en bättre helg

Hej!
Nu ska tjejerna snart sova.. aa eller om 2 timmar då :p Då ska jag ta ett bad, myyyys! Sen ta på mig myskläder & bänka oss framför idol med la familia :) 
Imorgon ska vi på lunch ute i tofta hos min mormor & morfar, massa släktingar kommer dit oxå. Sen hem & natta prinsessorna och vänta på att min baby är framme med båten, så ska vi nog gå o lägga osss direkt :p
På söndag vet jag inte vad vi ska göra men vi hittar säkert på något, om de är fint väder såå kan vi gå t en lekplats o leekaaa! :) 
Aja, ha en bra kväll allihooopen.

& bästis du tar de lugnt ikv ;) love yooou

pa pa pa pa pa pa pa pa pa pa




Naglar

Alla som vill fixa sina naglar skriv meddelande på facebook med erat nummer så hör jag av mig när jag har fått resten av grejerna :)


HATAR APPLES DUMMA JÄVLA IDÉER!

Vårat itunes på datan är fuckat, går inte ens att öppna. Och det ÄNDA sättet att lägga över musik på iphonen är genom itunes. Så jag måste ju gå med skiiitgamla låtar. MEN jag ska ladda ner itunes på gustavs data när han kmr ist hahah. MEN då startas min mobil om på nytt, alla spel, andra appar, kontakter, bilder osv FÖRSVINNER !! Vart någonstans är den uppfinningen nödvändig? suuuuuuuuuuuuuuug

Allt kommer bli bäst!

Godmorgon mina bästa läsare *fjäskfjäsk* ;)
Just nu ligger Yoline & sover, så när hon vaknar ska vi upp och se TV. Nu börjar jag btw vänja mig med nya facebook och tycker det är pritty soft! Imorgon flyttar min älskling ner hit!!! Kommer bli så jävla bäst. Sen på måndag får vi nyklarna till lägenheten wuuuhuuuu!! :) 

Hoppas ni får en bra dag. ♥
pussss på er.

Videoinlägg

Här får ni som ni önskat. Jag kan ju bara säga att jag är som sagt SÄMST på att göra sånt skit, hahah :) Menmen, gäller väl att bjuda på sig själv ;) 



Nya facebook


Så ser den ut. Den kommer den 6 oktober till alla, varesig man vill eller inte. Och vill ni ha den redan nu så gå in på den här länken och följ steg för steg i bildspelet. >på egen risk< Eller så njuter ni medans ni har gamla BÄSTA facebook. Jag gjorde det såklart, men det var nog det värsta jag sett! Ni ser bilden jag har på Yoanna och Yoline där uppe? Det kallar dom för "omslag". Och loggen heter nu "tidslinje". Om dom kommer med en bruksamvisning för detta så blir jag överlycklig för jag fattar inte ett PISS! Men jaja. Får väl bara vänja mig helt enkelt. Om någon månad kommer detta vara som en dans på rosor. Förut när facebook ändrade sig så var det också SKIIIIIIT! men nu saknar jag gamla :( :( :( :(


och min senaste status är bara min & samantas skithumor hahaha.

Länk i massor

Tänkte ge lite extra besökare till dom jag tycker extra mycket om! Så nu måste alla gå in och kolla på dessa bloggar: 

Min syster Ida: >kliiiick<

Min kompis Lollo, som skriver om sitt nya liv hos fosterfamilj: >kliiiick<

Min bästavän Samanta: >kliiick<

Min kompis Charlotte: >kliiiick



Puss på er. ♥

VILL HA

Yoanna & Yoline vill ha dom här fina kläderna och jag vill ha hörlurar :)


Shoppat

Tjejerna har fått 6 nya pyjamasar, köpt en mjusisdress t mig själv och en julklapp (jättetidig) till min mamma :)


Ner till stan

Vi ska köpa nya pyjamasar :)


Dagens outfit!

Detta har tjejerna på sig idag :) dåligt ljus i mitt rum dock, men det är rosa!!!


