Åka bil


Chilling in the hood!

hej!
har barnfritt nu i några timmar, barnen är med pappa & farmor på stan :) så tar de bara luuugnt! nu lät det som dom kom hem? men ahh.. ja vene. 

ikväll ska jag äääntligen leka med min älskade samanta, som alltid alltid jobbar! så ah. ja måste prata med henne om lite greja :)

hoppas ni får en bra dag. 
snart är det nyår, längtar INTE. 

puss

Orkar inte

Hejdå. Ingen motivation eller insperation. Pallar inte blogga. Tråkigt.

D är inte min kille och nej, jag är inte 18, men kmr in på krogen ändå ;)

Planera. PLANER. roliga roliga planer!
Kysshej


Fest igår!

Hej allihopa.
Guuud så dålig jag har blivit på att uppdatera, men tkr inte de e så kul längre :p

Men tänkte iaf berätta om gårdagen.

Jag åkte hem från Tofta vid typ 12 tiden, hämtade upp Samanta och sen åkte vi hem till mig och duschade. Efter ett tag kom Lollo, så fixade jag och Samanta våra naglar. Och sen drog vi till lägenheten, sminkade och fixade oss. Så gick vi till bingan o köpte mat. Sen började vi dricka. Och efter ett tag kom Rebecka sen kom Ida, sen Asker och så typ 5 andra killar och sen kom Mikaela och Charlotte. Det var fett roligt, vi dansade och sjöng osv som man brukar göra på fester dåra. Typ vid halv 11 så drog vissa på krogen, men de var ändå ganska många kvar där. Så blev det bråk mellan killarna, och jag blev fett sur på dom. Så alla drog tillslut från lägenheten och till stan och skulle äta på donken. Sen skulle Samanta tydligen till hennes ragg. Så hon lämnade mig på stan haha. Jag gick ner till almedalen, sen upp till stora torget igen och in på krogen med lollo. Satt där och drack lite och sen gick vi upp till donken och åt. Sen hem i lägenheten, sen kom D och sov där också :)

Men nu ska jag vila, barnen är på kalas med mormor. Pusshej!

Julklappar i mängder

Detta fick yoanna och yoline (dubbelt av allt):

3par strumpbyxor av Tessa & min mormor o morfar

klänning av tessa

strumpor av min mormor o morfar

Badleksaker av min syster

3 gosedjur av min syster, gisela och mina kusiner

Barbapappa påslakansett av mig och gustav

Koftor av min mamma

kvackande leksaksankor i ett tåg av min mamma och min syster

leksakslarv som spelar musik av Kevin.

Rosa hellokitty gåvagn av min mamma

sitt&stå giraff av mig och gustav

Leksakstelefon av tessa

Julkläderna av min mormor&morfar

Vagnen i förskott av min mormor & morfar

Platta och djupa tallrikar och muggar som matchar av gustavs mamma

Jeans & kofta av gustavs pappa


Jag har fått:

2 kokböcker

2 halsband

Öronhängen

Armband

3 parfymer

Nattlinne

3 Handdukar

2 påslakansett & ett underlakan

Shampo & balsam

2 body lotion

2 duschkräm

Syster armband som på förpackningen stog " sister blessing - forever in my thoughts because you are my sister; forever in my hearts because you are my friend. " och sen var det ett silverarmband som texten står på och en ängel som hänger.

Och en glasprydnad av mamma som det står " en ängel till dotter: du har varit unik sedan du föddes. Du blommar ut mer och mer för varje dag. Du växer hela tiden som människa och din personlighet är varm och naturlig. Det känns härligt att ha dig som dotter." och sen är det en glasängel framför som håller i ett rött hjärta

Dom sista två sakerna fick mig att GRÅTA!!

sååååå... O här får ni en bild på y&y vid tomten


God jul!

Till er alla från oss alla :)


I tofta

Hej allihopa! :)
Nu är vi i Tofta, har ätit mat och öppnat lite julklappar, för vi firade med några av våra släktingar som inte kommer imorgon. Sen bytte jag och Gustav våra julkappar för han ska dra tidigt imorgon och jag fick en högtalare till iphone, SÅ JÄVLA NIIIICE!!! :D :D

Barnen somnade runt 7 tiden, så snart ska jag och gurra kolla film. Sen sooova.
Hoppas ni har haft en bra dag, och imorgon är det JULAFTON. Åhhhh längtar hihihi :)

Puss på er fina!

Tidig morgon

Hur kunde yoanna vakna såhär tidigt när hon somnade halv åtta? Aja, nu är vi iallfall uppe. Gustav ligger nere o sover med Yoline. :)
Idag ska jag byta julklappar med mina kompisar, sen åka ut till tofta och sova där myyyys!

KAN NI FATTA ATT IMORGON ÄR DET JULAFTON, och gustav har köpt en julklapp till mig som mamma säger att hon tror jag kommer bli gladast för, undrar fan vad det ääär! haha.

Pusshej ♥

Bara roliga dagar framöver!

