Fixat samantas naglar

Hej!
har precis gjort samantas naglar :)
Nu vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Tjejerna somnade runt 8 tiden.

Fina va??
Hoppas ni har haft en bra dag ♥

Snart klar!

Nu har jag iaf tvättat klart alla i familjens kläder, skönt!
Har packat ner alla våra kläder inför uthyrningen också, och nästan färdig med packningen till stockholm. Åh, känner mig stressad.
Samanta kommer hit sen, ska duscha o fixa allt inför imorgon. Ta fram kläder o sånt så jag inte behöver stressa imorgonbitti.

Känner mig duktig idag! :)
Juste, var en tjej som kanske ville fixa naglarna hos mig nästa vecka, kul! Känns helt sjukt att JAG ska göra det, men får använda min syster och Samanta som försökskaniner, moahaha.

Såhär blev mina naglar igår, andra gången jag gjorde gelenaglar i hela mitt liv:

Blev faktiskt nöjd! Vad tycker ni? :)

Puss mina hjärtan ♥

Farmor

Hej allihopa!
Jag håller på och tvättar för fullt, nu ska jag städa och plocka undan på mitt rum, ska packa ner alla kläder, för vi ska ju hyra ut våran lägenhet i sommar. Så har mycket att pyssla med idag.

Barnens farmor var precis här, gustavs mamma alltså. Hon blev jätterörd av att se dom. Men det var kul att hon kunde komma förbi ♥

Ha en bra dag, nu måste jag sätta igång!

Godmorgon!

Har ni sovit gott? :)
Just nu sitter jag o lyssnar på musik, ska tvätta vid 11. Sen städa mitt rum.. Tråkigt!
Senare idag kommer samanta, hon ska sova här ikv. För vi ska ju t sthlm imorgooon :D

Hihi, ha en bra dag! Puss


VILLE tvätta!

Hej.
Hade bokat upp en tid kl 14-17 idag. TRODDE JAG. Hade såklart satt upp fel,så nu tog ngn annan min tvätt tid. Jag som veerkligen VILLE tvätta, hade verkligen lust med det. Aja, fanns en tid imorgon. Men kmr säkert tvinga mig själv in dit då, haha.

Ja, vi har fått en lägenhet, fick hem i brevlådan idag. Tre rum & kök. Så ska ringa och säga att vi vill ha den! Inflyttningsdagen är den 1 oktober :) Jättekul faktiskt! Att flytta till eget. Nu blir det bara att inhandla massa grejer till vårat nya place!

Bästis looove
Puss&kram på er ♥

har fått en lägenheeet

:D

bilder från igår

vill inte ens visa bild på mina naglar ... blev så jävla fula, men ni som har mig på facebook kan kolla där, hahah.
Hoppas ida har tid idag, så hon kan göra dom. Annars får jag gå till en salong o betala typ 1000 kr. KAN INTE GÅ RUNT SÅHÄR! hehe

Här kommer bilderna från igår:











Visst är Gotland fint? Älskar det, kommer aaldrig flytta! ♥

SMS-inlägg

img_2030 (MMS)


Nu lör vi

img_9570 (MMS)

Nu lör vi


Våran dag

Hej!
Gick till stan med samanta runt 10 tiden, köpte leggings, solglasögon och dregglisar till barnen :D Sen gick vi o köpte fika till våran picnick och sen ner till almedalen och satt där, myyysigt. Matade tjejerna sen drog vi vidare till hamnen en stund och sen till strandpromenaden, där kom vi på att vi verkligen inte pallade gå upp för alla backarna så vi ringde en taxi, sköönt haha!

Nu så sitter samanta uppe o spelar wii, tråkigt! Jag sitter här nere, tjejerna också.
Senare idag så ska jag ner på stan igen o köpa ett gelekit, undrar om de e svårt, eller om de ens kmr bli bra. Men ska iaf testa att göra mina egna! :) För råkade förstöra en nagel idag i almedalen :'( mina fiiina, så nu måste jag ju ha nya till på fredag... Och tror ida är uppbokad hela veckan, men mina kmr säkert duga. Men absolut inget gemförelse med idas haha :)

Aja, ha en trevlig dag/kväll. PUSS O KRAMISAR

Tjejerna har fått sina första solisar

img_7918 (MMS)

Tjejerna har fått sina första solisar


Tack B*tch!

Vilken tuuuur att jag har en sån underbar mamma som har så jävla bra morgonhumör som INTE ALLS smittar av sig.
NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOT!!

Just nu


Hej allihopa! Kom precis hem, har cyklat till affären och köpt mat som samanta nu ska laga till mig o henne. Det blir pasta & pastasås med bacon, minimajs och svamp (blä), MUMMS!
Träffade anton idag skulle ju få min tröja som han såklart glömde. Va lite konstigt, men ingenting jag kommer ta upp i bloggen, sooorry guys! Snackade precis med gustav i telefonen, haha. Han e pucko :)

Juste, köpte ju en ny väska förut och en ny bh. Mmsar bilder till bloggen dirr när jag har gjort detta inlägg.

Hoppas ni har haft en trevlig kväll, för nu blir det inge mera bloggning här. Ska ha en tjejkväll med min bästis! Har köpt chips och sådär, så ska ladda ner en film nu (olagligt, men vem gör inte? hehe)

Puss & kram ♥

Var tvungen att lägga upp en bild på yoann...

img_3723 (MMS)

Var tvungen att lägga upp en bild på yoanna också. :) kl 1 ska vi t stan med samanta, ska köpa en ny stooor väska från friis and company som jag kan använda när jag o tjejerna ska resa bort / sova över någon annan stans :)


Dagens outfit

img_6232 (MMS)

Dagens outfit


Jag kan inte bestämma för er!

Tänkte bara skriva lite om en grej.
Det är många av er läsare som vänder sig till mig och berättar att ni är gravida, om eran situation osv.. och sen kommer frågan, ska jag behålla? vad tycker du? ja.. vad tycker egentligen JAG? Jag är precis som vilken annan människa som helst, visst.. Jag förstår att ni unga vill vända er till mig och fråga, men jag kan inte svara bättre än någon annan människa. Och jag kan faktiskt inte bestämma hur ni ska göra. Det här säger jag absolut inte för att vara taskig, jag vill såklart försöka hjälpa till.. Men i dom här fallen, då kan jag inte. Jag känner inte er, vet inte hur ni är som person eller någonting. En sak kan jag säga, angående hur jag tog mitt beslut, ett tips. Jag kollade runt omkring mig, om jag hade många som stöttade mig, att jag hade någonstans att bo, pengar och allt sånt. Sen måste man ju känna själv att man är mogen att uppfostra ett (två, i mitt fall) barn, det är ingenting jag kan avgöra åt er, tyvärr. Hoppas ni förstår ♥


Sthlm, förbered er inför sveriges bästa tjejer!

Hej allihopa! :)
Nu har jag o samanta bokat båt & hotell. Ska bo på hotell i solna, mys!
Pratade precis med gustav också, och han får komma o träffa oss av hans behandlingshem.

mina fina barn somnade precis, och nu ska jag se film tror jag. Hoppas ni haft en bra dag ♥

Jag är fett sjuk :( tråkigt! Men hoppas det går över snart, o hoppas det inte smittar Yoanna och yoline.

