Samanta är min ikväll igen

Hej! :)
Ligger här med Samanta vi har precis lagat asgod mat. Yoanna vaknade precis och sov vägrar, men nu har det varit tyst ett tag, så tror hon Har somnat. Ikväll ska vi kolla på film och big brother, nice som fan!! :D

Förut idag så var jag på stan med Micke (han som jag kallat X) och barnen, sjukt skönt väder har det varit!! Så vi tog en prommis dit, köpte två bodysar till tjejerna :)

Imorgon börjar dom dagis :D kul!! Mins stora tjejer.

Hoppas ni får en mysig kväll oxå


Haft finbesök

Hej!
Chanine gick precis och vi har pratat massa om allt från himmel till jord! :) skönt att ibland umgås med en sån KLOK människa som hon faktiskt är och så har vi båda barn så vi förstår varandra på ett helt annat sätt. Så fick jag träffa hennes söta lilla prins också! :)

Snart kommer tessa (min moster som förövrigt är en äängel) hit med mat till mig så ska hon passa barnen lite så jag kan få gå och duscha och så, skönt :)

Sen kommer X hit så ska vi natta barnen, kolla på bigbrother och bara mysa :)

Ha en bra kväll! Puss


Samantaaaa

Hej!
Inatt sov Samanta här. Igår beställde vi först mat från subway sen nattade vi barnen sen kom tessa hit så jag och Samanta gick och tränade, sen hem och duscha och la oss i sängen och kollade big brother :)) myyys!

Idag ska jag leka med Chanine och hennes lilla son Charlie, kul! :D

Sen ikv ska jag va med X, fett med mys!!! <3

Hoppas ni får en bra dag, puss.


Gustav flyttar

Hej.
Idag har jag städat hela lägenheten och nu sover barnen middag så nu kan man äntligen vila lite. Idag åker Gustav t Stockholm sen när han kommer t Gotland igen så flyttar han till en egen lägenhet. Ikväll ska jag va med Samanta och imorgon med min finaaa och på torsdag börjar barnen dagis :)

Här får ni en bild från idag när barnen åt lunch


Barnledigt

hej!
Har fått reda på vem som gjorde bloggen nu, och det var en 10 åring, som bara gjort en dum sak.. Jag vet vem tjejen är också, och hon ser tydligen upp till mig som fan.. Så ska ta tillbaka anmälan tror jag.

Nu är barnen med sin farmor, och jag brunk och gustav har städat hela lägenheten sen gick vi till affären och pantade, då träffade vi leo också. så nu sitter vi här, leo och brunk spelar playstation och gurra sitter och målar och jag sitter här och bloggar höhö. Vi har barnledigt hela helgen. Dom blir hämtade idag kl 3 och sen lämnade på söndag vid 1 typ. Ganska skönt faktiskt :) Så ikväll blir det fiiiesta, och imorgon bara vara hemma och ta det lugnt ! 

Hoppas ni får en bra dag och helg. Puss och kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

Torsdag

Hej allihopa.
Idag ska jag ner på stan, handla dricka till imorgon, kläder till barnen och så ska jag gå till polisen och anmäla en sak som jag fick reda på igår som jag skrev om i bloggen ju, jag är så jävla chockad att en människa kan göra så, det är fan inte normalt. Bloggens adress är http://moorsan.devote.se, idag kommer den förmodligen tas bort. Men kolla, helt SJUKT!!!


Hejdå

Hej.
Nu tänker jag lägga ner hela bloggen inom en vecka, eftersom någon jävla idiot har tagit mina bilder och gjort en blogg med "hennes barn" yoanna och yoline. Om inte någon säger till mig vem det är så kommer jag lägga ner bloggen för där går det över gränsen!!!!!!!!!!


Hejdå.


Kväll!

Hej allihopa :)
Yoanna och Yoline sover så sött i sina sängar nu och jag sitter här i lägenheten och väntar på att gustav ska bli klar i tvättstugan och att anton och X ska komma hit :) 

Ikväll ska vi nog bara ta det lugnt och kolla på big brother hihi. 