Godkväll!
Barnen somnade vid halv åtta. Gustav skulle typ ut o dricka lite ikv o umgås med några kompisar från sthlm. Så jag är hemma. Skall kolla film och äta Ben&Jerrys med syster nu :) 

Hoppas gurra kommer hem i TID denna gång, i lördags kom han ju hem halv 5, o de va ju inte så jättekul..
Men men, nu har jag 3 roliga dagar framför mig! Imorgon ska vi ut till Tofta och sova där, på lördag är det julafton :D :D :D , och på söndag har jag fest!

pusshej leverpastej

Chillar hemma ikv


Torsdag!

Hej allihopa! :)
Gustav är på stan, har typ varit det i en timme nu. Han ska köpa julklapp till mig hihi. Så jag fick precis båda barnen att somna, så dom ligger nere i sina sängar. Nu ska jag bara ta det lugnt ett litet tag. Senare idag skall jag färga håret! Mörkbrunt. Niiice! 

Men ha en bra dag :*

Igår

Godmorgon :)
Igår var ju jag och Gurra på bio och såg breaking dawn part 1, så jääävla kunglig film! Längtar tills part 2 kommer :D Sen cyklade vi hem och tog det lugnt bara, så gick vi och la oss runt 11. 
Barnen vaknade kl 8 imorse, och så åt dom frukost. Så nu är dom ute på långprommis med pappsen :) 
senare idag så ska jag nog ner på stan och inhandla dom sista julklapparna. 

Idag har också den första snön kommit till Gotland, väldigt lite. Men det är bra, för jag HATAR snö! ;)
aja, nu ska jag bara ta det lugnt och kolla på värsta pojkväns akademin :)

Puss på er, hoppas ni får en bra dag! ♥

Jag dööör!!

Hahahhahahahah


Trött på fördomar!!

Hej :)
Imorse vaknade tjejerna klockan åtta, så gick jag upp och kokade lite havregrynsgröt till dom med mosad banan i och lite äppelmos! Sen håller jag på och tvättar nu, ska ut om en halvtimme. Barnen åt lunch vid halv 11, så nu är Gustav ute och går med dom i vagnen. :)
Ikväll blir det biiio! 

Fick också en kommentar, så här "Pelle" får du ett svar på tal:

Förstår verkligen inte vad vittsen är att gå ut på Jul? speciellt inte när man har avlat fram två barn? då får man för fan ta hand om dem med? och du spårar alltiid ur så vad är de som är kul med att festa då egenltigen?? Nej hu, ta hand om dina barn, spec på JUL

Det är inte meningen att du ska förstå allt heller. Det är dagen EFTER julafton, och ja det är fortfarande jul då. Men det är inte så att man gör något speciellt? Och vad spelar det för roll att jag "avlat fram" (som du så fint kallar det) två barn? Mammor, och speciellt INTE unga mammor får verkligen inte festa, usch... det är så fel! TÖNT. Jag tar hand om mina barn varje varje dag. Och ibland får man faktiskt unna sig att gå ut och vara med sina kompisar. Jag spårar inte alls ALLTID ur när jag festar, visst det har hänt, men verkligen inte alltid ;). Nej hu, på DIG SJÄLV. Det är ju inte precis så att Yoanna & Yoline fattar att det är jul? Det är som vilken annan dag som helst för dom, för mig också för den delen. Man skulle likagärna kunna skita i att köpa julklappar till dom, för dom förstår ändå inte det. Men det gör jag såklart inte, men ändå! Get the point. Stick från min blogg om du skall vara så negativ och tro du känner/vet något om mig, mina barn och mitt liv!

Dagen + veckans planer

Godkväll! :)
Idag var vi ju vid bvc och det gick jättebra. Det var 9månaderskontroll (för att dom är 2 månader för tidiga) så dom fick sitta på golvet och leka med olika saker, följa med blicken och visa deras krypar-skills och lite.
Sen gick vi hem. Barnen åt lunch och så spelade jag och Gustav skippbo (stavning?) om PENGAR, så jag är skyldig han 200 kr hahah. Men vi ska köra kvitt eller dubbelt sen när han kommer hem, så då hoppas vi på att jag vinner. Tänker ändå inte ge han några pengar hahah ;)
Sen åt barnen middag och sen badade vi dom, samtidigt i badkaret. Det tyckte dom var suuuuperkul :D hihi!
Så fick dom på sig pyjamas och vid halv 7 fick dom välling. Vi gick in och la dom och dom somnade så gurra gick ut till en kompis. MEN då vaknar båda två, så dom fick krypa omkring på golvet o leka i en timme. Sen matade jag dom igen och då somnade dom båda två, så kvart i åtta sov båda barnen.
Så nu sitter jag här och ska bara ta det lugnt! Skööönt.