PUSSSS

Köpt ny babywatch hoppas den e bättre än d...

img_8284 (MMS)

Köpt ny babywatch hoppas den e bättre än den andra. Kostade 600 kr på Clas Ohlsson :)


Tumnen ner för sjuk mamma! :(

img_3190 (MMS)

Tumnen ner för sjuk mamma! :(


Oårdning

Hej på er!
Försöker natta tjejerna nu, sen ska jag fixa lite med deras grejer. På skötbordet och så ska jag rensa ur alla för små kläder i garederoben för där är det kaaaooos! hahaa

skriver sen :)

Hemma

Godkväll på er!
Kom hem för ca en timme sen, vi firade midsommar hos mina kusiner, trevligt. Var ca 30 andra personer där också hehe. Vi brukar va där varje midsommar.. Gjorde femkamp o lite!

Tjejerna gick precis och la sig, blev sent för dom ikv. Men då hoppas man ju att dom kanske sover lite längre :p

Hoppas ni har haft en trevlig midsommar! Pusss o kraaaam ♥♥


Glad midsommar ! Pussar från oss

img_3665 (MMS)

Glad midsommar ! Pussar från oss


Köpt en present till Josefines lilla kille...

img_2429 (MMS)

Köpt en present till Josefines lilla kille som snart ska komma t världen :) köpte 2 klänningar också till mina tjejer som dom ska ha idag. Bild kommer sen :)


Igen rubrik, bus bus

Hej allihopa!
Idag har jag varit o fixat naglarna hos ida, KOLLA IN HENNES BLOGG! Blev så jäääkla nöjd, jag är hennes stammis från och med nu.. Men hon ska ju snart få sin lilla prinsessa, och då kommer hon nog inte ha lika mycket tid, iaf inte i början.. Hehe :)

Har bokat in tid till dop, allt var fullbokat fram till den 27/8, ett tag dit alltså. Men då hinner man ju förbereda gott och väl.

Senare på dagen kom samanta hit, vi och tjejerna mötte upp Mikaela och drog till stan, köpte en kofta till mig själv, och hämtade ut min klänning som jag fått på posten som jag ska ha imorgon :) Så köpte jag en present till charlotte som fyller 18 år imorgon!! :D Och inbjudningskort till dopet som jag ska fixa lite med sen. Toppen!

Nu ska jag cykla till affären, älsklingarna har somnat så min mamma är här hemma så jag kan cykla iväg och göra lite "ärenden" ska växla pengar till en tjej som jag köpte en bärsele av idag, men hade bara 500-ingar.. så ska betala den nu. Sen ska jag till samanta också, mys ♥

Hoppas ni har haft en bra dag, och som ni märker är jag på toppenhumör och mår SUPERBRA! Trots allt.. Men nu går verkligen livet vidare asså, det känner man. Åååh så glad :D

Nästa fredag åker jag Samanta, Yoanna och Yoline till sthlm. Ska träffa Gustav och några andra kompisar och så ska vi bo på hotell. Juste, måste ringa till hotellet sen o se om dom har spjälsängar man kan låna där, men jaja.

hörs imorgon, vad ska ni göra på midsommar? ♥

SMS-inlägg

img_8156 (MMS)


Godmorgon på er! Snart bär vi iväg till id...

img_1776 (MMS)

Godmorgon på er! Snart bär vi iväg till ida som ska fixa mina naglar. Bild kommer sen :)


Stockholm

Hej allihopa!
Haft en bra dag? Det har vi iaf.
Träffade samanta förut, gick t bvc, familjerätten och stan. 

Snart ska jag Samanta, Yoanna & Yoline åka till stockholm, fett med mys! Vi ska träffa gustav. Och så ska vi träffa kim och cecilia och deras bebis :) BO PÅ HOTEEEEL OCKSÅ, fett härligt! 

Nu har jag klätt på tjejerna pyjamas och matat dom, men dom ville inte sova så ska vänta en timme ungefär och mata dom igen. 

Ha en myskväll ♥

rösta!

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


Idag mår jag bra!

jävla bra mår jag. Klart jag klarar mig utan honom, vrf skulle jag inte göra det? Han har bevisat för mig vilket STOR jävla idiot han är nu, och nu skiter jag i i honom. Har fått bra kontakt med barnens bio-pappa, gustav. Som jag nu kan avslöja att han heter. Ska nog åka upp till sthlm i sommar med barnen o träffa honom. Sen ska jag åka till Norge med tjejerna också, deras första flygresa, aahhh!! nervös. Det ska bli så kul ♥♥♥

Hoppas ni har en bra dag, vi ska träffa samantisen idag! :)

Rebornbebisar

Hej!
Tänkte skriva ett inlägg angående rebornbebisar, och för er som inte vet vad det är (visste jag inte heller förrens idag) så är det en verklighetsbaserad docka. 
En läsare skrev till mig idag och berättade att hon hade en rebornbebis och nu är hon gravid med en riktig så hon undrade hur hon skulle göra osv.
Jag säger bara såhär till dig vännen:
Visst att din reborndocka/dotter eller vad man ska kalla det är menad att vara så lik en riktig bebis som möjligt så är det såå långt ifrån. Du kan säkert tycka att det är jättelikt en bebis. Men jag vill absolut inte vara elak nu. Men behåller du barnet i magen så kommer du verkligen inte ha tid med Mimmi (hennes reborn) iaf inte om hon nu kommer vara "liten" föralltid. Ett riktigt barn växer, mer än 3 cm på en livstid. Den ändrar humör, alla bebisar är liksom olika.. Kanske du får ett barn med kolik, och måste vara vaken hela natten, då kommer du märka skillnaden på Mimmi och din nya bebis. Jag skulle inte gämföra din rebornbebis med att skaffa barn, eller att känna om du är mogen på det sättet.. Utan jag tycker du ska känna själv om du är mogen att skaffa barn, då en (har sagt det 100 gånger nu) docka är så långt ifrån verkligheten. Tänk NOGA igenom ditt beslut. Du är ändå bara 15 år gammal.

Så ser mimmi ut.
HÄR kan ni läsa hennes blogg.

Vad tycker ni om rebornbebisar?

Bara hur jag känner nu och vad som hänt

Jag skrev ju till Anton igår att jag ville prata med honom och få ett klokt avslut osv.. Men han tyckte såklart inte det, han trodde jag sa att jag vill prata med honom för att få honom ledsen? Varför skulle jag ens tänka & göra så? Fattar fan inte vad han tänker med. Men nu ska vi iaf inte snacka om det, det ska bara va såhär.. Så plötsligt :S, aja. Jag klarar mig utan honom, helt klart! För nu bevisar han bara vilken idiot han egentligen är när han håller på såhär.

Har man mist en så finns det tusen åter :) Hihi.

SMS-inlägg

img_9487 (MMS)


Sitter på bussen med barnen och syster :) ...

img_6962 (MMS)

Sitter på bussen med barnen och syster :) påväg till tofta


Orättvist

Träffade ju Anton förut idag, just då var det skönt.. en lättnad, jag mådde bra och tog alltid jättebra. Vi pratade som kompisar, och kramades. 

