Amanda Dahlströms ekonomitänkande = KAOS

Hej.
Nu tänker jag iaf med röven. asså, ska till stockholm på söndag. har ungefär 12000 och ska betala räkningar, 6500 på räkningar, 200 till båten, så har jag bokat tid hos min kompis som ska färga mitt hår 400, ska beställa löshår för 1000, en möbel för 700, öronhängen för 300. då har jag typ 2900 kvar och planerade att ta med mig typ 3000 till sthlm, aja. får lösa det där på något jävla sett. HAHA puss

Fixa bloggdesignen

Godkväll :)
Nu är eken och gurra i affären och vi ska göra en fett nice middag, kött, potatisgratäng, sallad och rödvinssås. Yuummmie :D Så ska ta en dusch när dom kommer hem, men NU så tänkte jag fixa min bloggdesign som ser ut som ett jävla rövhål och ger mig ännu MINDRE lust att skriva på bloggen. Höhöhö! :)

Puss och kram skummbanan!

Måndag!

Hej allihopa :)
Sitter hemma i soffan och tar det lugnt, har städat lite här och Gustav står och diskar. Barnen är på dagis och vi ska hämta dom om en halvtimme. Sen blir det kanske en prommis ute eller hem och ta det lugnt. Vi får se!

Ikväll ska Gustav sova här igen, så ska vi kolla på film och big brother och så ska vi tvätta vid 7 också :) 

Hoppas ni får en bra dag.
Puss

Underbart väder!

Hej allihopa. :)
Skriver lite ibland när jag har tid. Igår gick vi ner en promenad till almedalen i fyra & en halv timme var vi ute, superskönt! GA (gotlands tidningar) kom och tog kort på oss när vi satt i solen också hihi. Så idag var vi med i tidningen.

Idag var vi också ute en prommis, gick ner till gravarna med barnen, gustav, eken och ille. Mysigt! :)
Sen träffade jag therese så vi gick till dit hon bor och satt där ett tag. Sen gick jag hem till barnen, va med dom och nattade dom lite senare. Sen diskade jag och städade HELA lägenheten en timme. Och nu sitter jag och tar det lugnt och kollar tv med jakob och gustav.

Imorgon har jag barnvakt, så då ska vi grilla med massa folk och dricka :) och sen på tastyland (en stor dubstep fest) skitkul! :D

Hoppas ni mår bra!
Kärlek.

Ett hektiskt liv

ENSAM! Jag är inte ensam, inte egentligen.. Jag har ju alltid yoanna och yoline vilket är tur, dom lyser upp mina dagar. Men jag har ingen att prata med. Jag lagar min middag, ensam. (är förövrigt trött på pasta av alla sorter, saknar mamma). Jag sover, ensam. Och det är såhär det ska vara. Jag gillar det inte och jag är överdrivet trött på situationen. Jag är inte van att bo själv! Dagarna börjar klockan 5 då barnen vaknar och sov vägrar, medans jag ligger med dom i sängen trött som ett svin i hopp om att dom ska somna. Klockan 6 är det ingen idé att ens hoppas mer, så det är bara att vara vaken. Gå upp vid halv 7 och ge dom frukost sedan göra ett nytt tappert försök att få dom att somna, vilket såklart misslyckas. Min huvudvärk dunkar så jag blir svimfärdig. Och sen spenderar vi hela dagen i barnens rum, på golvet, lekandes. Matpaus vid lunch och egentid (för mig) efter det, då dom förhoppningsvis sover middag. Sen in på det nu skittråkiga barnrummet och spendera timmar där. När klockan närmar sig 4 är barnen jättesura och trötta, brukar sätta mig framför tvn med dom då och skruva på volymen på MAX, annars.. inget intresse, ALLS. Funkar inte det så sätter vi oss i rummet igen. Ni undrar säker VARFÖR denna ovanliga procedur. Jo, mina döttrar är mammigare än mammigast. Reser jag mig för göra något annat så börjar dom störtgråta, vilket jag tycker är onödigt. Så då sitter jag hellre där på golvet hela dagen. Jag kommer inte heller ut i sköna vädret någonting, för vi bor högst upp och vagnen står i källaren och vägen dit är ett helvete, om man är ensam. Två ungar i famnen, på något knöligt sätt försöka låsa dörren, halvspringa ner för trappan innan det händer någon olycka med 20 kg i famnen (muskler), väl nere ÄNNU en dörr att klumpigt försöka låsa upp, MÅÅÅL.. Vagnen är där, då måste jag sätta ner en unge på det väldigt ofräscha golvet medans jag sätter i den första i vagnen, sen i med den andra och inte nog med det, sen måste man dra upp vagnen som väger typ 25 kg med ungar och allt upp för en trappa för att sedan äntligen kunna gå iväg på sin promenad som man nu helt plötsligt lika gärna kunde skita i för man är redan död. Ja, att vara ensamstående tvillingmamma på högsta våningen är krävande. Men på sitt sett ganska charmigt också. Jag är trött på att be om hjälp, trots att jag vet att folk förstår mig. Jag vill framställas som visa mig svag, för det är det sista jag är!! Jag älskar mina barn över allt på denna jord. Och även om det finns människor som gör mitt liv surt och orättvist så är det bara så det är. Jag kommer kämpa och jag KOMMER klara det här, det vet jag! <3


Ingen motivation!!