Pyjamas tjejer

Mina fina! Nu ska vi sova ett tag till :)


Mest spelade låtar

Som sagt.. ÖRONORGASM ♥

Idol

Fyfan!!! Vad cooooolt! Iphone har fått en blogg.se app så nu kan man blogga ASLÄTT från mobilen! HUR bra? Nu ska ni få mååånga inlägg på dagarna ;) nu ska vi iaf kolla på idol :)

Puss puss


Mim bitch gör popkorn!

img_7490 (MMS)

Mim bitch gör popkorn!


kommer inte på någon rubrik

Hejhej!
Nu har prinsessorna precis somnat, dom badade och sen fick dom mat & näsdroppar, så jag hoppas på att dom inte vaknar ikväll och att dom får sova klokt :)
Nu ska jag äta mat, sen ringa min segaste kompis som ALDRIG kan svara på sin mobil, varför har man mobil för då????? Sen ska vi till affären, ska köpa barnmat. Och sen blir det IDOOOOL! Ringa och rösta på André ;)

Pusspussssss sötisar

Dagens fråga

Vad vill ni se mer av i min blogg?
Jag har bloggtorka, och ingenting att skriva om. Så kom med förslag!!

Onsdag

Stackars mina ynkliga små sjuklingar, dom är jättetrötta men kan inte komma till ro riktigt. Men nu somnade dom iaf, hoppas dom kan sova iaf en halvtimme för deras egen skull!

Kom på en grej, fyfan vad allt kommer bli bra nu när Gustav flyttar ner. Finns så mycket att se fram emot. Flytta ihop till egen lägenhet, fira jul & nyår tillsammans, Yoanna & Yolines 1 årsdag! alltså ALLT kommer bli 1000 gånger bättre när han är här :) 

Aja, har typ egentligen ingenting att skrivaa om. :P pusssss

sjuka tjejer

Igår innnan jag skulle gå och lägga mig så vaknade Yoline för att hon var helt nästäppt, så nu har Yoanna smittat henne. Då vaknade Yoanna också, så båda låg där (kl halv 12) helt klarvakna. Så då fick dom näsdroppar & mat sen somnade dom igen. Nu ligger sjuklingarna här på golvet och leker, dom har precis fått lite natriumklorid, så hoppas det löser upp lite och att dom nyser ut allt. Nu är det btw bestämt! Gustav flyttar ner hit på lördag!! :D ♥ Han kommer med båten halv 12, hihiiii! Allt känns helt overkligt. 
Men snart ska iaf tjejerna äta lunch och senare idag ska vi kanske leka med samanta :)

Hoppas ni får en braaa dag. puss ♥

Mina nagelgrejer, allt på bilden är inte n...

img_1913 (MMS)

Mina nagelgrejer, allt på bilden är inte nytt utan grejer jag har haft tidigare oxå :)


Barnes böcker (o mina naglar) har kommit :)

img_5916 (MMS)

Barnes böcker (o mina naglar) har kommit :)


Shoppat möbler! :)

img_6218 (MMS)

Shoppat möbler! :)


Godmorgoooon!! :)

img_0730 (MMS)

Godmorgoooon!! :)


Idol!!!!!!!! Med bästavän

img_1839 (MMS)

Idol!!!!!!!! Med bästavän


Lite rolig fakta!