Men när jag kom hem kände jag att jag började må skit igen, har gråtit i 3 timmar och nu har jag äntligen slutat.. Jag har skrivit till honom att jag vill ha ett klokt avslut, vill prata med honom och reda ut allting istället för att låtsas som att ingenting har hänt. Det handlar om rättvisa, även fast han inte vill prata med mig.. För det är hans sätt att bearbeta hans känslor. Så måste han faktiskt göra det ändå. Jag tolererar fan inte att alla 7 månader bara ska försvinna såhär? Jag vill ha ett klokt avslut, prata ut och reda ut saker och ting och sen gå vidare som kompisar. Jag vill inte alltid sitta med den här klumpen i magen och tänka på den 10 minuters långa samtalet då det tog slut. Det funkar inte så, eller är jag helt ute och cyklar?
Man kan inte göra slut, i ett tio minuters telefonsamtal! Och sen tro att allt bara ska vara över. Det är orättvist. Så jävla orättvist, att det bara är en som ska lida.. Och i detta tillfälle så är det jag.

Upp & ner

Mitt humör går verkligen i vågor!
ena stunden mår jag skitbra, tänker på hur bra det här kommer bli, även fast vi har gått skilda vägar. Och nu är det en sånhär stund när jag har ont i magen, mår illa, ryser i hela kroppen, kan inte äta, vill inte äta, vill inte göra någonting, är rädd för framtiden.. rädd för hur det kommer bli, om jag någonsin kommer att glömma honom, rädd att vara ensam, rädd att inte orka.

GÖR ONT I MAGEN

Fan vad ni borde tycka min blogg är tråkig nu för tiden, eftersom den bara handlar om Anton. Meeen, det får ni stå ut med ett tag till! 

Har så jävla ont i magen nu, Anton ska ju komma till stan idag och jag ska lämna hans grejer. Usch vad jobbigt! Är skitnervös över hur det kommer att vara att träffas som varandras ex nu.. Senaste gången jag träffade han var vi liksom förlovade och allt var som vanligt, sjukt! Jag vill bara sitta och hoppas på att han ångrar sig, men det ska jag inte göra. För hoppas jag på för mycket, så blir jag bara ledsen ifall det inte händer.
Jag vet med all säkerhet att när sommaren är slut kommer jag ha glömt honom, men grejen är ju den att jag vill inte glömma honom. Jag vill ju inte ha det så här, jag älskar han lika mycket som förut.. Om inte ännu mer nu, så jävla jobbigt! Vet inte vart jag ska ta vägen ibland.

Men jag gör mitt bästa, och jag kämpar på! Det kommer bli bra försöker jag intala mig själv.

VÄNNER

Hej kära bloggläsare!
är på väldigt bra humör nu, jag sitter o chattar med anton på facebook o vi är faktiskt väldigt bra vänner! blir så glad :) det känns faktiskt väldigt skönt.
Tjejerna fick ta ett bad nyss och sen nu sussar dom, mina mysisar ♥

Hoppas ni har haft en bra dag, nu ska jag fortsätta njuta av samantas pianospelande hahah

Blöjshopping

Hej.
Va ju i affären förut, köpte två bitringar, 4 matningsskedat, ersättning och banan-persika gröt. Ska dit med Samanta o barnen sen när hon kommer och köpa massa blöjor och våtservetter.

Packade precis ihop hans kläder. Idag har jag inte spillt en ända tår på honom, men saknar oss som fan. Men det är bara börja leva med det, för såhär kommer det se ut nu. Jag älskar honom och kommer alltid göra det, även om det är som kompis. 

Jag och anton förra lördagen :)

Ett test

MINA TRE FAVORITFÄRGER:

färg 1: rosa
färg 2: vit
färg 3: svart

I ÅR HAR DU:
Lärt känna en ny vän: Nja.. det tror jag inte.
Fått ditt hjärta krossat: Japp.
Träffat någon som förändrat ditt liv: Verkligen!
Fått reda på att någon har pratat om dig: Aa
Kysst en kompis: Ja

BLANDAT:
Vill du ändra ditt namn: Nej
Vad gjorde du under din förra födelsedag: Var med min förra pojkvän (barnens bio-pappa) och min familj.
Vilken tid vaknade du idag: 07.00! 
Vad gjorde du igår runt midnatt: Sussade
Någonting som du längtar till: Allt! Framtiden med mina barn.
Senaste gången du träffade din pappa: 4 månader sen.
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Att jag aldrig skaffade pojkvän när jag var gravid.
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Ja
Vad gör dig irriterad just nu: Vad tror ni? ;)
Långt eller kort: Vadå? Långt.. (?)
Vad gillar du gällande dig själv: Att jag just nu försöker se allt från den positiva sidan, och det verkar funka.

DIN FÖRSTA:
Operation: Kejsarsnittet!
Piercing: Hål i naveln
Tatuering: Har ingen, men ska nog boka tid snart!
Bästa vän: Det var nog Julia.
Sport: Dans
Husdjur: Hund
Vaccination du minns: Stelkramp, kommer jag ihåg!
Förälskelse: Oj, det kommer jag inte ihåg! 
Alkohol du drack: Cider & sprit

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
Läppar eller ögon: Ögon
Kramar eller pussar: Båda! ♥
Kortare eller längre: Längre
Romantisk eller spontan: Romantisk
Tatueringar eller piercingar: Båda, i lagom mängder! :)


Bara en till uppdatering

Hehe, hej igen!
Måste bara skriva att jag tror mitt humör går i vågor.. Jag känner nu att det här kommer bli SKITBRA, just nu mår jag SKITBRA och jag hoppas bara att jag och anton kan vara bra kompisar i framtiden :) Mina döttrar är mitt liv, och det finns ingen kille som någonsin kommer kunna ersätta dom, så vad har jag att förlora? Ingenting! Mår så bra nu, och ser fram emot att träffa han imorgon och bara prata igenom allt lugnt och sansat.

Nu ska jag klä på mina små älsklingar och så ska vi ta en prommis till affären med mormor. :)

PUSSSSSS O KRAAAM. Tack för att ni stöttar mig, ni är fööör jäkla underbara. Vad skulle jag gjort utan ER? ♥♥

Dagen efter

Godmorgon!
Igår när jag gick och la mig grät jag inte en ända gång, undrar varför? Och imorse när jag vaknade kände jag mig inte så ledsen. Men nu mår jag såklart dåligt igen. Jag undrar verkligen vad som kommer hända.. Hur vi ska göra med barnen osv. Ska träffa han imorgon och lämna tillbaka alla hans grejer som han har här, kommer nog bli ganska jobbigt, men skönt ändå. Ska försöka prata med han då också. 
Idag ska vi träffa Samanta, synd att det blev skitväder bara.

Usch, jaja.. life goes on, i guess. Men det känns bara så jävla konstigt och jobbigt :(

Ska kämpa, för er två ♥
Ha en bra dag!

