PERMIS!

Hej!
Har fått permis nu, fett sköönt! :D
Ikväll ska vi bara mysa och laga mat sen måste vi va tillbaka där klockan 8, det suger dock!
Har precis duschat, anton leker med gucci, yoanna sitter i gungan och yoline sover :)


FUCK YOU BARNAVDELNINGEN!

VARNING FÖR SUR MAMMA!
Mamma kom ju hit förut ang det där med soc.
Då frågade mamma varför? framförallt. Och dom sa därför att vad dom har sett när jag har legat här nere så har jag bara tagit hand om dom själv och det har inte varit någon här och hjälpt mig och blabla.. Men det finns en gaaanska självklar anledning.

1. När vi låg här nere i en månad så fick jag hjälp med matningen osv av personalen här nere! Därför tror jag inte att varken mamma, min moster eller min mormor & morfar(dom som hjälper mig hemma) har tänkt på att behöva komma hit och hjälpa till?
2. Personalen har inte ens sagt att jag ska ta hit folk som kan hjälpa mig för att dom inte kan? Eller... kan? Dom har ju hjälpt mig :s lite lost på den punkten.
3. Dom jobbar, dom har ett hem att komma till, mamma & min moster har barn att ta hand om, att laga mat till osv. Och mormor och morfar bor 2,5 mil från stan.
4. Dom trodde att det var besökstid här och att man inte FICK komma hit, för så var det förra gången vi låg här nere.

Så att..! Det är bara sååå patetiskt. Ett sånt jävla påhopp är det, jag känner mig faktiskt särbehandlad bara för att jag är 16 år. Jag är en utmärkt mamma (är inte självgod), jag gör allt för mina barn ALLTID! Det har jag också skrivit här 10000 gånger. Fattar inte att dom ens drar in soc i vårat liv, för att dom känner någon såkallad ORO för oss av det dom har bedömmt här nere på en vecka, HÄR NERE, på SJUKHUSET! Ah, ni hör ju bara själva hur patetiskt detta är. Varför kunde dom liksom inte sagt till: -Nej, nu Amanda får du ta ner någon som kan hjälpa dig lite med matning osv.. Nejnej, här har jag kämpat för mitt liv, helt själv, i tron om att jag inte FÅR ta hit folk. Sen kommer det som en blixt från klar himmel helt plötsligt en dag att tydligen "alla här nere känner samma sak" du får ingen hjälp och kommer inte klara det här själv. Och när jag sa till dom "Jag vill inte ha med soc att göra, jag vill inte ha kontakt med dom!" och min mamma sa att hon inte heller ville det, så säger dom bara "det är våran skyldighet" VADÅ FÖR JÄVLA SKYLDIGHET? Ett jävla påhitt är det, enligt mig. Men jag behöver inte oroa mig, tänker gå på det där socmötet med hela tjocka släkten.. Med varenda person som hjälper mig hemma! Så ska dom intyga att jag absolut har stöd. Jävla idioter! här kämpar min familj med att försöka hjälpa mig och få ihop schemat så att jag ska ha massor av stöd av dom och hjälp så får dom en kniv i ryggen och blir påhoppade såhär av barnavdelningen?! Usch, skäms på er! Usch usch usch!!! Det värsta också är att när jag säger som det är, berättar om det stöd jag får, så misstror dom mig! Dom tror inte ett dugg på mitt ord, dom tror att jag sitter och ljuger dom rakt upp i ansiktet för att typ.. skydda min familj? och mina barn? VILKEN JÄVLA MÄNNISKA SKULLE ENS GÖRA SÅ?! Nej, nu tänker jag faktiskt sluta skriva, skulle kunna bara skriva en jävla bok om hur idiotiskt detta är. Jag är såå sur! Men jag kommer ha ETT möte med soc, ett ända möte, där jag berättar hur vi har det och sen ska det vara nog! Byebye soc! Inget mer, inte förrens JAG kommer och ber om deras hjälp.. Jag vill inte ha dom hängandes efter mig som nån jävla svans!

Men jag behöver inte ens oroa mig, jag vet hur jag har det hemma. Jag vet att jag redan har den hjälpen och stöttningen som dom vill att jag ska ha och som dom inte tror jag har. Så det kommer lösa sig, 100% säker! Annars jävlar!

Puss på er och tack för era stöttande kommentarer! Ni äger. 


Bara ett litet svar på tal

Mer bilder kommer när jag kommer hem från sjukhuset <3 Ska berätta sen oxå vad dom sa när jag o mamma pratade med dom!!!! Åååhhhh är så suur!!

Så jävla förbannad på personalen här nere ...