Här är veckans planer också:
Tisdag: jag & gurra ska på bio.
Onsdag: inget planerat
Torsdag: inget planerat
Fredag: åka ut till tofta med barnen och gustav hos mormor&morfar och sova där. fira jul med några släktingar.
Lördag: JULAFTOOON! är i tofta, fira juuuuul. och mysa :) :)
Söndag: feeest :D Barnen sover kvar i tofta. 

Yoanna


Home

Hej! :)
Idag vid 10 var vi vid BVC, det gick jättebra och dom är så duktiga så! :)
Sen har vi bara varit hemma och så blir de nog ikv oxå.

Pusspåer!


Fjärde advent

Godmorgon!
Har precis ätit frukost med döttrarna. Ska klä på dom nu, ta tempen och ge dom näsdroppar :) sen ska bara mysa.

Ikväll när barnen har somnat så ska jag o Gurra på bio o se twilight :).

Puss


Uppe sent!

Hej.
Dom gick nog och la sig alledles för tidigt, för dom vaknade och ville vara uppe! Så nu har dom för första gången på riktigt länge varit uppe senare! Så vi tog en prommis förut och mötte Samanta och hennes bror. Sen gick vi förbi lägenheten där gurra & hans polare sitter och dricker :p Vi skulle dock bara upp och dricka VATTEN. Hihi :)

Här är tjejerna just nu, pigga och glada! :



Myskväll med bästavän!

Hej allihopa :)
Gustav gick precis, han ska på krogen med sina kompisar. Så ikväll ska jag va med samanta och myyysa, kolla film tror jag :) fett nice! 

Förut idag så var vi på stan ett litet tag, sen gick vi bara hem och har varit hemma sen dess. Barnen sover nu, jättetidigt.. men dom var supertrötta stackarna :( sen vaknar dom väl vid ca 3 inatt äter lite mat och sen somnar dom om igen, så det gör inte så mycket för mig ändå :)

Pusshej! ♥

älskade & underbara

¨
nya vagnen :)




idag


Tidningen

Idag är vi ju med i GA, och såhär ser det ut:
-
vi är med på första sidan :D





och >HÄR< där kan ni läsa också :) (det är ingen skrikande kärring som hoppar upp den här gången, looovar)

Lördag!

Hej allihopa.
Y&Y vaknade klockan 7. Så låg vi bara kvar i sängen ett tag :) vid 8 så åt dom frukost, macka & yogurt :) efter frukosten fick dom på sig torr blöja & kläder. Och igår hade dom feber o fick Alvedon så tog tempen på dom imorse och då var febern borta! :) men dom är lite förkylda så dom fick näsdroppar oxå. Nu ligger vi och kollar på jägarna 2, fattar ingenting hahaha.. Och barnen sover i våra famnar, myyyyys<3
idag är vi med i tidningen (GA) alla på Gotland köp och läs! Senare under dagen får ni bild på repotaget, har inte ens läst det själv ännu hehe :p

Pussssss på er


Jag älskar dig.


Svar på en frååga

är du och gustav tillsdammans igen>?? hur tror du de ska gå och bo som rumskompisar?
Nej vi är inte tillsammans, vi bor som sagt bara tillsammans med varandra. Hittills så går det faktiskt skitbra, vi är jättebra kompisar och det är skönt! :) Men vi brukar inte vara med varandra på kvällarna när barnen har gått och lagt sig, så varannan dag går vi ut och är med kompisar så får den andra sitta hemma. :) 
Tycker faktiskt han är väldigt väldigt mogen som väljer att bo kvar och finnas för barnen, han är bäst! 



Torsdag!

Hej :)
Imorse efter dom ätit frukost tog jag med dom i vagnen till apoteket och köpte nässpray, näsdroppar & alvedon till DOM för dom har blivit lite sjuka :( Sen efter lunchen gick jag, gustav & barnen ut o gick. Kom inte så långt för de va sviiinkallt. Sen sov barnen ett tag när vi kom hem :p Och nu har dom precis ätit gröt, o gurra ska ut med vovven. Senare skall barnen bada, myspyyys. Fast då blir vi som badar genomblöta haha ;) Men det gör inget!

Jaja, hoppas ni haft en bra dag.
Har tagit massa bilder med kameran som jag lägger in sen när jag inte bloggar från gustavs dåliga data hahaha..


Godnatt.

Detta har varit en jobbig kväll, för det första har jag bara suttit här i min ensamhet i flera flera timmar. Mamma är hos sin pojkvän, Gustav är ute med sina kompisar och min syster är instängd på sitt rum. Barnen är sjuka och jätteförkylda så som har vaknat titt som tätt. Ganska jobbigt då jag verkligen skulle bara behöva ta det lugnt.
Gustav kommer inte hem förrens sent sent sent.
Men, aja. Ska nog gå och lägga mig nu. Vi hörs imorgon. Skulle bara säga GODNATT! :) ♥

-love hurts, i know that-

Som jag lovat!