Bara lite snack

Hur fan ska jag kunna glömma honom? Han som var med på min förlossning, han som satt där och grät för att "våra" barn föddes. Hur kan man älska någon och tio minuter senare så är det slut, utan att ens ha fått träffats? Vi hade pausen för att han skulle få tänka igenom, och innan hade han tappat mycket känslor, det sa han. Men det var ju därför vi hade pausen? Och då borde vi väl iallafall träffat varandra och sen se hur han kände. Jag är just nu så jävla uppriven, så jävla ledsen. Gråter som jag aldrig gjort förut (känns det som iallafall).. Hur fan kunde det här hända? HUR HUR HUR? Jag som satt och tänkte idag att när han kom tillbaka skulle vi gå på bio, mysa, kramas, pussar och bara va, VÅRAN FAMILJ.. Våran såkallade familj är nu splittrad, och kommer förmodligen aldrig bli hel igen. Jag sitter och tänker på våra planer vi hade inför framtiden, för exakt en vecka sen idag sa han till mig "jag ser fram emot att gifta mig med dig, och skaffa flera biologiska barn tillsammans med dig", hur kan allt det där bara försvinna på en vecka? HUR? Säg mig.. Flera planer vi hade inför framtiden, flytta ihop. Har ju fan tillochmed sökt lägenhet! Vad gör jag med det nu? Hur blir det med dopet? Kommer han komma dit? Kommer han stå där framme som vi hade bestämt, nej.. förmodligen inte. Jag är så jävla uppriven, eftersom jag har alla alla alla känslor kvar för honom, alla!! Sen vi träffades, alla känslor finns fortfarande inom mig. Har inte tappat en ända, jag är inte den personen som bara ger upp.. Gör slut, och bara hejdå.. nu finns inte vi längre. Utan, jag kämpar! Kämpar för att det ska funka. Men det ville tydligen inte han, och jag ska såklart inte sitta här o tycka synd om mig själv, för det gör jag inte. Men hur kan han inte ens vilja testa? Ge mig en andra chans. Det är helt SJUUUUKT!! Det är ingen vanlig jävla tonårskärlek, vi har BARN, vi var en familj. En familj värd att kämpa för, enligt mig då. Jag vet att det är slut nu, det är ingen idé att bara sitta och älta saker fram och tillbaka, det är över, finito, byebye, aldrig mer. Ringen bara ligger här som ett svart äckligt hål o stirrar på mig, ringen.. dumma dumma RINGJÄVEL! 

Aja, jag behöver inte ens sitta här och skriva om det.. för det hjälper inte ett piss. 
Utan iställtet tänker jag skriva positivt:
Nu är det slut mellan oss, på 10 små minuter i ett telefonsamtal 6 mil ifrån varandra så försvann allt, nu har jag ingenting kvar. NOT! Jag har allt kvar, jag har mitt liv, mina älskade älskade barn, Yoanna och Yoline. Just nu ligger dom tyvärr och sover och har lust att bara springa in där och lyfta upp dom o krama dom. Jag tänker absolut inte lägga ner min lägenhetsansökan, vi ska flytta till ett eget hem, jag Yoanna och Yoline, vi är en ny familj nu, bara vi tre. Och vi kommer ha så mysigt ändå! Det vet jag. Det jag skrev innan att våran familj aldrig kommer bli hel igen. Det är den! Det kommer den alltid att vara, även om vi hittar tillbaka till varanda eller om jag hittar en ny så länge JAG YOANNA OCH YOLINE är tillsammans så slår vi allt, ALLT! Jag vet fan inte vad jag skulle gjort utan mina älsklingar just nu. All den lilla lilla energin mamma har kvar kommer gå åt er mina barn. Nu ska vi kämpa, tillsammans. För, tillsammans slår vi allt! ♥♥

Slut på riktigt

Jag ringde anton för att bara prata lite och då kom bomben, nu har han gjort slut med mig på riktigt. Förlovningsringarna är av och hans anledning var att han hade tappat känslor, jag försökte bara lugna mig själv med att säga "det är ju därför vi har paus och vi ska ju träffas sen och se om det blir bättre.." men han sa bara att han inte trodde det. Så nu är man singel, och det känns FÖRJÄVLIGT :'( ååh.. :'(

Bus på G :D

img_6064 (MMS)

Bus på G :D


<3 godnatt

img_7256 (MMS)

<3 godnatt


Barnens rutiner

07.00 - vaknar och vill ha mat, får en flaska ersättning somnar sen (oftast) om igen efter ett tag
10.00 - klä på sig dagens kläder, matdags igen, en flaska ersättning till
10.00 - 14.00 - lek, bus & mys.
14.00 - en flaska och lite smakis innan :)
mellan 14.00-17.00 - brukar oftast bli en prommis här imellan, annars bara massa lek :D
17.00 - hungriga tjejer igen! får en flaska välling
18.30 - byte till pyjamas och sen får dom lite till mat.
19.00 - sussar.

Sen sover dom ca 10-12 timmar och sen upp igen :D ♥

Saknaden är så stor

Saknar dig, din närhet.


Mysig dag

Hej allihopa!
Samanta kom hit runt halv 10 tiden, så har vi gått i ösregnet till affären och köpt massa mumsiga saker, MASSA mumisga saker ;) haha. Sen gick vi hem, kollade på tusen gånger starkare för andra gången så jäkla bra film!
Sen så har vi bara varit hemma, mysigt! Nu har samanta gått hem, hon ska sussa.. Hon är inte van att gå upp så tidigt ;o 

Nu ska jag äta en mat sen mata Yoanna och Yoline, och sen ska dom gå och lägga sig.
Imorgon ska jag mamma yoanna och yoline och kolla på dopklänningar.
och på söndag ska jag och samanta o barnen ner o ha picknick i almedalen, supermysigt! Skulle ju egentligen dit idag, men var ju sämst väder! :(

Smakisar och mjölk. Nu äter dom dock mycket mera smakisar, fruktpuréer är favvisarna och gröt och mat (majs, potatis, morot osv) är mindre omtyckt ;)

Kom precis hem, nu ska vi se film! :)

img_9643 (MMS)

Kom precis hem, nu ska vi se film! :)


Morgonmys <3

img_8957 (MMS)

Morgonmys <3


Trött tjej & sämst väder

Godmorgon!
Hur mår ni idag?
Själv är jag skittrött, men det är bara att pallra sig upp ur sängen. Yoanna och Yoline har precis ätit frukost, ska göra det jag själv också. Först ska jag gå ut och röka.
Klockan halv 10 ungefär så kommer Samanta hit, om jag får tag på henne dvs!

Hoppas ni har en fin dag i världens dåligaste PISSVÄDER!

Puss♥

Just nu! Hemma efter en grillkväll på galg...

img_7243 (MMS)

Just nu! Hemma efter en grillkväll på galgberget med samanta Charlotte Mikaela Malin andre Isak och Erik. Jag o samanta körde på nyktert!! :) imorgon kommer hon hit och vi hoppas att det blir fint väder så vi kan ha picknick i almedalen. Mina älsklingar ligger och snarkar här bredvid mig, älskar dom så mycket <3


Förlossningsberättelse

Hej allihopa.
Har ju skrivit en förut, men det var en mobilblogg så tänkte skriva om den nu :)