Om du skriker i 8 år, 7 månader och 6 dagar har du producerat tillräckligt med energi för att värma en kopp kaffe. (Knappast värt det.) Om du fjärtar oavbrutet i 6 år och 9 månader, är gasen som produceras tillräckligt för att skapa energin av en atombomb. (Nu börjar det likna något!) Det mänskliga hjärtat skapar nog tryck när det pumpar runt i kroppen att spruta blod 30 fot. (O.M.G.!) En gris orgasm varar i 30 minuter. (I mitt nästa liv vill jag vara en gris.) En kackerlacka kan leva i nio dagar utan huvud innan den dör av svält. (Ohyggligt!) (Jag kan inte sluta tänka på grisen.) Om du bankar ditt huvud in i väggen gör du av med 150 kalorier i timmen. (Prova inte detta hemma, kanske på arbetet.) Hannen hos vandrande pinnar kan inte para sig när dennes huvud är fast vid kroppen. Honan tar initiativet till sex genom att slita loss hannens huvud. (Älskling, jag är hemma. Vad ...?) En loppa kan hoppa 350 gånger sin kroppslängd. Det är som att en människa hoppar längden av en fotbollsplan. (30 minuter. Lyckliga gris! Kan du tänka dig?) Havskatten har över 27000 smaklökar. (Vad kan vara så välsmakande på botten av havet?) Några lejon parar sig över 50 gånger om dagen. (Jag vill fortfarande vara en gris i mitt nästa liv ... kvalitet framför kvantitet.) Fjärilar smakar med fötterna. (Någonting jag alltid velat veta.) Den starkaste muskeln i kroppen är tungan. (Hmmmmmm. ......) Högerhänta lever i genomsnitt nio år längre än vänsterhänta. (Om du är ambidextrous, behöver du dra ifrån skillnaden?) Elefanter är de enda djur som inte kan hoppa. (Okej, så det skulle vara en bra sak.) En katts urin lyser under svart ljus. (Jag undrar hur mycket staten betalat för att ta reda på detta.) En struts öga är större än dess hjärna. (Jag känner människor med samma problem.) Sjöstjärnor har ingen hjärna. (Jag vet vissa människor med det problemet också.) Isbjörnar är vänsterhänta. (Om dom byter, kommer de att leva längre.) Människor och delfiner är de enda arter som har sex för nöjes skull. (Hur är det med grisar? Vet delfinerna om det här med grisar?) Nu när du har lett minst en gång, är det din tur att sprida dessa galna fakta vidare! (Och Gud älska det där med grisar!)

GLAD

Hej allihopa :)
Ja, jag vann den där i inlägget under!
Men nu är det inte därför jag e glad, utan för att min älskling typ ska skriva ut sig från sitt behandlingshem i helgen och sen flytta HIIIT! :D iinget kan göra mig sur nu! INGET. Och ikväll är det idol också, kan de bli bättre????  nej de kan de faktiskt inte ;)

baby ♥

måste vinnaaaaa denna!!!!!


Hjärtat

img_2636 (MMS)

Hjärtat


Beställt!

två såna overaller som dom ska ha nu till hösten :) myspys.
har massor av paket som ska komma nu, dom två overallerna, 4 barnböcker, nagelgrejerna & väggdekorationer till min lägenhet :D KUUUL!! älskar att internettshoppa.

Påväg t Apoteket :)

img_5605 (MMS)

Påväg t Apoteket :)


<3

img_2357 (MMS)

<3


Godmorgon!

Yoanna var fortfarande jätteförkyld imorse när vi vaknade. Men nu har tjejerna fått gröt, dom säger "nam nam nam nam" när dom äter haha :) och nu ligger yoanna och skriker PA PA PA PA PA, jag heter faktiskt MAMMA ;) 

Har iaf klätt på dom kläder och klippt naglarna. Nu ligger Yoline och sover. Väntar på att min morfar ska komma hit snart så jag kan gå ut o röka :p 

Ja, men vi hörs senare. 
pussssssisar

Ögongodis ♥

Har ni hört den här lilla tjejen som sjunger med sin pappa?
Så otroligt söt! Och hela grejen är bara helt jävla UNDERBAR. Man blir ju helt rörd när man ser videosarna. 







och här har vi den bästa:



Kärlek ♥

stackars lilla älsklingen

hörde nyss att en av tjejerna började gnälla inifrån sovrummet, så går jag in och kollar då är det Yoanna som är jätte nästäpt :( hon låg där och snörvlade och nös. så vände jag på henne och hon vände tillbaka på mage 2 gånger, och jag hittade inte hennes napp där i mörkret, så jag lyfte upp henne och hade henne i famnen och så hittade jag nappen, då la jag ner henne och gav henne nappen och så somnade hon igen. om hon vaknar en gång till så tar jag upp henne så får hon lite näsdroppar. HOPPAS verkligen inte att hon ska bli sjuk nu, mitt lilla hjärta ♥ :(

här hade lilla yoanna (2 månader) RS-viruset

sen smittade hon lillasyster också, stackarna ♥

Svar om naglarna

Just nu använder jag mig av dependsnakelkit, sånt man kan köpa på ICA, ja.
Men jag har beställt en uv lampa och geler till det som jag ska börja med, och det är det jag kommer göra på mina "kunder" ;)