Här får ni lite nya bilder på prinsessorna, 10 månader & 4 dagar gamla :) (tagna för någon timme sen)

Yoanna

Yoanna

Yoline

Yoline

Yoanna

Yoanna

Yoline

Yoline




Yoanna och Yoline ♥

Dom har blivit så stora och tiden går sååå fort! Älskar mina fina underbara ängladöttrar ♥

JULDESIGN!

Vad tycker ni? (tryck F5 om ni inte ser)

HISS/DISS? :)

Tack Gustav!

Jag har mått lite dåligt på senaste. Illamående, yrsel osv. Kan inte heller äta klokt, känner mig äcklad av mat! Fattar inte vad det är med mig. Men iallafall så tog gustav ut barnen på en promenad, dom skall gå i några timmar. Så då kan jag bara vila & ta det lugnt. TACK gustav för det! (:

Ikv får ni NYA bilder på flickorna, jag tror kameran ska ha laddat klart tills dom kommer tillbaka! :) spännande va?

Puss på er.


ONSDAG

Godmorgon allihopa! :) 
Fan vad många nya besökare jag har fått, vilka är ni? haha. ♥

Håller på att ladda min kamera nu, så snart får ni nya bilder!! Idag vaknade tjejerna klockan 5 så fick dom lite ersättning & somnade om. Så vaknade vi halv 8, dom åt frukost nyss vid halv 9. Så nu har dom fått nya kläder på sig också och kryper runt här på golvet och ställer sig upp mot vardagsrumsbordet HELA TIDEN hah. Sen blir dom sura när dom inte kommer ner själva, så då får man gå dit titt som tätt och hjälpa dom ;) 

Snart ska vi se på ALLA twilight, senare idag ska Gustav gå ut med barnen i vagnen till en kompis typ. Så jag ska fråga om Samanta vill komma hit och leka med mig, hihihi. Hoppas ni får en underbar dag :D



intervjuade!

Hej.
Idag kom GA hem till oss :) frågade massa frågor och tog kort, så på lördag kommer vi i tidningen! :D
Nu sitter ja hemma hos ronjah, gustav är hemma vid barnen som sussar nu. Så ska bara chilla här sen ska jag hem o se despa.
PUSSSAR

JÄVLA SKIT :(

mår så jävla dåligt..
och när ni ser & läser detta så förstår ni verkligen varför. 

klicka här: >...........<

Luras bara

Hej allihopa!
Idag har vi varit på stan. Jag barnen o Gurra. Sen gick vi hem o drack glögg :p nu har Gurra dratt t sin polare så jag ska bara chilla här hemma :)

Och nej, jag är inte gravid det är samantas mage som hon veeeerkligen kan göra en riiktig bebismage när hon ätit godis ;) haha.

Pusssarrrr


<3

Massor massor med kärlek.


Hos chall

Hej allihopa!
Nu ligger jag i Charlottes Mös o mysaaaa! :D samanta sitter i bumbi o Charlotte sitter i lejonhjärta. Höhihoooo. Vi har suttit ute och fryst ihjääl typ... Men vi bara möööööööööös!!!! :)

Pusshej lever


testtt

2011-test.
Gör det , annars blir år 2012 ett helvete för dig

OM DIG

Namn - Amanda Dahlström
Bor - bingeby
Syskon - 2
Ålder - 17
Född - 1994
Ögonfärg - Blå
Längd - 162
Höger eller vänsterhänt - Höger
Stjärntecken - Lejon
Hårfärg - Brunt
Födelseort - Visby

DAGENS:
Låt -Amanda Fondell – All This Way
Saknad - pappa
Kläder - legging, linne & tröje
Mat - pepparkaka SKA ÄTA SNART MED BÄM
Göra sen - äta med samanta
Godis - julkalender choklad

SVARA ÄRLIGT:

Tycker du om att plocka svamp - nejtack
Tycker du om godis? - JA
Hur många gånger i veckan äter du godis - hehehehehehehe
Äter du oftast nyttig mat - varje dag!
Tycker du att du ger mycket komplimanger till andra - nej
Är du nöjd med ditt förnamn - JAPP
Tycker du att du själv är smart - jag är riktigt smart!
Vad är det sämsta hos dig - att jag typ inte tål sprit
Vad är det bästa hos dig - att jag ser ut som en korv
Har du bra självförtroende - japp
Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn - 2-3 kankse sammanlagt
Du tycker om att vara med det andra könet? - dom är svin :)
Känner du dina grannar - ja
Gillar du skolan - SAKNAR SKOLAN, konstigt nog.
Har du någon gång skolkat - ja
Spelar du något instrument - Nej
Sporter/aktiviteter har du gått i - dans!
Har du några tatueringar - ja!
Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag - hahaha, mm jadu
Tycker du om djur - ja

BRUKAR DU...
Sova - inte så mkt :)
Ta mediciner du inte borde ta - nej?
Röka - ja
Klä dig i svart - Ja
Lita på folk - bara dom närmaste
Drömma mardrömmar - ibland
Gå i skolan - nej
Gå i kyrkan - nej
Ljuga - ja



HAR DU...
För många vänner? - nej
Någon psykisk sjukdom? - nej
Skadat någon? - japp
Färgat håret - ja
Några piercnings - ja
Några tatueringar - ja
En dator - ja
Gjort bort dig rejält? - u named it

ÄR DU...
Snäll - japp
Snygg - japp
Söt - japp
Kort - japp
Klantig - japp


OVER and out!