Den 8 februari 2011 så gick jag till skolan för att träffa mina gamla klasskompisar, det gick dock inte så bra.. När jag var van med att ta det lugnt och vara hemma så var det riktigt jobbigt, fick såna sjuka sammandragningar så jag ringde till mamma som ringde till förlossningen och dom ville att jag skulle åka in så dom kunde kolla. Det gjorde jag, och fick göra CTG och där såg dom att jag hade ganska täta värkar och dom sa till mig att jag fick stanna över natten, ganska spännande tyckte jag! Anton var där med mig hela tiden, han fick sova på golvet den natten, stackarn. Dom gjorde regelbundna kontroller på mig, så som blodprover, blodtryck, kollade hur mycket jag hade öppnats osv.. Nästa dag, den 9 februari så sa dom till mig att jag hade havandeskapsförgiftning, dom berättade också att jag förmodligen skulle få ligga på sjukhuset tills jag födde tjejerna. Jag började gråta, var ju LIVRÄDD! Hade ju inte planerat att dom skulle komma redan då, hade ju inte ens packat bb-väskan, köpt spjälsängar, bilstolar osv osv. Jag ringde mamma och hon kom ner med kläder och godis till mig och Anton. Anton struntade i skolan den dagen, så vi pratade och kom överrens om att han skulle gå till skolan nästa dag och att jag skulle ringa om det hände något. Nästa dag, den 10 februari (♥) så kommer barnmorskan in i rummet tar prover och allt som dom brukade göra. Sen sa hon bara att jag nog skulle få räkna med att ligga där ett tag till, men att barnen skulle nog komma snart, men hon kunde inte säga helt säkert vilken dag, sen gick hon. Hon kom in efter ca 20 minuter igen och då sa hon att jag skulle föda inom dom senaste timmarna. SHIT VAD JAG GRÄT DÅ! Mina ben darrade, hela jag darrade.. Livrädd var jag! Hon berättade att jag skulle få göra ett akut kejsarsnitt eftersom mina värden inte blev bättre. Jag ringde upp Anton som blev helt till sig och sprang ut från klassrummet och skrek "AMANDA SKA FÖDA NU!!" sen kom han ner till mig. Mamma kom också sen. Nu fick jag inte äta eller dricka någonting för att man skulle vara tom i magen. Jag satt och väntade och väntade. Tillslut kom det in en barnmorska och jag skulle få en kateter, det är en slang som man för in i kissblåsan så kissar man ner i en påse. Usch!! Det var nog det obehagligaste under hela förlossningen. Mamma ba "Nu kissar du..." hahaha. Jag låg nu fortfarande och darrade, mest i benen. Vet inte varför, var ju så nervös. Tillslut sa dom till mig att jag nu skulle åka till operationsrummet. Då var jag så jääkla nervös så jag visste inte vad jag skulle ta mig till, grät och grät och grät. Anton följde med mig ner. Dom körde mig i min sjukhussäng, för fick inte anstränga mig, sen hade jag ju droppet och katetern så kunde ändå inte gå med alla slangar. Men jag fick ligga en stund utanför operationsrummet och så kom alla läkare och presenterade sig. Så småning om flyttade dom över mig till en liten liten stenhård säng, där jag skulle opereras på. Sen var det dags för sprutan i ryggen. Jag var tvungen att luta mig framåt, kutryggad. Alla sa till mig att den gjorde SÅ ONT! Själv tyckte jag knappt att den kändes? Sen la jag mig ner igen, och nu kunde jag inte darra i benen längre.. Så nu darrade mina armar, helt galet! Doktorn som skulle operera mig tvättade min mage med någon sprit (tror jag) som var iskall sa dom, men för mig kändes det bara varmt, haha. Hela mina ben och mage blev helt varma och sen kunde jag inte lyfta nedre delen av kroppen.. Shit vad konstigt det kändes, haha. Sen sa dom till mig att nu börjar dom operera och att jag inte skulle kolla upp i lamporna för där kunde det spegla sig. Tror ni inte att jag gjorde det eller? Blod!!! Hjälp, blev ännu räddare. Mina armar darrade, men anton satt där och lugnade mig. Sen kände jag bara att det tryckte och drog i magen och jag kommer ihåg att jag kollade på anton och sa "Anton jag kommer spy!" Han tog min hand och sen hör vi båda ett bebisskrik, då började tårarna forsa ner för kinderna på både mig och Anton. Dom kom fram med Yoanna till mig och så fick jag gosa med henne på kinden bara, sen sprang dom iväg med henne. 1 minut efter hörde vi ett till bebisskrik, det var Yoline och vi började såklart gråta som galningar igen. Dom kom fram med henne till mig också så jag fick gosa med henne mot kinden sen sprang dom iväg med henne. Dom bara gick iväg med mina barn. Dom frågade anton om han ville gå och ta kort när dom klippte navelstängen osv och för mig var det helt okej! Klart jag ville ha bilder på mina barn nyfödda, och så ville jag se dom själv. Han kom tillbaka och visade bilderna för mig, jag bara grät ännu mer.. Jag ville ju också träffa MINA BARN! Dom sydde ihop mig sen fick jag ligga på uppvaket i ca 2-3 timmar, mamma och Anton var där. Och jag ba: MAAT MAAT!! Va så jäkla hungrig, hade ju inte ätit på hela dagen haha. Äntligen! äntligen fick jag åka ner ifrån uppvaket, ner till mina älskade ♥. åkte in i kuvösrummet, där var det varmt, skönt och mysigt. Och längst bort i rummet låg mina änglar, mina fina barn, Yoanna och Yoline. Jag satt där nere ett tag, sen var jag tvungen att åka upp på BB :( Men besökte mina änglar flera gånger den kvällen. Vi fick inte sova tillsammans och vi fick inte vara med varandra hela tiden. Den tiden var jobbig, jag kunde ju inte gå efter snittet och hade då inte så mycket möjlighet att ta mig ner till dom. Men jag KÄMPADE verkligen. Och dom sa till mig att jag var stark som verkligen försökte gå och stå upp osv, bara för mina barns skull. Tillslut blev jag bättre, då fick vi flytta ner till dom. Bodde där en månad ungefär och då var det inte lika spännande längre, hehe. 

Måste avsluta detta inlägg med att säga att mina älsklingar är dom finaste som finns, älskar dom över allt annat. Är så glad att jag har dom, Yoanna och Yoline ♥♥♥♥♥♥

Nu gick det ÄNTLIGEN!

Tack Linn som hälpte mig, supergulligt! ♥

Kolla in hennes blogg HÄÄÄÄÄR

Och ni andra som försökte hjälpa mig såklart också länkar, för att jag är så snäll idag, hihih :)

HÄÄÄR
HÄÄR
och
HÄÄÄÄR

Just nu

img_8899 (MMS)

Just nu


MAYA!

Tack att du försökte hjälpa mig, jag har testat allt du sa men det blir som förut.. Att Själva inläggen flyttas jättelångt ifrån menyn och blir inte större :(

Och du har ingen blogg heller så jag kan länka dig, hehe ♥

Just nu på jodas uteservering

img_9059 (MMS)

Just nu på jodas uteservering


Köpt nya mössor

img_6375 (MMS)

Köpt nya mössor


Dagens outfit

img_2830 (MMS)

Dagens outfit


Stora tjejerna

Var ju på bvc igår och såhär stora är dom nu:
Yoanna - 5260g & 59cm lång.
Yoline - 5395g & 60cm lång.

Underbart att se hur mina fina flickor växer och blir stora ♥


Nyfödda bara några timmar gamla, från att vara såhär små..
4 månader & 4 dagar, till att vara såhär stora :)

Resultatet på syrrans hår :) snyggt?

img_6175 (MMS)

Resultatet på syrrans hår :) snyggt?


Skolavslutning och regn!

Godmorgon allihopa.
Idag ska jag och kolla på min systers skolavslutning, kul! :) Har precis klätt på Yoanna och Yoline och nu ska jag klä på mig och äta frukost sen skall jag fixa min syrras hår.

Behöver fortfarande hjälp med att göra inläggen bredare, annars kan jag inte lägga upp bilder :(

Hoppas ni får en bra dag.

Oh, juste.. bio-pappan kommer tydligen inte idag heller, idiotiskt!