Naglar

Har beställt massa nya grejer till naglarna (gele), så om ni vill fixa era naglar hör av er till mig så gör jag det för 100 kr! :)
här är naglar jag har gjort:

mina första naglar, HEMSKA!! hahahah, väldigt skämmigt.





och det är mina senaste :) 
Puss på er.

Oj glömt bort att blogga!! Nu ligger jag y...

img_1718 (MMS)

Oj glömt bort att blogga!! Nu ligger jag yoanna och yoline i sängen och busar. Idag har vi varit i affären, hämtade ut ett paket, mina smycken oxå :) skitfina!! Sen kollade jag hur mkt pengar jag hade på kontot 11 tusen!! Ja ba vaaasaaaa ??? Och ska ännu få 4000 till (föräldrapenningen) helt galet.. :p brukar allt som allt få "bara" 9800 i månaden. Det är säkert möbelbidraget, men de går ändå inte ihop :p aja.. Barnen har fått nya pipmuggar, leksaker, nappar och en bok idag när vi var i affären :) hörs sen puss


trött som ett as

men eftersom jag har ett distansförhållande så tänker jag vara vaken till halv 11, för då ska gustav ringa. och vi får ju typ aldrig prata med varandra, så får väl ta chansen. så nu ska jag blanda välling, byta om, fläta håret och halvsova lite på soffan ;) btw så var filmen SJUKT bra! :D

Pusssssss & nattiiii ♥♥

Barnfilm ♥

Hej allihopa!
Nu ska jag gå ut o röka, sen blir det film med min syster. Vi ska se Rio! :) en barnfilm, men sånt är bäst! 
Samanta, om du ser detta så kan du komma hiiit :D 





hur ska jag klara mig i TVÅ veckor till..

Hold my hand, just in case.




Nu är vi påväg hem från marknaden. Det var...

img_1477 (MMS)

Nu är vi påväg hem från marknaden. Det var helt kaotiskt. Yoanna och Yoline var livrädda för alla ljud :( men jag ida och Christoffer åkte en karusell, jag trodde jag skulle DÖ. Sen träffade vi anton oxå. Men nu ska vi hem, ge dom mat och bara ta det lugnt.


Vinterjacka <3

img_7393 (MMS)

Vinterjacka <3


Vad ska vi göra idag?

Antingen åka på klintemarknad, eller bara vara hemma.. kanske leka med samanta, men hon vaknar ju aldrig!! Så jag tror vi drar till klinte ändå, fast det inte är så jääättekul :p
Snart ska tjejerna äta lunch, pasta & broccoli blir det idag. 

Hoppas ni får en bra dag ♥

Förresten, vad tycker in om min nya header? :)

Dagens fråga; Hur gammal är du? :)

Dagens fråga; Hur gammal är du? :)


död

a, det var då 6 gången jag skriver om detta inlägg. och tänker inte ens förklara. bara 6 ord:

du är DÖD i mina ögon

Yollis

img_1880 (MMS)