Så jävla förbannad på personalen här nere som håller på och snackar om att dom ska ringa till soc så att jag kan få hjälp/avbelastning. Wtf? Jag säger att jag inte vill oxå men dom bryr sig inte ett dugg. Jag vill inte ha kontakt med soc, jag har det bra som jag har det. Och dom sa att det kan bli tufft med tvillingar när man är så ung och blablabla!! Men snälla. Då frågade jag dom om dom erbjuder soc t alla tvillingmammor som ligger här på avdelningen, men det gör dom såklart inte. Nej dåså, vad är det för skillnad på en "gammal" mamma och på mig? Inte ett jävla skit, hon är väl lika oerfaren som jag isf, och vet lika lite.. Om det då är hennes första barn. Usch är så jävla trött på den här unga mamma stämpeln så det är sinnessjukt, nu kommer iaf min mamma hit och ska prata med dom, eftersom dom inte lyssnar på mig!


Världens yngsta mamma

Lina Medina, född 27 september 1933 i Paurange, Peru, födde då hon var 5 år, 7 månader och 21 dagar en pojke och är därmed den yngsta bekräftade modern i medicinhistorien. Hon fick sin första menstruation när hon var runt 8 månader och vid 4 års ålder var hon redan i puberteten, hade fått bröst och pubishår. Undersökningar visade att hon var lika fullt utvecklad som en vuxen kvinna. Detta världsrekord följs tätt av ett liknande fall i Ryssland.

Medinas föräldrar tog henne till sjukhus när hon var 5 år på grund av hennes, vad man då trodde, onaturligt stora mage. Man trodde först att hon hade en tumör, men läkaren doktor Gerardo kom fram till att hon var gravid i sjunde månaden. Dr. Gerardo tog henne till Lima för att kunna få bekräftelse från andra specialister på att Medina faktiskt var gravid. En och en halv månad senare, den 14 maj 1939, förlöstes en pojke, Geraldo, med kejsarsnitt. 1972 gifte Medina sig och fick ännu en son, 33 år efter den förste. Geraldo avled när han var omkring 40 år.

Lina Medinas son Geraldo trodde upp till tioårsåldern att Lina Medina var hans storasyster.

Text från wikipedia.

HAR NI HÖRT NÅGOT SJUKARE???


Snabbt inlägg.

Ska hinna se big brother innan mina internet timmar går ut. Hehe.
Igår köpte jag kläder till mig själv också. Najs!
Snart kommer anton hit, ska bli mysigt ;D

till mig
¨


en byxdress

så ser den ut bak, fett snyggt när man är brun :D

Kläderna jag köpte till barnen kommer från H&M, såg att det var ngn som undrade :)

beställt sommarkläder till tjejerna


x2

x2

x2


x2

x2

x2

x2

x2

x2


x2

x2

x2

x2

visst är dom fina? :) 1800kr gick allt på


Kolla solnedgången igårkväll. Så fint! Ni ...

img_8343 (MMS)

Kolla solnedgången igårkväll. Så fint! Ni skulle sett det med egna ögon asså


Måste bara skriva att jag har världens bäs...

Måste bara skriva att jag har världens bästa pojkvän, han har satt sig på en buss i en timme för att komma hit till mig. Det finns inga ord för hur tacksam jag är för det <3


Finns det en gräns?

Hej på er!
Är så sjukt trött på sjukhuset redan, har varit här i 4 dagar nu.. Och dom senaste två dagarna har jag ju varit här själv också, utan anton..

Alltså, allt känns så jävla jobbigt just nu. Varken Yoanna eller Yoline kan komma till ro helt, dom bara skriker och skriker.. Och att vara här själv då känns tufft, känns som jag inte räcker till, och det gör jag inte heller för den delen. Yoline var vaken hela natten inatt, så jag är så galet trött och har inte kunnat sovit idag på dagen heller för båda två har varit vakna och jätteledsna/sura. Jag vet inte vart jag ska ta vägen, hela den här sjukhussituationen gör mig galen. Trodde jag inte skulle behöva komma tillbaka hit mer efter ha legat här nere över en månad när dom kom. Sällskapssjuk är jag också, nu när Anton är hemma. Han har blivit sjuk nu också, och därför kanske han inte kommer imorgon. Gör han inte det så tror jag att jag dör! Jag får inte heller lämna rummet särskilt ofta ifall jag skulle möta på någon sjuk så att barnen blir ännu sjukare. Så det ända jag får göra är att sitta här på rummet, med en tv med ettan, tvåan, fyran, barnkanalen och en dvd men inga filmer. Har ju den här datan också, men det är inge KUL!  Hade anton varit här så hade det inte varit såhär jobbigt, och hade jag vetat att han skulle komma imorgon så skulle jag inte heller kännt såhär.
Finns det en gräns på hur mycket en människa klarar av? Så känner jag just nu.
Självklart så gör jag allt för mina barn, ALLTID! Och jag vet att vi är här för deras eget bästa vilket gör saken en liten liten aning lättare. Men ändå.. det är så enformigt allting och så så så så jobbigt. Jag vill bara att dom ska bli friska så vi kan få åka hem. Jag blir typ psykiskt skadad när jag är här nere, och det sa jag förut när vi låg här över en månad också. JAG KLARAR INTE AV DET! Det blir för mycket för mig, ärligt talat. Jag får helt enkelt tänka positivt, om en vecka är vi hemma. HOPPAS JAG! Det är också en sak som e jobbigt, jag VET INTE NÄR JAG FÅR KOMMA HEM!