Håller på och fixar om min design

Är snart klar, vad tycker ni?
Nu måste jag bara göra inläggen bredare, den dom hjälper mig att göra det eller berättar för mig hur jag ska göra får såklart en LÄNK!

Puss och godnatt♥

Kontakta mig:

[email protected]

Om ni vill skicka FANBILDER, fråga frågor eller andra :)

Tankar kring skolan

Hej alla söta bloggläsare!
Kul att ni svarade på dagens fråga :)

Satt och tänkte lite idag, på skolan.. Hur det ska bli med den. Förut har jag ju alltid varit fast besluten med att börja hösten 2012, vilket egentligen är mest praktiskt. Då går barnen på dagis och jag har körkort. MEN, idag satt jag och tänkte.. Orkar jag verkligen vänta ett år till, vill jag verkligen det? Och det vill jag såklar inte! Och jag har ju tänkt söka till frisörlinjen, så jag mailade rektorerna på donnergymasiet och gute, så får se vad dom svarar. Min tanke är då att plugga på distans (alltså hemma) och sen va i skolan när dom är i salongen. Och dom är ju inte där varje dag, så att för MIG tycker jag det låter som en helt superidé! Min kompis Linnéa ska också gå på frisör, och hon har ju barn också och vi är kompisar, så skulle ju vara helt perfekt om jag fick börja med henne i samma klass! :) Men det är ju inte jag som bestämmer. Har en känsla av att det inte kommer funka, att dom kommer svara "Nej, det går inte". Frisör är ju en väldigt praktisk linje och man behöver nog vara där en del för att lära sig. Gute kommer ju (nästan säkert) säga att det inte kommer funka, medans donner är lite slappare med sånt, känns det som. Men vi får se! Hoppas verkligen, nu när jag "ställt in mig" på det. Det kommer ju säkert bli tufft att plugga på distans i höst också, när jag förmodligen kommer vara hemma själv på dagarna och sådär med tjejerna, men det blir att plugga när dom sover middag & går och lägger sig på kvällen, no rest! Men sånt är livet. Jag vill ju såklart något med mitt liv, (förutom mina barn, som är helt fantastiska) jag vill ju ha ett jobb, en utbildning. Det vill ju alla, även om man har barn eller inte så tycker jag att man ska ha den möjligheten. Funkar det inte att börja i höst så får jag ju börja om ett år, alltså.. hösten 2012. Skolan är ju alltid kvar, om man säger så ;)

Dagens fråga

Hur gamla är mina bloggläsare? ♥

Bilder vi tog igår på donnergymnasiet

Jag gick ju fotomedia förut, så Viktoria från min gamla klass tog massa fina kort:
Fina va? ♥

Just nu; framme vid hamnen :)

img_2809 (MMS)

Just nu; framme vid hamnen :)


Glassbaren

Hej!
Skulle egentligen träffa Josefine idag, men det blir så krångligt när vi ska till bvc och sådär.
Snart ska vi ner till glassbaren, myspys. Just nu sitter Yoanna och skrattar åt mig så ska ta upp henne och leka lite, Yoline sover. 
Prinsessorna har fått smaka youghurt idag igen, muuuummsis! :) hihi (tycker jag) ;)

Hoppas ni får en underbar dag idag.
Imorgon kommer ju barnens pappa också, ska ta kort så får ni se! 

PUSS

Onsdag

Hej allihopa!
Glömde att skriva igår, känner mig stressad nu.. har tråkigt, och är helt konstig idag.
Men jaja, måste dra.
Ska t bvc senare klockan 2, ååååååååååh STRESS; WHY?!?!?!?!??!???!
Juste, anton kom hit igår o sov här, mysigt. men nu fortsätter pausen, hejdå ♥

Godmorgon!

Sussat gott? :)
Det har vi iaf, dock blev det ett nattmål inatt, men de gör inget. Nu har jag precis fixat mig så sitter och äter frukost, ska väcka tjejerna nu och klä på dom och sen packa ner resten av grejerna och sätta på regnskyddet på vagnen, tråkigt att de skulle bli regn idag :/ Aja...
Snart kommer Samanta också :)

Ha en bra dag, mobilbloggar sen ♥

Håller på och designar om

Headern är tillfällig, men om någon har lust så kan ni väl fixa en header åt mig? :) Skulle va supergulligt ♥

Tänkte bara visa den här bilden, som är i headern.. så jävla underbar bild, vi ser så lyckliga ut. visst? Min äälskling, min kärlek, MIN LYCKA ♥ Jag älskar dig Anton, nu, då & föralltid! (bilden är från i lördags)

Donners student och skolavslutning.

Hej!
Kom precis hem från stan, träffade samanta mikaela linnea och hennes son mattheus, kul. :)
Imorgonbitti vid typ 6 kommer Samanta hit och så ska vi fixa oss lite och fixa iordning brudarna så dom blir riktigt snygga, för imorgon ska vi till donner och kolla på deras student och skolavslutningen (Samantas bla) hihi. Riktigt kul ska det bli. Vi ska ta bussen vid tio i 8. Yoanna och Yoline har aldrig åkt en längre bussresa, men det ska väl gå bra hoppas jag.. 

Har ni haft en bra dag?

Puss på er ♥

Shoppat ;D

img_4183 (MMS)

Shoppat ;D


Dagens outfit :)

img_4966 (MMS)

Dagens outfit :)


Superfint

Såhär fina ska Yoanna och Yoline va på skolavslutningen på torsdag, ses vi i almedalen (folk från gotland) ? :)

Mormor (min mamma) gästbloggar

Mormor skriver... :)

Hej alla Amandas bloggläsare,

När Amanda, tror det var i början av september 2010, kom hem och sa att hon trodde att hon var gravid bad jag henne göra graviditetstest direkt! Kommer ännu ihåg när Amanda kom uppför trappan till mig, som satt i soffan och kollade på TV, och sa "Mamma... jag har gjort ett test nu och jag är med barn".

Min första tanke/känsla var att jag måste få henne att förstå att hon är för ung. Jag var själv ung när jag fick Amanda, 20 år, och jag har ibland känt att jag saknat saker; såsom resor, eget boende utan barn, karriär, fester... finns mycket. Sedan har jag aldrig ångrat mitt beslut att skaffa barn tidigt men svackor har det funnits några...

Till slut, när jag hade lagt fram alla nackdelar jag kunde komma på om och om igen, så bad Amanda mig lägga av och låta henna tänka själv... det gjorde jag (tror jag iaf :)).

Amanda sa att hon hade bestämt sig, och det hade hennes pojkvän oxå gjort. Ni skall veta att under hela den här första tiden så var Amanda och han överrens om att de skulle behålla barnet (ja, de trodde att det var ett barn). Han skulle finnas som stöd och det här var något som han oxå ville, han pratade om jobb och ville flytta till Gotland.

Jag var med Amanda på gyn, dit hon skulle gå för att kontrollera hur långt hon kommit i graviditeten. Av förklarliga skäl satt jag kvar i väntrummet när hon och barnmorskan försvann in i undersöknings- rummet. :) Plötsligt kommer Amanda STORGRÅTANDE ut från rummet med barnmorskan, som såg ut som hon skulle svimma, hack i häl... min första tanke var "Nu har barnet dött eller något"... jag försökte prata med Amanda men hon bara grät. Vi gick med barnmorskan in i ett annat rum och hon sa "Alltså, det är inget fel... men, på ultraljudet såg jag att det var två bebisar". Blev chockad, som Amanda, såklart och i huvudet virvlade massor av tankar, både positiva och negativa: "Coolt med tvillingar", "hur ska vi klara detta", "dubbelt jobb", "Amanda är bara 16, det var jobb nog med en".