Hoppas ni får en bra dag, puss på er finisar!

Sur

Gustav är ta mig fan den orättvisaste personen på jorden!!!
Vaknar inatt av att Gustav kommer in med båda barnen, jag har inte sovit en blund på flera timmar. För 5 minuter sen så tog jag upp barnen och sa till Gustav att gå upp för dom skulle äta frukost. Får som svar "mata dom själv så matar jag dom sen". Varför kan då inte JAG få fucking sova en stund när han fått sovit hela natten, men säger man så till det tröga fitthålet så blir han bara skitsur.

Man blir då också genast på bättre humör när man kollar i vardagsrummet där alla hans kompisar satt igår (och alla andra dagar (no offence, jag gillar er)) och ser att det ser ut som en bomb och inser att gårdagens storstädning bara var bortkastad tid. Det är sån jävla skön känsla!!!

Så dagen lär spenderas runtspringandes i lägenheten och STÄDA, IGEN!!!! Fyfan vad jobbigt.
Men bara en vecka kvar tills han flyttar ut, fan vad skönt det ska bli med lugn och ro!!!!!!!!!


Måndag

Hej! :)
Sitter hemma med några kompisar. Väntar på big brother som börjar om 100000 år :( haha.

Hoppas ni har haft en bra dag idag, pusss

Orättvist

förstår inte hur det kan va så svårt att försöka vara lite snäll någon gång.


Hos bästis

hej allihopa! :)
sitter här med samanta och vi försöker fördriva tiden så att big fucking brother kan börja någon gång!! vi har kollat början på 2 filmer och halva rosa the movie, sen fick vi för oss att ta en prommenad så tiden kanske skulle gå fortare. vi gick en halvtimme ner till stan och tillbaka. Så nu ska vi kolla klart på filmen och om en TIMME smäller det!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vi ska mysa och äta chips med dip & choklad OCH LÄSK fofaaan.
Sen ska jag hem och träffa min baby ;) heh

Pusshej leverpastej!

Tappat matlusten

Hej! :)
Ligger hemma hos min mamma. Inatt sov finis hos mig, han hjälpte mig med barnen och så låg vi bara och mös (myste) haha. Så nu drog jag hem till mamma för att få vila lite, barnen var fett jobbiga inatt och imorse. Så är galet trött!!

En sak som dock är sjukt är att jag inte känner mig hungrig längre. Typ för en vecka sen så började jag och Gustav bort att laga mat till oss själva. Sen slutade vi vara hungriga. Jag åt precis två mackor, och senaste gången jag åt innan det var gårdagens frukost med Samanta. Har inte ätit nåågot på ett dygn, bara druckit vatten och läsk. Känner mig inte så jättesugen på godis längre heller.. Det händer väl, men då äter jag typ lite sen blir jag mätt. Har gått ner 4 kg på lite mer än en vecka. :O Måste börja äta normalt, tips någon?


Kväll

Hej allihopa :)

Sitter hemma med x, sämi Brunk och Leo. Vi ska snart kolla på en skräckfilm snart som Samanta tipsade om ;)

Barnen sussar dom var helt utslagna och somnade båda två i min famn vid 6, så dom fick lite välling sen har dom sovit sen dess :)

Hoppas ni har haft en bra dag!
Puss


Godmorgon!!

Igår var jag hemma med X, Gustav och Viktor. Sen kom Samanta och vi gick och mötte hennes kille och åkte pulka haha :) sen kom jag hem och tog det lugnt bara. Så somnade G och V i soffan då kom X in och La sig hos mig sen hjälpte han mig när barnen vaknade inatt och så gav vi dom frukost för 30 minuter sen och nu ska jag duscha :)

Pussssss


Negativa bloggläsare

Som alltid finns. Trött på er!
Jag träffar en ny om jag känner för det och skulle aldrig skaffa en oansvarig eller omogen kille som inte vill ha barnen. Så ja, jag tänker på barnen i första hand. ALLTID!! Fuck you.