Nu ska ni få veta ALLT:
det började igår då gustav sa att vi behövde prata och det gjorde vi, då sa han att han hade tappat känslorna för mig och börjat gilla en annan. (kalla det vad ni vill, men jag kallar det SICKNESS) iaf. Så sa han att han ville att vi skulle försöka ändå. Men idag hade han ändrat sig. Så han gjorde slut! Men nu mår jag så jäääävla BRA!! Vi kommer dock att bo tillsammans nu i
Början, men bara som rumskompisar och föräldrar. Jag mår sjukt sjukt sjukt bra ändå!! :)
Inget och ingen kan få mig att bryta ihop, inte när jag har mina fina döttrar!!

Puss på er mina fina bloggläsare!


pausar

Godmorgon!
Mår så dåligt idag, ååh.. varför :( 
Hoppas det någon gång kan bli bättre. 

Vene om jag kommer uppdatera idag, eller någonsin mer.. tills jag själv mår bra och orkar.
Hejdå sålänge. ♥

Allt blir bra tillslut.

Har haft väääääärldens snack med baby hela dagen, så konstigt allt är nu. Var helt chockad! (jävla h*ra) Men vi ska kämpa för vårat förhållande, för VI älskar VARANDRA och fuck ALLA ANDRA ♥

lördag

hej bloggen :)
snart ska barnen äta lunch, sen ska vi träffa en tjej som ska köpa barnkläder & kolla på våran vagn :) sen ska vi t lägenheten o hämta post. o sen t affären.

ikv ska vi kolla på the hangover 2 pusshej

My head is killing me

Vill bara lägga mig ner och önska att mina tjejer inte skall vakna av den DUMMA blåsten som låter som ett jävla störtande flygplan genom fönstert. *WJJSUUUUUUUUUUUUUUUUoo*
Har så ooont i huvudet. Skönt skulle det vara om deras pappa kom hit nu så att vi kunde turas om att springa ner som en dåre och in och ge dom nappen. Men får vänta med tills imorgon med att mysa med honom och slappna av på kvällen :) Hejdå. ♥

Vi ska vara med i tidningen!

Julia, jag tog bort förra inlägget om att jag var sur för att jag blev glad och som jag skrev ingen och ingenting kan förstöra min dag, got it? :)

Fick ett mail av GA (Gotlands Allehanda) och dom vill göra ett repotage med mig om hur det är att vara ung mamma och så, kul! :D Så på tisdag kommer dom hit och ska göra en intervju. 
Ska såklart ta kort på det när det kommer ut i tidningen så att ni som inte bor på Gotland också får se! :)

Gurra kommer senare ikv, tråkigt men jaja.. Ska nog träffa Samanta & Charlotte om dom har tid att komma hit. Mamma ska bort sen, så det blir bara jag, syster & girlsen hemma. tills gurra, eller s&c kommer :*



Glad!

Hej.
Nu är vi hemma :) Och jag är så jävla glaaaaaaaaaaaad. INGEN OCH INGENTING kan förstöra min dag så är det bara.

Tjejerna kryper runt här på golvet och är bara allmänt härliga & underbara. ÅÅH gud, vad jag ÄLSKAR MITT LIV! :D

Äntligen fredag

Godmorgon! :)
Tjejerna sover nu efter frukosten. När dom vaknar blir det bus, ÄLSKAR ATT LEKA MED DOM! hihi :) sen ska dom äta lunch vid 12 och sen åker vi hem till stan. Och idag är min & gustavs paus slut, fan vad jag har längtat efter den här dagen! Fast har haft det jättemysigt i tofta :) så ikv blir det MYS framför idolfinalen med min älskliiiing <333 :)

Hoppas ni får en underbar dag!
Pussaar


ÄLSKA

Denna skönheten är påväg hem till oss! :D


<3


Puss


Gamla bilder

Sitter vid mormor o morfars data o hittar massa gamla bilder från sommaren 2010
nyktert

några brudar jag träffade och blev bästis med resten av kvällen


baaaby finaaste

Tröttnat

Någon gång i veckan blir det ny design på bloggen, fy vad jag tröttnat på detta rosa skit. Ska göra något JULIGT?
eller vad tycker ni? visst är den tråkig? ;)

VAGN

Köper en ny vagn nästa månad, ÄNTLIGEN :D


En dag kvar

Godmorgon!
Tjejerna har ätit frukost och nu sussar dom igen :) så sitter och kollar lite på tv.

Och ang inlägget "orättvisa" så ja, vi har en paus för att vårat förhållande ska bli bra. Men det känns orättvist när han är ute och dricker medans jag sitter hemma och tar hand om barnen, det skrev jag inte rakt ut men det var det jag menade. För då sitter jag bara hemma och är orolig o det är fett jobbigt. Men aja..!