Nej, usch.. skönt att få skriva av sig lite och hoppas ni tar det med en nypa salt och verkligen försöker sätta er in i min situation just nu.

Hoppas ni har en bra kväll iaf, jag själv ska väl sitta här helt ensam på 1an på barnavdelningen med mina sjuka, skrikande barn och bara ruttna.

Tja!

Helt slut! Yoline har varit vaken hela nat...

Helt slut! Yoline har varit vaken hela natten och imorse hade hon 39.1 i temp stackarn :( nu ligger yoanna o snarkar på mig haha


Fått lånat en data

hejhej!
fick låna en data förut och så köpte jag bigbrother live så att jag skulle kunna ha något att göra här nere, men då funkar liksom inte det på iphonen, så jävla surt.. sen kan man inte se avsnitten på den här datan för den har inte flashplayer :( ÅH! Sur nu...

Idag har jag varit här nere själv med tjejerna och ska va det imorgon också.. Anton är hemma, vi har varit alldeles för mycket så vi behövde en paus från varandra några dagar. Börjar bråka så mkt annars, tråkigt men så är det. Vi vill ju bara det bästa för vårat förhållande, så vi inte tröttnar på varandra. Det blir också ännu mer bråk när vi är här nere för det finns inget att göra, då blir man sur och trött på situationen.

Snart kommer nattens personal säkert in hit till oss och hälsar på, hoppas det inte är några svidkärringar. Och hoppas dom kan ta dom ett mål inatt så att jag skulle kunna få sova lite, skulle vara underbart!

Yoline har också fått sond nu :( hon har börjat äta så dåligt.. Imorgon blir förhoppningsvis Yoanna av med syrgasen, det är superbra. Men det dåliga är att Yoline kanske får det istället då.

Tänkte också berätta lite om vad det är för sjuk dom är. Det kallas Rs-viruset. Väldigt vanligt på små barn och det är en förkyldning kan man säga. Men skulle vuxna få det så skulle det vara som en helt vanlig förkyldning, lite hosta och så.. Men på så här små barn så blir det typ 10 gånger värre. Mina barn har hosta, nästäppt, släm i halsen, feber, svårt att andas själva (därför syrgas) och sen så allt detta påverkar deras ätning, dom får det jättejobbigt att äta själva på napp, så därför så har dom en sond genom näsan som går ner i magsäcken, där man sprutar ner mjölken så att dom får i sig den mat dom skall, så att dom inte går ner i vikt.
Yoanna börjar bli bättre, hon har varit sjuk i 6 dagar nu och den 5e dagens så (enligt personalen) är det som värst, sen brukar det vända, och det märks för att hon börjar verkligen bli bättre nu. Men då börjar såklart lilla yollis bli sämre :( Tråkigt.. Men så är det, och vi får hoppas att båda tjejerna blir bättre snart.

Nu har ni fått massa information, om ni undrar något så är det såklart bara att fråga på i kommentarsfältet så svarar jag på dom så fort jag ser dom!

Det blir också väldigt dålig uppdatering nu när jag är här nere, men det måste ni förstå. Har inte tid.. och när jag uppdaterar så blir det antingen ett inlägg med en pytteliten bild (uppladdad från iphonen) kan inte göra dom större då) eller ett inlägg med bara text. Men stå ut! Det blir bättre sen när vi kommer hem :) Och det gör vi förhoppningsvis i veckan :)

Men det var allt för mig, glöm inte att fråga om det är något nu!

Puss på alla söta läsare. :*


Har hittat jättesöta gosedjur här nere på ...

Har hittat jättesöta gosedjur här nere på affären vid sjukhuset som är bra för bebisar, sånt här miljömärkt eller vad det nu var. Den kan inte ta eld, knapparna är insydda så dom inte kan få dom i munnen och sätta i halsen och så finns det en speldosa i dom :) ska köpa dom till yoanna och yoline på måndag om vi är kvar då, när affären är öppen som krya på er present till mina änglar <3


Just nu

img_4882 (MMS)

Just nu


Yoline myser med pappa

img_6002 (MMS)

Yoline myser med pappa


SMS-inlägg

img_4932 (MMS)


Yoanna är jättesjuk, därför vi är här. Nu ...