Torsdag

hejhej!
Idag ska barnen egentligen till tandläkaren, men pallar inte.. jag är typ sjuk :/ 
Men tessa kommer hit snart, hon skall nog ta en prommis med barnen idag så jag kan få städa. 

Aja, ha de braaaaaaaaaaa. Puss

Ojdå

Många som reagerade på mitt förra blogginlägg (inte i bloggen), men vet ni? I dont give a fuck about you!

Har precis varit med MR X (kul va?) och några andra. Nu ska jag sova, trött som ett as.

Pz ut


kär

förlåt att jag inte har skrivit på några dagar.. men det har hänt lite grejer.
Jag har börjat gilla en kille som är helt underbar. Han är sjukt duktig med barnen och brukar hjälpa mig att ta hand om dom ibland, mata och natta dom och så.. :) Det som är problemet är att det är en av gustavs kompisar som vi börjat umgås med mycket.. Det började med att jag gustav och X (som han nu kallas) började umgås alla vi 3, kollade på tv och hade det kul bara typ. Sen tillslut insåg jag och han att vi gillade varandra. Så nu är det som det är, vi vill va med varandra men vi vill inte riskera han och gustavs vänskap. Och sen är det MASSA detaljer som jag inte orkar dra upp här.. Det ända jag vill säga är varför ska du få träffa någon ny, men inte jag? 

hejdå

barnkalas

Hejhej! :)
Nu sover födelsedagsbarnen och jag sitter här med ronjah sämi majkan gustav brunk och emil.
Tjejerna har fått massa fina presenter idag och dagen har varit jääätteebraaaaaaaaaa!
Försökte ladda upp bild på mina fina hello kitty tårtor som jag bakat, men det funkade tydligen inte på blogg.se appen. :(

men ja, vi hörs imorgon.

Puss puss

Yoanna och Yolines dag!

Idag fyller prinsessorna 1 år!! Grattis mina fina, älskar er <3


amigos!

Hej allihopa :)
sitter hemma nu och barnen sover middag. snart ska dom åka ut till tofta och jag ska storstäda lägenheten, fyfan.. ser ut som en bomb här.... 

men aja, ha en bra dag. pussissss

<3


lördag

hade gjort ett fett långt inlägg till er där jag svarade på era frågor, så försvann det :( ååååh!! bajs.

igår så satt jag bara hemma och kollade tv med gustav, majkan, adam, sämi och eken. barnen somnade kl 7 och yoline vaknade först vid 7 imorse i deras egna rum!! och yoanna vid 8, uunderbart var det! mina duktiga tjejer :)
nu sover dom middag sen ungefär en timme tillbaka. så ska bara ta de lugnt nu pussssssssen

freeedag!

hej allihopa! :)
tjejerna sover middag sen en och en halv timme tillbaka och gustav är i skolan.
exakt om en vecka idag så fyller tjejerna ett år!! tiden går så sjukt fort!

Idag ska jag sälja lite barnkläder till en tjej som kommer hit och sen ska jag bara ta det lugnt.

aja, ha en bra dag iaf.
pusspuss

hooooola

godmorgon! :)
Idag är det torsdag och vi ska ner till stan snart, om typ en timme. Ska handla lite träningsgrejer. Och ikväll ska jag på fuego/zumba :p

yoanna är galen här brevid så kan inte skri11vasa mer 3
3
E

PUSESSW43 HAHAHH

Onsdag!

Hej,
sitter och försöker få barnen att sova middag. det går åt helvete kan jag bara säga haha. har hållit på i 40 minuter nu, och Yoline har iaf somnat. men Yoanna är vaken. aja..
Idag klippte jag deras hår själv, oh herregud vad svårt det va!! nu ser dom ut som två munkar hahah, men söta! :)

Jag sitter och väntar på att gustav ska sluta kl 1. Sen vid 2 när barnen har ätit ska vi ner på stan och kolla lite. Kul!!

ikväll blir det att laga mat, natta barnen och kanske umgås med några kompisar :)

lånade din tröja samanta, kyss
Ha en bra dag!
puss puss.

RSS 2.0