Nu är det bara idag kvar och Sen får vi äntligen träffa våran älskling o pappa :) läääängtar!! <3

Pusshej!
Bild från igår när tjejerna sitter i gamla matstolar som man kan fälla ihop :) coola!!


orättvisa

Har nattat barnen 2 gånger utan gustav, gett dom 16 mål mat utan gustav, varit med dom ca 28 timmar utan gustav & suttit på spänn för att dom ska vakna i ett ex antal fucking timmar som jag inte orkar ränka OCH lagat 62 portioner barnmat UTAN GUSTAV. Medans han bara lever loppan. skål på de va?

för mina mer omtyckta:
>*lösenordsskyddat*<

Onsdag!

Hej allihopa! :)
Fick sovmorgon imorse, gaaalet Skönt!!
Snart kommer Anneli och rolle och gör mig o barnen sällskap när m&m ska in t stan :) sen blir det nog en prommis med vagnen runt här i tofta hihi.
Puss

Det skrev jag förut men tror inte det publiserades så att .. Men vi var på en prommenad! Sen har vi lagat barnmat, igår gjorde vi 16 portioner med färsbiffar, kantarellsås och potatis och idag har vi precis gjort 12 portioner torskfilé med potatis, broccoli och dillsås. Lite kalops till barnen står också på spisen som vi ska fixa ikväll :) samanta kommer hit och ska sova här ikv också. Och jag ät nojjig, asså inte för att hon Ska sovs här hahah för en annan grej, därför är det skönt att hon ska va här :D men hon kmr inte förrens efter nio :p men aaaanyway!

Pusshej :)


snack om allt möjligt.

Hur gick det hos tjejen idag, med pengarna?
JO. Jag gick dit klockan 11 och hon kom ut helt nyvaken och det var kolsvart i hela lägenheten. (eh..) Så sa jag att jag ville ha 300 för kläderna eller så fick hon lämna tillbaka 3 plagg. Då säger hon "a. men jag tänker inte betala mer än 200 för det" jag ba: okej! men då får du lämna tillbaka 3 plagg då. Så då går hon in i vardagsrummet och typ tömmer en spargris och ger mig 200 kr sen plockar hon bort 3 plagg! Nöjd är jag nu :)


Men, nu sover iaf barnen. dom somnade för typ 10 minuter sen. Så nu ska jag bara ta det lugnt, sen kanske jag ska se kär & galen, men ska iallafall GARANTERAT se desperate hosewives hihi :)
Min syster är här också, kul. Slipper jag vara ensam ungdom, hö hö hö skämt osido ;) Min mormor & morfar är faktiskt ganska unga runt 60 bast båda två.

Och ååååh... vad jag saknar Gustav! Vi har ju inte så mycket kontakt heller, så att den här pausen verkligen ska göra någon nytta. Vi skriva nått enstaka sms per dag och sen ska jag (om jag orkar) ringa han ikv innan jag ska gå och lägga mig, längtar efter honom redan!! Och vi har bara varit borta från varandra en dag, och inatt är det andra natten utan honom. Men det funkar ändå bra, jag och barnen sysselsätter oss här ute i Tofta och myser. :) Och jag bara räknar dagarna tills fredag ska komma, då jag ääntligen får träffa min baby igen. Och, det var någon som skrev "haha och du tror han e trogen" nej.. det tror jag verkligen inte, jag VET.

pusshej!

Tofta

Hej!
Nu är vi i tofta, jag & barnen. Dom ska sova middag en stund nu. :) saknar Gustav!!!!!

Ikv blir det desperate hosewives hihi :D
Puss


Tofta idag!

Godmorgon! :)
Har sovit fett skönt inatt, hela sängen för mig själv ju haha. Nu är brudarna vakna och kryper runt och leker här på golvet. Snart ska dom äta frukost, sen ska jag packa lite grejer inför veckan. För efter lunch åker vi ju till tofta och ska sova där och kommer hem på fredag. :)

Men innan vi drar ska jag möta den där jävla tjejen och har "begärt" 300 kr för kläderna ist, eller så får hon plocka bort 3-4 plagg så att 200 är ett rimligt pris !*

puss :)

Hahaha. what the fucking fuck ?