Yoanna är jättesjuk, därför vi är här. Nu blir det blöjbyte och byte till pyjamas sen mat och nattning. Personalen kommer komma in en gång i timmen och blåsa någon sak på henne... Får hoppas hon blir bättre snart!


Sitter på akuten :(

Sitter på akuten :(


Shoppat bebissaker!

Hej bloggen!
Imorse runt 10 halv 11 gick jag, anton och tjejerna till willys och köpte 5 stora paket blöjor, 4 paket våtservetter, baby olja, baby lotion, 5 paket engångsunderlägg till skötbordet med 6 i varje och 6 paket modermjölksersättning. Så nu är vi utrustade hela månaden. Ikväll ska jag beställa två stycken babysitters också :) 
och vid 5 tiden ska jag och älsklingen gå och sola solarium, skönt!
så ser underläggen ut.
hoppas ni har haft en bra dag, pusss! ♥

Nu ska prinsessan bli bättre!

Har varit på apoteket och köpt nässpray en nässug & en ny termomenter. Vi testade nässugen och det kom ut jättemycket! Så den var verkligen jättebra :) Nästa mål innan dom ska äta så ska Yoanna få lite nässpray också.

Såg att det var någon som frågade varför vi gjorde dna-prov. Och det är för att den biologiska pappan till barnen hade sagt till familjerätten att han inte var helt säker på att han var pappa till barnen, vilket är väldigt omoget gjort. Eftersom dom är mörka, som han är. Och när jag blev med barn i sommras så var vi tillsammans, så varför skulle jag haft sex med någon annan? Aja.. det är väl bäst att vi bara gör det, för då har vi det ur världen sen. Så kan han inte komma och säga att han inte är pappa heller, då har vi det bevisat på papper!

Nu ska jag ut och njuta av kvällssolen, supermysigt!
Hoppas ni får en underbar kväll alla söta läsare ♥

Mera tips!

Kan ni komma med mera tips angående yoannas förkyldning, vad som är bra och vad man bör undvika? Någon som har testat nässug? Funkar det? Puss puss

Har en jättesjuk tjej

Hej allihopa!
Yoanna är jättesjuk, hon hostar jättemycket och är täppt i näsan. Ibland så kan hon typ inte andas, jag blir sjuukt rädd då :( mammas lilla tjej. Det är jättejobbigt för henne, men har beställt en telefontid klockan 13.00 då sjukupplysningen skall ringa till mig så ska fråga dom vad jag ska göra. Hon har fått lite koksalt i näsan, men det blir inte mycket bättre. Sen spyr hon efter varje måltid. Någon av er mammor som har varit med om någt liknande?



Lilla sjuklingen, vi får hoppas hon blir bättre snart! ♥

Jag var inte med :( men dom filmade oss ia...

Jag var inte med :( men dom filmade oss iaf :p Förlåt att jag inte ar skrivit idag, men har varit på familjerätten och tagit DNA prov på mig och barnen. Sen har jag, Anton och ida solat hela dagen på baksidan och yoanna och yoline har legat i vagnen brevid och sovit :) Nu sitter jag och kollar på en unge i minuten, sjukt bra! Vårat internett funkar inte. Så det blir ett tråkig


Snart är jag med i mamma byter bo på fyran...

Snart är jag med i mamma byter bo på fyran, paniiiiiik!!


Anton snaggar sig haha

img_1785 (MMS)

Anton snaggar sig haha


Söndag

Hej allihopa!
Idag så har jag anton och barnen varit ute och gått lite, det är jätteskönt väder på Gotland! :)
Senare ikväll så ska vi till  min kompis Linda, hon bor granne med mig och ska träffa mina gamla klasskompisar som jag gick med 7an-9an. Mysigt ♥
Hoppas ni får en underbar dag!
Puss

När fick du reda på att du var gravid? I september
Blev det en chock? Nej, jag hade kännt det på mig hela tiden.
Hur gammal var du? 16 år
Hade du mycket halsbränna? Ja! uuusch, hatade det.
Spydde du mycket? Nej, kanske en enstaka gång.
Hade du mycket foglossning? Ja, i slutet hade jag det.
Ditt sf mått som störst? kommer inte ihåg.
Har du fått bristningar? Ja, det fick jag. Under naveln mest.
Trodde du att det var en pojke eller flicka? Jag trodde det var 2 flickor, sen fick jag ju veta det också. :)
Vad hoppades du på? Kön? Det spelade absolut ingen roll, bara dom var friska.
Gick du över tiden? Nej.
Födde du för tidigt? Ja, 7 veckor.
Hur var förlossningen? Den gick superbra! 
Blev du sydd? Ja, gjorde ju kejsarsnitt.
Dragen med sugklocka? nej.
Hur många var inne i förlossningsrummet? 6 eller 7 st, skulle jag tro. 
Hade du någon nära med dig? Ja, anton var med i förlossningsrummet. och mamma var utanför och väntade ♥
Vilket BB födde du på? Visby BB
Hur stor var bebisen? 1745g & 45 cm lång och 1780g & 45 cm lång.
Vad fick den heta? Yoanna & Yoline
Var allting värt det? ABSOLUT!! ♥

23.12

Hej!
Nu har jag och älsklingen precis duschat, barnen kommer förmodligen vakna inom en timme och vilja ha mat.. så det är ingen idé att gå och lägga sig. 