Hej.
Pallar inte blogga, som ni kanske märkt. Men när jag vill och orkar igen så kommer jag fortsätta :)

Bara chillar

Hej! :)
Sitter nu med barnen i deras rum och leker, standard med andra ord haha!! Det är typ det vi gör hela dagarna med matpauser såklart. ;)
Gustav åkte iväg med sina föräldrar så han kommer tillbaka snart. Yoanna står här bredvid och säger MA MA MA MA MA MA och STINKER skit. Så får gå och sätta på henne en torr blöja.

Ha de bra! :)


Vårat hem!

Vet inte om jag visat bilder på senaste nu när allt är klart. men här får ni iaf :)

Vardagsrummet:

Assuddig bild, men skitsammaaa!


Hallen:



Toan:



Yoanna & Yolines rum:




Köket:



Mitt sovrum:


Balkongen:


Fixat lite

Tja!
Kirrade nån jävla gratisdesign, ska göra om den lite så fort jag orkar. Haha :)
Men lämnade precis barnen på dagis. Så nu ska jag hinna med att städa lägenheten, röka, duscha, äta lunch och kanske vila lite :) Ska hämta dom klockan ett! Sen ska nog gustav kanske sova här inatt igen. Och imorgon ska barnen sova hos min mormor och morfar i tofta för min kompis fyller år så vi ska fira honom, kul!! :D

Hoppas ni får en asbra dag i detta underbara väder!
Pusspuss

JÄVLA DESIGN

Hejhej!
Min design som ni ser och påpekat är en MESS. Och jag orkar verkligen inte fixa den heller, så någon söt människa som vill hjälpa mig? SNÄLLA....

Iaf, har städat diskat gett flickorna lunch och nu ligger dom i sina sängar och sover middag så jag får liiite egentid iaf, och det uppskattas kan jag lova! :)

Idag tror jag Gustav ska sova här, om det inte blir några ändrade planer. Och imorgon DAGIIIS! :D 

Ha en bra dag
Tillsammans är vi oslagbara <3

Mycket som händer nu!

Hej, det var ett tag sen! :)

Men nu är iaf barnen färdig inskolade på dagiset. Skönt! Det har gått jättebra och i torsdags när jag för första gången lämnade dom själva där så var det inte ett PIP när mamma skulle gå (men det kommer väl). Förra fredagen fick både Yoanna och Yoline maginfluensa, den har kommit och gått en vecka nu, så det har varit ganska jobbigt. Och nu är den äntligen borta, då får Yoanna diarré, haha. Men sånt är livet! :) Har köpt blåbärssoppa till henne nu, så hoppas att det skall hjälpa! 

Finns ingen kille i mitt liv längre heller, jag känner att jag just nu inte vill ha något förhållande då jag precis börjar få in rutiner med att leva ensam med barnen i våran lägenhet, dom har precis börjat dagis och alla bitar börjar falla på plats. 

IDAG har vi tagit en 2 timmars prommis, kom precis hem. Vi gick förbi min mamma och pratade lite med dom, sen gick vi och handlade också. Och nu håller jag på att försöka få barnen att sova ett tag, då dom inte sov en blund i vagnen. Hoppas! :) 

Ikväll vill jag va med Samanta om hon kan SVARA någon gång.. 

Aja, hoppas ni får en bra dag iallafall! :) Puss på er!

Tja

Hej,
Förlåt att jag inte har skrivit men barnen blev magsjuka igår och dom spydde hela kvällen :/ sååå ja..

Idag har jag bara tagit det lugnt.

Hoppas ni har haft en bra dag
Puss på er :)


The big day

Idag var första inskolningsdagen på dagis!! Yoanna och yoline stormtrivdes och tyckte det var superkul och kröp runt och lekte med alla barnen :) så duktiga tjejer!

Idag var det bara en timme, så nu har dom fått lunch och var helt utmattade så dom ligger och sover nu, mammas änglabarn.

Om en timme kommer moster Ida hit så vi ska leka med henne, och sen om jag hittar barnvakt så ska jag träna vid 5 och sen kommer min mami hit. Så ska vi få PRESENTER som dom köpt när dom var i dubai (dom kom hem igår). Kul!

Sen ikväll ska jag va med Micke.

Hoppas ni får en bra dag!
(kan tyvärr inte ladda upp bilder, för har ingen data och mobilen krånglar bara) :/

Puss!


RSS 2.0