Alltså, kvällens konstigaste händelse.
Jag och Ronjah skulle gå hem till en tjej (hoppas du inte läser det här för då blir det lite.. skämmigt) och jag skulle sälja lite barnkläder. Hon hade fått en bild på 6 klänningar som hon ville köpa först, och dom tog jag 30 kr styck för. Alltså 180 kr för allihop! Sen hade jag med mig 3 kassar med andra kläder också, och vissa hade jag satt pris på 30 kr styck och vissa 20 och så var det ett sett med byxor, mössa & body för 50 kr. Så ville hon ha 11 plagg av det också, så jag sa (för att jag är så jävla snäll!) "men om du skall köpa så mycket så kan jag sänka priset till 20 kr styck. Hon ba: K.   (typ.. tack för att man är generös då) Sen sa hon "men jag ger dig pengar för klänningarna först" hon ger mig en hundring och sen 50-lapp o så tar det några sekunder (hon tror jag är dum i huvet) så ger hon mig en 20a till och säger "jag inte har mera pengar hemma" jag ba: okej! :) (snäll som jag är så bryr jag mig inte om den där lilla tian) men sen skulle vi följa med henne till bingan och ta ut pengar. Och då säger hon: hur mycket skulle du ha för dom andra kläderna? jag ba "220" och hon blev SUR som ett bi och säger " DET ÄR FÖR MYCKET" ehmm.. du ursäkta mig lite... men jag har precis sänkt priset med 110 kr!!! Men sa bara "okej... hur mycket har du tänkt dig då?" hon ba "200" och så snäll som jag återligen är så går jag med på att skita i den där 20an. MEN sen kommer vi fram till bingan och hon ska ta ut pengar då står det "uttag medges ej" och hon blir svinsur igen och försöker en gång till. Tillslut går hon in i affären och säger "bankomat funkar inte" tanten i kassan: "nehej.. jag vet inte, men du kan handla här inne då" och hon går fram och ställer sig vid kassan och glor och tanten i kassan säger: "aa.. vad vill du köpa då?" och hon: "neej.. jag vill bara ta ut 200 kr!!" tanten i kassan: "men då måste du handla något litet iaf. annars går det inte" hon: "ååååhhhh" så börjar hon rota vid tuggummina och köper tillslut någon jävla drops eller lekerol eller vafan det var. Så säger hon att hon vill ha 200 kr på beloppet. Och tanten i kassan säger "nej, uttag medges ej står det" hon: "åååhhh!!!" så går hon fram till mig, "kan vi träffas här imorgon istället" så nu har vi iaf bestämt att vi ska träffas där klockan 12. MEN har sån bajs ångest nu, kläderna hon inte ens har betalat ligger ju hemma hos henne!! Och tänk om hon inte kommer dit imorgon, jag är ingen sån som bara klampar in hos folk och blir sur ju! Men, får väl ta fram min sura sida isåfall. För då blir jag fan förbannad! Jag menar, räcker det inte med att jag från början sänkt priset 110 kr, MINUS 10 kr från klänninarna och MINUS 20 kr från det redan nersänkta priset???

Konstiga männniskor finns det i denna värld.
Hennes barn hade typ förövrigt kollik också, MEN hon bara lät henne gråta och gråta och gråta i vagnen. I mörkret, i blåsten. USCH :( Får ont i hjärtat!

bra ändå

Godkväll allihopa! :)
Nu har Gustav gått, blev massa kyssar och jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig!!!
Det är ändå inte så länge han är borta, han kommer ju hem på fredag igen. Och DÅ blir det myyyyys! ♥

Just nu känns det bra, men om några dagar kommer jag sakna han som faasen!

Nu sitter jag och väntar på att Ronjah ska komma hit, vi ska gå till en tjej som heter Anna, hon ska köpa lite barnkläder av mig. Sen ska vi till min lägenhet, ska visa henne hur fiiin den är haha :D

Imorgon åker vi till tofta, myspys! :)

Men nu får ni ha en bra kväll, KANSKE uppdaterar ikv om ni har tur heheeh.Pusss

Staden

Hej!
Kom precis hem, har varit på stan med Gustav & barnen och köpt massa julklappar till familj & vänner. Även ett öronhänge till min pojkvännis. Ikv när barnen har somnat drar han. Tråkigt, men skönt. Så ska träffa Ronjah ikv. kuul! :) 

Men nu ska jag gå ner.
Pusshej! ♥

Nej!

Vill bara tillägga såhär mitt i natten, vi gör eller kommer INTE, ALDRIG göra slut! Vi är fortfarande tillsammans men behöver bars komma bort från varandra ett tag, eftersom att vi sitter uppepå varandra hela dagarna. Ska faktiskt bli ganska skönt ändå, att få sakna honom lite. Och det kan vi behöva! Jag älskar min POJKVÄN, och det kommer alltid vara vi <3


Hejdå.

vet inte om jag kommer uppdatera så mycket nu, eftersom jag och gustav från & med imorgon tar en paus i vårat förhållande.. han ska bo hos sin kusin i en vecka, och jag & barnen skall ut till tofta hos min mormor och morfar. Nu på senaste tiden har vi bara tjaffsat och tjaffsat och ingenting hjälper. Så vi måste vara ifrån varandra ett tag. Jag är såklart ledsen, men vet att det är det bästa för oss. Vi älskar varandra så sjukt mkt, och därför gör vi allt för att få vårat förhållande att funka. 

Btw, grattis till våran 3 månadersdag.

.

Vill inte tveka eller vara osäker, vill bara må bra. Hoppas det blir bättre sen. För hoppas, det är det ända jag kan göra nu.