En läsare frågade vart jag hade köpt boken och det är min mammas, men hon kommer inte ihåg.. hon säger att hon förmodligen har köpt den på Åhléns eller någon annan affär där dom säljer böcker. Du kan ju gå och fråga på en bokhandel, vet inte om dom bara hade den på Gotland men annars finns den på den här sidan, sök bara på klockan 10.31 på morgonen i Khao Lak Du gör helt rätt som vill köpa den, den är aaasbra, har bra budskap & varje person som köper ett exemplar av boken bidrar med pengar till thailändska familjer som drabbats under katastrofen :)

Nu ska vi äta popkorn och mysa. ♥
xoxo
Mys i mammas säng

Dagens fråga


Just nu!

Sitter & läser Pigge werkelins bok "klockan 10.31 på morgonen i Khao Lak" en Gotlänning som var med i tsunamikatastrofen i Thailand. Han förlorade sina 2 små barn och sin fru och stannar kvar i Thailand för att hitta dom och ta dom tillbaka till Sverige. Det sista han skulle göra var att lämna dom där i katastrofen, säger han.


En sida från boken.

Varför lyfte ni inte barnen och sprang? Varför försökte ni inte komma undan? Jag har hört de frågorna många gånger. Svaret finns i den här bilden. Den är tagen av norrmannen Espen Olafsen klockan 10.28 på morgonen i Khao Lak från altanen på andra våningen i våran bungalow. På samma altan, i samma ögonblick, finns även min fru Ulrika och våra två sönder Charlie och Max. En par personer joggar på stranden, stolarna väntar på att användas, palmerna vajar. Lugn råder i turistparadiset. Tre minuter senare är tsunamin över oss. Den brunskummande vågen har rest sig till en tolv meter hög vägg av vatten, som rusar fram med en hastighet av ett par hundra kilometer i timmen. Skälet till att vi inte lyfte upp barnen och sprang är att ingen anade vad som skulle ske. 10.31, tre minuter senare efter den här bilden togs, var katastrofen ett faktum.

Rekomenderar VERKLIGEN boken!

Bildbomb

Yoanna ♥
Yoline ♥
Yoline sover
Yoanna sover
Yoline gillar inte att bada
Yoanna älskar det

åååh..

Jag skäms! Är så dålig på att uppdatera. Fy på mej.
Men nu ligger Yoanna & Yoline och sover med anton, så då kan jag skriva ett blogginlägg.
Dom har ju blivit så stora, mina tjejer. Dom är vakna nästan hela dagarna, men äter fortfarande ett, ibland två gånger på nätterna. 

Idag så ska Anton sova här igen, och vi ska grilla om det blir bättre väder. Mys ♥
Ja, det var det. Får göra lite tidsinställda inlägg, så att ni får lite att läsa idag :)

puss på er.

förlåååt

har inte uppdaterat så mkt idag heller men dom är som sagt vakna typ hela dagarna så har inte tid att skriva.
fick en fråga också:

varför skriver du "röka" med fet stil om du vill att vi ska sluta skriva om rökningen och inte bry oss?
och jag vill inte bara ha som svar tex: för att se om ni fortfarande ska tjata om rökningen.
du har ju sagt att allt prat om rökningen ska läggas ner

För att jag provecerar er därför att jag vet att ni blir sura, fattar du väl?

Så, anton kom precis hem till mig. Och vi har matat Yoanna och Yoline. ikväll ska jag gå och sola solarium, fett härligt. Och min älskling ska sitta utanför och glo hehehehe, :D 

Hoppas ni har haft en bra dag, och att ni får en bra kväll! ♥

Förlåt för min dåliga uppdatering idag, me...

Förlåt för min dåliga uppdatering idag, men tjejerna har varit vakna hela dagen typ så har inte haft tid. Just nu sitter jag med yoanna i famnen, yoline har precis lyckats somna. Vi var ju på BVC idag och nu väger dom 3790 och 3730, stora tjejer :) Men nu ska jag försöka få den här lilla prinsessan att somna sen ska jag se big brother. Hoppas iaf att ni har haft en bra dag, imorgon återkommer jag med massa bilder från idag :) Puss på er!


