helgen, så då ska jag ringa Ronjah (min frisörkompis dåraaa) och be henne komma hem till oss och sätta i det på mig, så då får barnens mormor och pappa ta hand om prinsessorna, för har hört att det kan ta lite tid. Ska självklart lägga upp före och efterbilder, aaahhh! Är så glad :D 

Någon av er som har löshår som man limmar fast? Isf har JAG en fråga till ER, hur länge håller det, innan det ramlar av?

Puss, kram & godnatt ♥

Ny header IGEN!

Gjorde en ny header igen, vad tycks? ♥

Och yolines ögon är inte alltid sådär som bilden neranför, haha. (Svar på en fråga)

Stora tjejer

Godmorgon allihopa!
Var ju på bvc igår och Yoanna väger 4080 och är 54,5 cm lång och Yoline väger 4075 och är också 54,5 cm lång. Mammas tjejer, ni har blivit så stora :) ♥

Fick en fråga angående kläderna jag beställde, "vill jag verkligen ha likadana kläder till mina barn" 
Svar: JA. Annars hade jag förmodligen inte köpt det? Dum fråga.

Hur är det annars idag med er? På gotland är det KASST väder, :( Men ska till affären sen, kanske träffa Lollo (en kompis) ikväll också, myyysigt. Har saknat henne ♥

Hade bra, hörs sen.
Puss på er!

Barnens sommarkläder

Nu har en del av barnens sommarkläder kommit som jag beställde, :)
Huuur jävla söta är inte dom? ♥

DAGENS Y&Y OUTFIT

bvc nu :)

Nu sover dom inte i samma säng längre


Köpt två babysitters idag! Fina va? Yoline...

img_1954 (MMS)

Köpt två babysitters idag! Fina va? Yoline testar sin :) (yoanna har då en likadan)


Glömde att säga

Igårnatt sov Yoanna & Yoline 5½ timme och inatt 6½, Sjukt sköönt! ♥ Duktiga tjejer, inatt hoppas vi då på 7½, haha.

Trött på min design!

Någon som kan göra om den, jag vill ha som kategorier som tex micahs.se eller kissies. Någon som kan hjälpa mig att göra en snygg design? EN PROFFSIG! Hehe. Puss på er sötisar! ♥

Sakerna jag köpte

Min förlovningsring, Dicks guld och silver, 500:-
Bamsestrumpor (köpte ett till paket också, med katten jansson och bamses tjej, hihi men dom har på sig dom idag så tog inte kort) Men dom kostade 80 kr st på Kappahl.

Söta strumpor, Cubus, 80kr.

Två bodysar, Cubus, 99 kr tillsammans.
Ett armband, Friends, 200kr.
En Thomas sabo berlock, 200kr.
Två daughter berlocker, Guldfynd, 150 kr tillsammans.
Fick den här på köpet på Guldfynd när jag köpte dom andra två, för det var ta tre betala för två ;D

Jag på Julia Hultgren.

Älsklingen testar ett par byxor i väntan på våra ringar.

Fick en fråga också:
Vill bara säga att det va väldigt fina bilder på din blogg men sen undrar jag lite över hur har du råd att shoppa så mycket som du gör? jag jobbar heltid och har sällan råd med nåt annat än saker till barnen, man själv får helt enkelt vänta. Hur har du råd att handla typ jämt?
Handlar jämt? När har du sett att jag gör det :p Det gör jag verkligen inte, jag har 1500/2000 kr till mig själv i månaden, sen så bor jag hemma hos mamma så jag behöver inte betala hyra, mat eller något sånt.. Vilket är väldigt ekonomiskt för mig. Men lägger också undan typ 6000 kr varje månad.

Fotavtryck

håller på att gör det här nu, yolines är klar och yoanna ligger o sover ännu, nu ska den bara torka i 2 dagar sen ska jag sätta in den i ramen som tillhör :)


Uppdate:
yoannas är också klar :)
anton gjorde en till mig, hihi sötis.

Kolla himmelen!



Det här har jag köpt idag

Till mig:
Ett berlockarmband, en thomas sabo berlock som är ett silver A, två berlocker som står daugher och en berlock med ett rosa hjärta. :)
Förlovningsring ♥
Sen fick jag min beställning från nelly, ett par bikinitrosor, fett snygga! 
Och en till paket jag har hämtat, men det kan jag tyvärr inte skriva i bloggen för det är en present till en som läser min blogg ;)

Till barnen:
4 par bamsestrumpor och två andra par som ser ut som skor med rosetter och två rosa/marinblå randiga bodysar. 

Bilder får ni sen eller imorgon, pusss från en lycklig nyförlovad Amanda ♥

Nyförlovad, sååå glad! :)

img_8466 (MMS)

Nyförlovad, sååå glad! :)


Idag!

Yoline var ute med mamma och gungade blandannat, mys ♥
Yoanna bara sover, haha så gulliiii ♥
Pussar från OSS!

6 månader och fler ska det bli!

Idag har jag och älsklingen varit tillsammans i ett halvår, älskar dig Anton ♥

Tandlösa leenden som gör mig helt varm i kroppen ♥

Mammas prinsessor ♥ älskar er.