Mätt som en jävla griis

Nu: röka


Barndop!

Hej allihopa! :)
Just nu så ligger Yoanna nere och sover med pappa och Yoline kryper runt här på golvet och leker. Idag ska vi på mammas kompis Sofias son Edgars barndop! Myyyys :) Så barnen ska äta lunch vid 12 sen blir det att packa iordning blöjor och mat, ta en dusch och klä på oss och fixa iordning oss. 

Ikväll ska jag laga mat, när barnen har somnat. Sen kolla på så mycket bättre :) Bääästa!

Hoppas ni får en bra lördag :)
Här får ni lite bilder från när Y&Y döpte sig i samma kyrka som vi ska till idag:










Och idag är det denna lilla sötisens tur (som också var på yoanna och yolines dop):




Naglarna


dagen och svar på en fråga

Nu skall jag skriva om våran dag! :)
Vaknade vid halv nio, åt frukost och hade mys bara. Sen vid halv 11 kom Gustavs mamma och hennes kille Kent hit. Vi satt och fikade och pratade. Sen gick jag gustav och barnen till soc. Och sen gick vi till stan till etage och åt lunch med gurras mamma, kent och gustavs mormor och morfar :) Sen gick vi hem. Nattade barnen efter ett tag. Sen har jag kollat på idol med samanta mamma och ida. Och fixat mina o samantas naglar. Vill ni ha bild ? :)

Svarar på en fråga också:
Vilket land kommer gustavs föräldrar/ mor o far föräldrar från för land? Har svårt att gissa :P
Gustav är adopterad. Och hans föräldrar och han är från colombia. :)

Glömt att skriva

Hej!
Skrivet ett inlägg om våran dag i idol pausen :) sålänge får ni några bilder


shuuuzzzz

Godkväll allihopa! :)

Gustav drog ju förut vid ett typ, så då matade jag tjejerna med gröt och sen kom min mormor och hämtade oss så åkte vi ner till sjukhuset, skulle till barnmottagningen på 7 månaders kontroll. Dom är ju (snart) 10 månader, men eftersom dom är födda för tidigt så räknar dom med att utvecklingen kommer lite senare också, så därför går vi på 7 månaders kontroll nu. :) Men det gick jättebra, dom väger ca 8500, stoooora flickor! Och läkaren sa att dom är tidiga och jätteduktiga i utveckligen och att jag är en bra mamma, tack!! ♥

Sen åkte vi hem, och runt 4 tiden kom samanta hit. Vi lekte lite med barnen och åt mat. Sen nattade jag dom och dom var superduper trötta så dom slocknade på direkten. :) 
Så då spelade jag och Samanta disneyspel och vid 7 kom charlotte, jag fixade hennes naglar och så spelade vi lite samtidigt hihi. :) Nu har jag städat i köket som såg ut som en BOMB efter oss haha. Så nu sitter jag bara här och lyssnar på musik och väntar på gustav som fortfarande inte kommit hem. Han är hos en kompis tror jag :p Men skall ändå gå och lägga mig om en halvtimme, så har han inte kommit hem då så FUCK HAN :D höhö.

Men hoppas ni har haft en bra dag, för det har jag!
Imorgon kommer samanta hit kl 8 på morgonen och skall leka med oss på dagen tills vi ska till soc klockan ett. Så ska vi förmodligen träffa Gustavs mamma som kommer ner till Gotland imorgon också!
Och på kvällen blir det fixa mina och samantas naglar och sen kolla idol, treeevliiis!

Långt inlägg, ja! Men NJUUUT. För det är inte så ofta jag hinner eller orkar skriva så långa inlägg. Men nu har jag inget annat för mig hehe. :)

Pusshej! 
(min kamera på mobilen är förövrigt trasig, mina systemkamera OCH digitalkamera är urladdade och har hela tiden glömt bort att ladda dom, därför det är så dåligt med bilder) :* ♥

Okeeej!!

Blöjorna i inlägget under är alltså inte till mig själv som jag nu märkte att det lät som hahaha, knaaaasigt!


Alone

Hejhej.
Nu har Gurra gått iväg, han ska på en sak som ni tyvärr inte får veta. Sen ska han gymma o sen t ngn polare. Så jag är själv med barnen hela dagen. Halv 3 ska vi till barnmottagningen! :) och vi har varit och köpt julklappar till barnen också ska ännu slå in pulkorna :D och blöjor o smink t mig själv eftersom någon har TAGIT mitt från festen..


Just nu


<3

Yoanna & Yoline jag älskar er!


1 december!

Hej :)
Sitter och väntar på att min mobil ska ladda så att jag kan ringa barnmottagningen och fråga vilken tid vi ska dit. Tror det är typ vid 10, sen ska vi till stan och köpa julklappar till barnen :)

har kollat på julkalandern precis med heeela familjen! den verkar vara helt okej! :)

Ha en bra dag!

RSS 2.0