Godmorgon! ♥

Hur mår ni idag?
Själv mår jag toppen! :) Yoanna & Yoline har precis fått mat, så nu ska jag gå ut o röka och sen läsa pigge verkelins bok, enligt alla är den sjukt hemsk! Kommer ju säkert börja gråta.
Idag ska vi till bvc och väga & mäta dom. Ska bli kul att se hur stora dom har blivit, hihi :)

Men aja, hoppas ni får en underbar dag så hörs vi senare ♥

Min gravidmage

Någon som ville att jag skulle lägga upp, så självklart kan jag göra det! :)
Den sista bilden jag tog haha. stor som ett hus

Onsdag

Godmorgon alla läsare :)
Nu ska jag klä på mig och fixa mig, sen ska tjejerna ha mat runt halv 1 och sen ska vi gå ner till stan och träffa Anton och min kompis Josefine, som är gravid, mysigt! ♥
Hoppas ni får en bra dag ♥

Pratade med barnens biologiska pappa igår

Hej alla läsare! ♥
Om en halvtimme börjar desperate hosewives och efter det big brother. Nu har prinsessorna precis ätit så nu ligger dom o sussar.

Och nu lägger vi ner röksnacket! Okej? Ni kommer definitvt inte kunna påverka min rökning, och ifall jag ska sluta så är det något jag bestämmer själv och det blir inte lättare för att ni klagar. Sry att jag var otrevlig, men blir lite irriterad när folk bara "hoppar på mig" angående en sak som jag själv ångrar att jag började med, men det är svårt att sluta när man har ett beroende.

Juste, har glömt att berätta för er guys. Pratade med barnens biologiska pappa igår (som sitter på behandligshem av olika privata anledningar). Och frågade honom hur han ville ha det, om han ville träffa dom eller inte. Och det sa han att han vill, vilket kändes otroligt lättande för mig. MEN... sen ringde familjerätten till mig idag och sa att dom också hade pratat med honom och han hade sagt till dom att han inte var säker på om han var pappan så han ville göra ett faderskapstest, vilket är helt onödigt egentligen. Jag är 1003039430% säker på att han är pappa, det syns för det första och för det andra så hade jag inte sex med någon annan än honom i sommras, då vi var tillsammans. Men det känns ändå skönt att göra ett test, för då kan han liksom inte komma undan med det. Tex att säga "jag är inte pappan", för då har vi det bevisat på papper.

Aja, nu har jag babblat en hel del. 
Hoppas verkligen att ni slutar snacka om rökningen nu också, får jag några fler negatvia kommentarer om det så godkänner jag inte dom och låtsas som att dom inte finns. Men känns det bättre att fortsätta så go a head ;)

Puss på er ♥ från oss

Yoanna har fått hår

Haha ♥

Yoline & Yoanna

Mina änglar, jag älskar er ♥

Just 4 you Maja

"Det är fan ingen som säger åt dig vad du ska göra? Vi ställer enkla frågor med tanke på att du själv vill att vi ska svara på dem. Skärp dig"


Om du ska vara sån, så ger jag dig svar på tal. För det första så tycker jag inte att någon av dom här kommentarerna är som du så fint uttrycker det enkla frågor. För det andra så har ingen av er ens rätt att uttrycka er angående min rökning. För det tredje så kommer jag inte sluta röka för att ni stör er på det? För det fjärde så stör du dig på det så är det ingen som tvingar dig att läsa och för det femte har jag ens bett om dina (era) åskikter?

Snälla ni...

Jag vet allt om plötslig spädbarnsdöd, har läst om det. Och jag har pratat med våran bvcläkare om rökningen och har fått massor av info. Ni behöver inte ens yttra er! Är jag den första mamma ni har sett som röker eller? Usch så patetiskt. 

Någon frågade också varför jag inte ammar, och det är för att min mjölk räckte inte till båda tillslut tyvärr.

Nog om det, tjejerna har precis ätit så nu ska jag ta en dusch tänkte jag. 
Hoppas ni får en underbar dag! ♥
fina syster, klicka hääär för att komma till hennes blogg :)

svar på en fråga

hej! jag undrar.. om man röker och man har småbarn.. kommer inte de dåliga sakerna från cigaretter in i mjölken som dina barn sen äter???? :)

Hej du! 
Jag ammar inte :)


Har fått massa kommentarer angående rökningen, varför bryr ni er så mycket?
Ni är väl ändå här inne för att läsa om mitt liv, så säg mig, varför skulle jag rätta mig efter er? haha.