Bilder från sjukhuset

När vi kom dit var yoanna bara liite sjuk, här har hon fått en sond.
Men sen blev hon sjukare, här har hon sond, syrgas och en mätare på foten som mäter av hur hon andas & pulsen. + att hon fick sitta i sin bilstol.
Men Yoline var frisk och fick mysa med pappa.
Men yoanna fick såklart mysa med mamma också, fast hon var jättesjuk..
Nu vände det för Yoanna och hon och syrran bytte säng, här har vi en glad yoanna med sin nya tiger som mamma har köpt till henne i krya på dig present. (yoline fick såklart också en) Hon har även blivit av med syrgasen här.
Då började Yoline bli sjuk, här är hon jättesjuk med sond & syrgas hon också.
Puuusss :*
Yoline böörjade bli friskare, men hon var fortfarande jättesjuk här :( men söt som socker ändå ♥
Yoanna började bli jääätteglad för att hon äntligen var frisk :)
Stark i nacken är hon också ;D
Nu började yoline oxå bättra på sig, så vi tog en tur i sjukhusets trååånga FULA vagn. :)
Älsklingen har tatuerat kärlekens täcken (ska också göra det)
Yoline piggare :D
Nu var hon också frisk och alla slangar borta :)
Sista natten på sjukhuset.

Och nu är vi hemma så sköönt! :D

Hej! Kom bara och tänka på en sak nu i nat...

Hej! Kom bara och tänka på en sak nu i natten, sen jag blev gravid så har jag blivit "kändis" på gotland. Min pojkvän berättade för mig att när någon klass hade datakunskap i skolan så satt ALLA och kollade min blogg. Och när vi var i affären igår så var det en ung tjej i kassan som ba "grattis" jag ba "va?" hon ba "ja, till barnen.. Läser din blogg". Och min kompis berättade för mig att när jag mötte henne påväg ut från McDonalds (hon gick in) då sa personalen i kassan: "där är Amanda Dahlström, hon med tvillingarna!" Det är fan heeelt loca!! Puss o godnatt från kändisen (skämt) dåraaa ;) haha


Tillfällig header!

Jättesnygg header, visst? ;) Bara gjorde en ny lite snabbt..
Bilderna på barnen är proffisionellt urklippta by my self. Hahahaha, skämt osido. Lite paintkladd bara. Men har den här headern så länge, tills tjejen som fixade min förra är klar :p 

Just nu: big brother, döttrarna sover. Efter bb blir det lite mat för tjejerna och sen ska vi allihopa sova.
Nytt inlägg kommer imorgon!

DEN HÄR VECKAN KOMMER VÅRA KLÄDER, Wiiiiee :D
Puss o kraaaaaaaaaam! ♥

Nattrutiner

Hej på er allihopa!
Jag tänkte att jag skulle börja med nattrutiner till Yoanna & Yoline, alltså något som jag gör varje kväll innan som ska sova som tex ett varmt bad, lugn lek, mys, sång eller en godnattsaga och byte till pyjamas. På så sätt (har jag läst) att då kommer dom lättare till sömns, om man gör samma sak varje kväll så förstår de tillslut att nu är det läggdags och de lär sig att somna själva. Inatt ska jag också sova med två av deras gosedjur som dem har i sängen så att dom alltid kan känna min lukt, för det får dom att känna sig trygga. 
Varför jag har tänkt börja med det här nu, är för att deras schema på dagen är lite jobbigt.. Och speciellt på natten då dom inte alls vill sova, bara om dom ligger hos mamma. Och det kan va lite jobbigt när man är själv att ge båda den närheten. Kan ju bara ha en närmast (på varsigen sida av mig funkar inte alls). 

Ungefär såhär ser yoanna och yolines dagsschema ut just nu (tiderna varierar ju)
06.00-07.00 Frukost, blöjbyte & dom får varsig en flaska välling.
07.00-09.30 Sover 
09.30 Upp och byta blöja och klä på sig dagens kläder.
10.00 Mat igen :)
10.00-13.00 Sov/Mys/Lek (beror på om dom är trötta eller pigga)
13.00 Blöjbyte och en flaska välling till.
13.30-16.00 Sover middag, ibland är dom vakna och uppe här också.
16.00 Blöjbyte & mat IGEN! :D
16.30-19.00 Mys och lek/ ligga i gungan och mysa.
19.00 Nattmålet, byter blöja och till pyjamas sen en flaska till.
19.30-23.00 Sover.
23.00 - Matdags, igen.
23.30-03.00 Sover
03.00 Mat!
03.30-06.00 Sussar
och sen börjar det om igen. Men genom att införa nattrutiner kanske dom kan sova lite längre :)

TRÖTT

Hej bloggen!
Nu är vi hemma, skönt! :)
Är så jävla trött, har varit vaken hela natten/morgonen, och nu ligger Yoanna här och är vaken så ska få henne att somna med mig i min säng. 

Nu har jag tagit bort att jag måste granska kommentarerna varje gång, för det är något fel med kommentarsgrejen, kan inte godkänna vissa kommentarer. Så nu är det bara att kommentera på, men inget dumt ofc. För vet nii.. man kan faktiskt blockera ip-adresser så dom inte får gå in på min blogg ;)

xoxo

Nu är vi utskrivna :D

img_0093 (MMS)

Nu är vi utskrivna :D


RSS 2.0