Amanda tänkte noga över beslutet tillsammans med pojkvännen, som hela tiden sa att han skulle stötta Amanda och finnas där oavsett vad hon bestämde sig för. Och så bestämde hon sig för att behålla bebisarna!

Nu var det bara att ställa om från tveksam till 100% glädje över de små som skulle komma. För mig blev det ett helt nytt liv under Amandas graviditet...

Oj, vilken lugn tid det blev hos oss!!! :)

Från: fest fredag-lördag, = bilkörande för mig. 
Till: säng-liggande fredag-lördag från kl 20:00, = ett glas vin til maten för mig! :)

Från: rymning till Stockholm = ORO!!!!!!
Till: slapparhelg i Tofta = lugn och ro

Från: polissamtal, "Amanda har vin i sin väska, kan du komma"
Till: svullna fötter och mängder med alkoholfritt!

Även om jag alltid har känt att jag och Amanda har en bra relation så blev den ÄNNU bättre.. under den här tiden växte den sig så stark som den är nu! :)

Tvillingarna skulle komma den 31/3 men vi visste redan från början att det troligen skulle tidigare... och en dag i början av februari fick Amanda ont och jag skjutsade henne och Anton till förlossningen. Var gaaaanska nervös för min fina dotter och för hur det skulle gå. Det är svårt att se sin 16-åriga dotter plötsligt bli vuxen...!! :)

Satt på jobbet den 10 februari och fick på förmiddagen ett samtal från min syster, som var hos Amanda på sjukhuset... hon sa "det blir snitt i eftermiddag! OMG, OMG, OMG!! Blev aaaasnervös och grät lite innan jag samlade mig och bad chefen om ledigt på eftermiddagen. När jag kom till sjukhuset satt jag med Amanda och Anton och pratade lite, Amanda var oxå nervös såklart... Jag och Anton hade blivit lovade att båda få vara med vid snittet, när läkaren kom och sa att det tyvärr bara kunde vara en till i rummet gav jag det tillfället till Anton. Så fort de hade gått ut ur rummet ångrade jag mig en sekund, för det hade varit så fint, men sedan fick jag skärpa mig! Det är ju faktiskt DE som är föräldrar (även om Anton inte är biologiska pappan så har han funnits där för Amanda i stort sett hela graviditeten)! :)

Tiden gick huuuuur sakta som helst!!! Sedan kom det ett SMS från Amanda att allt var klart och Yoanna och Yoline var födda! :)

De fick ligga kvar på barnavdelningen i ca en månad, det var lite jobbigt. Sjukhusmaten är inte direkt att föredra och jag pendlade till jobbet, sjuk- huset och hem mest hela tiden. Utöver detta fick jag oxå fixa allt som skulle fixas, det som vi inte hunnit, som t.ex sängar och bilstolar.

Det var skönt den dagen då de blev utskrivna! :)

Nu har det gått en tid och Yoanna och Yoline "fyller" fyra månader idag!! :)
De är fullkomligt felfria och underbara! Även om jag ibland tänker att mitt liv inte riktigt blev som jag tänkt, ibland saknar jag min "frihet" lite, så är allt helt klart värt det! Jag vet att när de flyttar så kommer jag vara ledsen och vilja ha dem boende hos mig igen. Jag ser det som ett privilegium att få vara så nära mina barnbarn och få se dem växa. Amanda är underbar med sina barn, bättre mamma kan de inte få! ♥


Badtjejer


Back on track

Saknat mig?
Tänkte att jag orkar faktiskt blogga nu, mår inte lika dåligt längre nu när allt har lagt sig.
Igår var ju jag på fest för första gången på riktigt länge. Jag blev kanske fullare än jag tänkt, och när jag satt där så kände jag faktiskt att det är inte det livet jag vill leva, det är roligt att festa.. men mycket roligare att umgås med mina prinsessor. Jag fick såklart snefylla också, grät.. för jag saknade Yoanna och Yoline och för allt som hänt mellan mig och Anton, men det fanns många många många där som pratade med mig och fick mig på bättre humör, min älskling tog hand om mig också. Kvällen slutade med att jag satt och drack vatten med någon random tjej som jag inte känner. Har tappat 3 naglar och har SKITONT i foten, tror jag råkade skära mig när jag hoppade över ett staket.

Anton gick precis, nu träffas vi inte på 2 veckor. Tufft! Men vi har pratat mycket om det och vi måste få sakna varandra, måste få känna att vi verkligen älskar varandra. Och man vet ju inte vad man har förrens man har "förlorat" det. Så på något konstigt sett känns det ändå bra. Men jag kommer ju sakna han så sjuuukt mycket!

På torsdag kommer barnens bio-pappa också, har han iaf sagt.. Så hoppas han gör det också!

Nu ska jag möblera om mitt rum, ha en bra dag ♥
Senare idag kommer mormors (min mammas) blogginlägg upp! :)

Älskar dig ♥ (bild från igår) vi tog typ 20 pussbilder, haha.

Love hurts

Tänkte bara skriva ett inlägg till, och förklara lite vad som hänt. Har fått massor av mail på facebook och sådär så.. Och jag tänker inte bli alldeles för personlig, för det är ändå något som får mig att må så jävla dåligt. 
Men, igår gick jag till stan och träffade Anton, vi började bråka. Så vi gick iväg och pratade typ huuur länge som helst kändes det som, men tillslut så sa iallafall vi att det var slut, jag tog av mig ringen och la ner den i min väska sen drog jag mina fingrar genom hans hår (medan båda grät) och sa hejdå och pussade han på kinden sen gick jag. Det var Anton som kom med förslaget att göra slut, jag VILL JU INTE egentligen. Men om han vill, så vill jag ändå.. För vill inte va tillsammans med någon som inte vill va tillsammans med mig, förstår ni? Men iaf, sen gick jag till Samanta och grät.. Och vi gick o pratade. Sen smsade Anton till Samantas mobil och sa att jag skulle ringa, och han var jätteledsen.. Så efter mycket prat bestämde vi oss för att han skulle komma hem till mig och sova hos mig och följa med på festen imorgon som vi har bestämt.. Så han kom hit, och allt kändes som vanligt, fast det var slut. Och jag grät och han grät. Men jaja, vi bestämde oss iaf sen för att ta en paus från och med söndag. Vi tog på oss ringarna sen också. Jag mår så jävla dåligt, och gråter konstant. Därför kommer jag inte orka blogga just nu, hoppas ni förstår. Idag är den sista dagen jag kommer träffa han på typ 2-3 veckor :( Fyfan! Jag kan inte ens fatta att det här händer just nu, jag älskar han så jäkla mycket, och jag kommer fan kämpa tills jag dör för att få det här att funka, det är ju vi, anton och amanda, lilla familjen. Vad kommer jag göra utan honom om jag förlorar han? Vill inte ens tänka på det. Men ville bara att ni skulle veta att nu är allt som vanligt, vi är tillsammans men har en paus, och det tär på mig.. Och jag mår ändå dåligt. 