Godmorgon på er ♥

Hej kära läsare.
Idag är det jättedåligt väder på Gotland, hoppas det blir bättre så att vi kan gå ut på en prommis :)
Tjejerna har precis fått mat, så nu ska jag också äta lite och sen hoppa i duschen.
Idag kommer Anton hit när han har slutat, mysigt ♥
Hoppas ni får en underbar dag.
fina tjejer hos pappa.

Imorgon är jag tillbaka som vanligt!

Usch vilken dålig uppdatering, 100 st mindre besökare hade jag idag. Blev lite ledsen :(
Men imorgon så kommer jag uppdatera som vanligt.
Just nu sitter jag och kollar på big brother, sååå jävla bra!
Älsklingarna fick mat precis och nu sover dom, ♥

Vet ni förresten?
Idag är dom redan 2 månader, tiden går för fort. Älskar mina prinsessor över allt annat, ♥

Hemma igen!

Har precis duschat, nu ska jag se big brother som jag missade i fredags.
Det har varit jättemysigt hemma hos min älskling i helgen, och vi kommer helt säkert åka dit någon mer gång. 

Juste, vinnaren av tävlingen är http://gurklila.bloggplatsen.se/, grattis! Jag mailar presentkoden till dig :)
Här är hennes rimm på ordet "bok".
Ganska sött :*
Det var en gång en Tok som köpte en Bok. Han reste med Lok, men där fanns en Snok. Så han hängde upp den på en Krok. Då tyckte hans chef han var Klok. 

Lateeer ♥

Lördag

Hej bloggen!
Just nu sitter jag i Antons rum och gör typ ingenting. Yoanna & Yoline ligger och sover :)
Vet inte riktigt vad vi ska göra idag, men ah.
Har inte så mkt mer att säga, så vi hörs imorgon.

Puss ♥

Lottar ut min vinst.

Jag vann ju ett presentkort på 450 kr igår och har användt 300 av dom så nu lottar jag ut dom sitsta 150 kronorna.
Ni vinner ett presentkort på http://www.solentro.se/ där man kan göra sin egen bok, för att vara med så vill jag att ni skriver ett rimm på ordet "bok". Bästa rimm vinner! :D Kul va?
Avslöjar vem som vinner på söndag! ♥


uppdate: om ni är med och tävlar så skriv med eran e-post-adress (så att jag kan se den)!

I helgen kommer jag ha en bloggpaus

eller.. egentligen är det ingen paus. men jag och tjejerna ska sova hos anton hela helgen och hans data har gått sönder så då kommer jag inte kunna blogga. :( tråkigt va? Men hoppas ni klarar er utan mig i några dagar ;) hehe.
just nu har äntligen yoline somnat, hon har varit jättegrinig hela dagen typ men nu sover hon. Om en timme börjar big brother, my beloved big brother haha.. Så då ska jag kolla på det, sen vid 11 ska prinsessorna äta igen, sen ska jag sova.
Yoline idag när hon försöker äta upp anton, haha ♥
Hoppas ni har haft en underbar dag idag!
jag ska försöka skriva ett inlägg imorgon innan vi åker hem till älsklingen, men sen kan jag ju alltid uppdatera från min iphone om det händer något kul eller om jag inte har något annat för mig :)

GLAAAD!!

Hej allihopa.
Ni vet tävlingen som jag skrev om, jag (och 2 andra) vann den! :D 
Kolla här. Aw, tack Joanna! ♥♥

ny header

Hej alla läsare.
Idag har jag varit på mvc tog blodprov och lite. jag och anton blev båda nerspydda imorse, har inte hänt så mycket. Just nu äter jag isglass och anton spelar tvspel, yoanna och yoline har precis ätit. Så nu ska jag bara ta det lugnt. Hoppas ni har en bra dag! :)
förresten, ser ni min nya header, en jätteduktig o söt tjej hjälpte mig med den. Tack så jättemycket, den blev superfiiin! ♥

Badat

Jag och anton har precis badat, så nu ska vi kolla på big brother som börjar om 10 minuter. Prinsessorna sover och ska inte ha mat förrens halv 12. Så då hinner vi se hela programet utan att avbryta. Hihi :)
Det är lite kasst med uppdatering nu på senaste tiden tycker jag själv, men har typ ingenting att skriva om. Så har ni något förslag? Något ni vill se mer av eller något ni vill veta, så skriv bara!






Nybadade tjejer för någon dag sen :) ♥

Pratar jag gotländska?

Nej, det gör jag inte haha! :) Är född här och allt men jag vet faktiskt inte varför jag inte pratar gotländska.
Förut var vi på bvc och ville bara skriva fort som fan att yoanna väger 3425 och yoline 3395, så nu blir de en promenad med tjejerna o älsklingen så att dom kan sussa lite.. som vill inte riktigt sova i sängen just nu men i vagnen somnar dom alltid.

PUSS

Godmorgon! ♥

Har precis rensat ur alla kläder i min garderob som jag inte använder och nu ligger bebisarna och sover så jag ska bara chilla :)
Idag ska vi till bvc, ska bli kul att se hur mycket dom väger nu.
Men vi hörs sen, puss ♥

DAGENS Y&Y OUTFIT

Yoanna fick vara en sovande modell för det idag, hihi

GARVAR SÖNDER!

Hahahah. Jag mamma och min syster pratade om att åka utomlands och då pratade vi om det var typ jobbigt för dom med sån värme.
Jag: Dom kommer ju typ svettas ihjäl, är det inte farligt?
Mamma: Nej det är klart att det inte är! Om man bor i Thailand och vill ha barn så ba "nääe, tyvärr får ni inte skaffa barn för det är farligt här i värmen. Det finns ju liksom barn som bor i varma länder.
Jag: Nej, det är sant.. Men Yoanna & Yoline är ju bruna :D hehe

Sen skulle mamma säga något senare.
Mamma: Yoanna & Yobruna
HAHAHAHAH sen dog vi av garv.

Jag har frågat er förut...

..och jag frågar er igen.
Vad kallar ni era flickors kön?
Har fortfarande inte kommit på vad jag ska säga. Eftersom jag kallar det för f*tta så känns allt annat så onaturligt, haha. Hjäälp mig! ♥

Varning för barn

Godmorgon!
Idag är det regn och skitdåligt väder ute.. Det suger!
Idag kommer Anton :) Och nu ska jag duscha sen se på varning för barn, någon som har sett det?
Pusss ♥


Fan-bild?


Maila mig på [email protected], om ni har lust att skicka en fanbild till oss.

Pussss

Ang. rökningen

Visste att ni skulle reagera, därför jag skrev det ;)
någon frågade vart jag hade fått ciggen ifrån? och det har ni inte med att göra. herreguuud!
och ni behöver inte oroa er, jag tvättar händerna efter jag har rökt och ska hålla i MINA barn, som dessutom JAG har ansvar och bestämmer över. Så, ni behöver inte komma och leka säkerhetspoliser i mitt liv, thanks! ♥

Jag i sommras när jag var blond.
Jag röker, ni kan inte göra något åt saken. Mitt liv, mina val. Gillar du det inte, så stick.. ingen tvingar dig att läsa. :)

HEHE xoxo♥


uppdatering:
jag rökte inte under graviditeten. det var lätt att sluta då, då jag slutade för deras skull & inte min egen. sen så var det onödigt av mig att börja igen, det vet jag!

Söndag!

Hej & Godmorgon på er allihopa! :)
Sitter och lyssnar på musik och ska ta en cigg nu och sen en dusch. Tjejerna åt precis, och ikväll händer inte så mycket. Yoanna & Yoline ska bada och jag ska se på tv typ hela kvällen haha.
Hoppas ni får en bra dag, skriver senare!
Har dock inte så mycket att skriva om idag, så ni kan gärna fråga någon fråga eller skriva något ni vill att jag skall berätta om.

Kolla vad stora dom har blivit

här är två gemförelsebilder:
Yoanna, 4 veckor till vänster och 7 veckor till höger.
Yoline, 4 veckor till vänster och 7 veckor till höger.
mammas stora fina tjejer ♥

Glömde

att berätta om min mysiga kväll igår ju!
Jag och Anton gick till bion som började klockan 6, vi såg "hur många lingon finns det i världen", den var skitbra! Fast jag trodde den skulle vara rolig (det var den ju såklart, från & till) men den var med sorlig och hade verkligen ett budskap! Rekomenderar verkligen den filmen.
Sen hämtade min moster oss och skjussade hem oss. Då såg vi på bigbrother och sen gick vi och la oss och sov fram till nu. Mamma & min moster var ju barnvakt igår och inatt, så känner mig sjukt utvilad nu. ASSKÖNT! Tack ♥
Idag har jag och Anton varit tillsammans i 5 månader, helt underbart. älskar dig anton ♥

Ni kom på mig!

Vilket jag nästan förstog att ni skulle göra, jag är inte gravid igen. Det var såååklart ett aprilskämt.
Kan inte någon av er berättat om ni har lurat någon idag, och gick dom på det? :)

En sak jag ännu inte har berättat..

Igår tog jag ett graviditetstest som visade +. Så ja, jag är gravid igen.. först tvekade jag om jag skulle ta bort det, men nu har jag bestämt mig för att behålla det. Vi är så lyckliga och längtar efter våran nya lilla plutt ♥
jobbigt att gå igenom en till graviditet bara, hehe.

11 & 12

11. En person som du kan berätta allt för

Ida, min syster ♥
12. En bild som beskriver din vardag


Mata tjejerna, hehe :)

RSS 2.0