Puss på er, vet inte när vi hörs igen! Ska skynda mig med att bättra på mig ♥ Love.

Bloggpaus nu, vet inte hur länge. Men det ...

Bloggpaus nu, vet inte hur länge. Men det är för att jag och anton har gjort slut/tar en paus.


Gilla

Hej allihopa!
Nu har jag gjort en gilla grupp på facebook som heter Mammandaa. Från och med nu, så svarar jag inte på vänförfrågningar från er bloggläsare, utan ni kan gilla min sida på facebook istället och fråga frågor där istället!
Tryck HÄR för att komma till sidan.
Puss på er ♥

Påväg från studenten! Yoanna glad tjej :)

img_6219 (MMS)

Påväg från studenten! Yoanna glad tjej :)


Dagens outfit :)

img_7672 (MMS)

Dagens outfit :)


Studenten

Godmorgon!
Vi vaknade nyss, så tänkte skriva ett snabbt inlägg, idag ska vi ner och kolla på studenten. Kul!
Ska träffa Samanta också, och Anton är där nere med. Jaja, nu ska jag fixa frukost till tjejerna, ha en bra dag.
Grattis till alla studenter ♥

Det är ingen vanlig dag, det är samantas födelsedag

HURRA HURRA HURRAA! ♥
Internett har inte funkat, därför har jag inte kunnat uppdaterat förrens nu, sen har jag inte haft tid heller (jag erkänner) men förut idag så gick jag ner till stan och köpte presenter till samanta, bästisen! :

Hon fick en rosa-vit-randig "mag" tröja, ett par solglasögon, ett par trosor och ett jättefint kort som det stog "You are the best" och en bild på två tecknade tjejer, en blond och en brunett (som då ska symbolisera mig och samanta) och när man öppnade kortet så kom låten:


Heeyy soul sister, dudududuu.
Och det roliga är att den låten är min och samantas låt, typ. :D ♥

Sen var jag hemma en stund, så gick jag till Samanta och var där tills 6 då gick jag hem :) Sen åt tjejerna och nu sover dom.

Födelsedagsbarnet!

Mina brudar ♥ Samanta & Charlotte.

Samantas bror Jerry & hans flickvän Amanda (snyggt namn!) haha. 

Moi, mammanda, amanda, yoanna och yolines stolta mamma. :)

Nu ska jag, mamma och ida se trassel. Puss och godnatt ♥

Förlåt för dålig uppdatering men va ute me...

img_9233 (MMS)

Förlåt för dålig uppdatering men va ute med vagnen hela dagen. Idag ska vi till samanta som fyller 17 år! Grattis älskling! Ska försöka skriva mer sen


Mamma ska gästblogga!

Godkväll ♥

Snart ska jag och mamma se på sista programmet av desperate hosewives :) Kul!
Idag har jag inte gjort så mycket, bara varit hemma. 

Har en fråga till er mammor också :
När är bäst att ge en smakportion? Före dom skall äta? Efter? Eller någon gång imellan?
Är väldigt tacksam för svar.

Juste, någon gång i veckan så ska mamma gästblogga här på bloggen och skriva lite om hur det var för henne när vi fick veta att jag var gravid, väntade tvillingar, under graviditen och efter förlossningen. Kul va? Då måste ni ge henne massor av cred och feedback!

Bästavännen ♥
Pussar och kramar.

Mys

img_0082 (MMS)

Mys


USCH! Jobbiga dag...

Godmorgon!
Är helt varm (feber?) och förkyld och två sjuka skrikande bebisar, sjukt jobbigt är det just nu.. Vill bara lägga mig i ide i 3 dagar, men det går ju inte..

Nej måste gå,
puss

Ask moi! ♥

FÖRLÅT FÖRLÅT!
Jag är kass på det, men alltså.. nu kan jag ju tydligen (!) inte blogga från mobilen, och har inte alls mycket tid att sitta vid datan på dagarna när dom är vakna. 

MEN:
Ni kan väl komma med förslag på blogginlägg, tex. vad vill ni se mer av? frågor? något ni vill att jag ska berätta?

så kan ni få styra några inlägg, då har jag ju mer att skriva om, vill ni tex fråga frågor så skriv i detta (eller något annat) inlägg så när jag har fått fem frågor så gör jag ett inlägg och svarar på dom osv. låter inte det bra?

Så fråga på nu/kom med förslag!

PUSS FRÅN OSS ♥

Tack Ida!

För dom superfina naglarna du gjorde på mig och Samanta :
Jag närmast och samanta uppe.
Länkar hennes blogg en gång till.


J*VLA SKIIIIIT

Hej! 
Förlåt för min USLA uppdatering, men jag har försökt att blogga från mobilen typ 6 gånger igår, för vi var vid min mormor och morfar i tofta och dom har ju pool så hade verkligen inte tid att sitta vid datan hehe.. Men vi har haft supermysigt. Ska lägga in bilder imorgon.

Imorgon kommer samanta hit, vi ska fixa naglarna hos Ida! :D 

men NU BIG BROHTER FINAAAAAAAAAAAAALEN! :D :D :D Taggaaaa! Hejar inte på någon men jaja ;D

Mys här ute :)

img_4660 (MMS)

Mys här ute :)


Köpt solskydd :) fina va?  Påväg till toft...

img_1085 (MMS)

Köpt solskydd :) fina va?  Påväg till toftaaaa nu, myskväll med familjen ikväll hos min mormor och morfar!


EN GRODA!!

Kolla vad vi hittade påvägen ner till stan:
en groda, herregud, helt chockad. Har typ aldrig sett en groda på riktigt i hela mitt liv (ja jag är retard).. Den är så söööt ♥ och anton hjälpte den över vägen, vilken gentleman ;)

Dagens outfit

img_4844 (MMS)

Dagens outfit


Fredag

Godmorgon allihopa!
Nu tyckte Yoanna att det var dags att gå upp, så har precis klätt på henne och hon sitter och gungar. Snart ska dom äta, och sen idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra.. Men senare ikväll ska jag och älsklingen på bio :) Vet iiinte vilken vi ska se, dock. 

Men jajaja, hoppas ni får en härlig dag PUSS ♥

Jag och Anton kämpade med att få bilden snygg

och tillslut lyckades vi

Pyjamasarna :)

img_0511 (MMS)

Pyjamasarna :)


7 månader tillsammans, 1 månad förlovade ♥

Idag! Älskar dig Anton, min soulmate.

Amazing!

Godmorgon!!
Var tvungen att gå upp vid 5.. tjejerna vägrar somna, men men.. 
anton ligger o sover, skönt för honom !

hoppas ni får en bra dag, puss

Yoline skrattar

hihihi ♥

Paket på posten!

Babygymmen :D
och dom här pyjamasarna från h&m men orkade inte fota dom.

Idag:

Samanta och Yoline ♥
Anton och jag :D
Yoline ♥
Yoanna ♥

Yoline är modell för dagens outfit :)

img_3191 (MMS)

Yoline är modell för dagens outfit :)


Godmorgon!

Hej allihopa!
Nu är samanta här med oss, och ska va här hela dagen :) 
Barnen åt precis mat, så dom ska äta igen runt halv 11 tiden, sen ska vi ner på stan.. Ska köpa minneskort och en kameraväska till min kamera och lite kläder, härligt härligt.

Har inte så mycket att skriva, men hoppas ni får en bra dag ♥
Puss

RSS 2.0