Yollis


zuuupppp

hej allihoopa! :)
idag har vi varit o kollat lite på jysk, fanns massor av fint. och irl var sängen faktiskt riktigt snygg!! :D
ikväll blir de idol med min bff i thiink :)
gammmal bild när jag var gravid
nu ska jag  duscha, pussss

vagnkikare

Hej!
Ikväll har jag bara tagit det lugnt. Nu väntar jag på att min älskling ska logga in efter sitt möte. Börjar bli trött, men ska chatta lite med honom först :) Sen ska jag ännu blanda välling, fläta håret o lite. 
Imorgon ska jag inte heller göra något speciellt. Var vid tandläkaren idag och som vanligt kommer ALLA fram och ska kolla i vagnen haha. Ärligt så kan jag inte ens gå på stan utan att någon kommer fram (som jag inte känner dåra). Gaaaalet! men nu börjar jag bli van. Svara på samma frågor hela tiden "vad heter dom, hur gamla är dom, är det inte jobbigt med tvillingar 'jag själv tyckte det var nog jobb med en'" det sistnämnda är verkligen det som AAALLA säger. Jag vet inte huur många gånger jag ens har hört den meningen, haha :) Men det är kul! 
Måste verkligen köpa en ny vagn, har hittat en. Men den går inte att vända stryret på. Det är alltså en sittvagn, men dom kan bara sitta framåt. 
så jag har en fråga till mina mammabloggläsare:

när vände ni vagnen så barnen satt framåt, alltså att ni inte ser dom?
jag vill helst se dom när jag kör vagnen. :p



Cpmobil,jag hatar dig.

Är så sur på min iphone som aldrig vill det jag vill. Eller nu är jag egentligen mer sur på itunes, VARFÖR måste man använda det för att lägga in låtar på luren.. mitt itunes har typ crashat eller nått så de är helt fuckat och funkar inte. Man ba: KUL! Nej. Blir ledsen, måste ha gamla SKITLÅTAR på min mobil i typ resten av mitt liv bara för det. Och sen funkar inte min vanliga kamera heller, utan bara den som man videosamtalar med, så den tar jag kort med. o de ser ju bara lagom mobbat ut, sen är det skitsvårt också! :(
Sen hatar jag JUST NU att när den dör och man sätter i laddaren så startar den inte direkt. och jag höll på att skriva ett SVINROLIGT sms till gurra. men nejnej, nu måste jag skriva om, för skithögen måste ha 5% batteri först, fuuuck you iphone 4. Sämsta mobilen, ni som tänkt köpa den. DONT!

tvättar

halluu!
ang möblerna så var jag inte fullt seriös, dom är ganska fina! :)
just nu håller jag på att tvättar för fullt. min farmor & linda var här och fikade förut oxåå. :)

hoppas ni har haft en bra dag pusss

Hemska tandläkare!

Godmoron.
Snart ska jag till tandläkaren, VILL INTE. Hatar dom :( 
Sen ska jag tvätta hela dagen typ.. (sur på DIG).

aja, pussss på er ♥

Idag på BVC hahah

img_9974 (MMS)

Idag på BVC hahah


sur

den SKITFULA sängen ska ja köpa, och JA jag behöver en sängram för jag vill helst inte sova på GOLVET!
dom nattduksborden, fula som stryk också.
det fina!
och den, 200 kr billigare än den andra och lite fulare såklart.

Är ni nöjda nu? Nu kan alla moralkärringar sluta klaga om begangat för detta är SPRILLANS och går på 3500 kr. B I L L I G T !!!!!!!!!!!!! Och nu ska ja bo i råtthål också, ååhh så mysigt :)

(jag har mens)


tidsfördriv

Senaste impulsköp:

4 barnböcker! :)

Om du var en blomma:

Ah, okej.. en ros då kanske?

Pryl du inte kan vara utan:

Min mobil.

Lyx är?:

Dyrt ;)

Tidningar du prenumererar på:

FRIDA

Vad gör dej förbannad:

Folk som har fördomar mot unga mammor.


När grät du senast?

Oj.. det var ett tag sen.

Mjukt eller hårt:

Hårt ;)

Kram eller puss?:

Puss!

Hyrfilm eller bio?:

Bio.

Natt eller dag?:

Dag!

Yngre eller äldre?:

Killar? Isf äldre :)

Om du träffar någon som du blir förtjust i och han/hon talar om för dig att han/hon är rasist/nynazist...Skulle du fortsätta dejta honom/henne?:

Hahah, gud nej.

Om någon sviker ditt förtroende; kan du förlåta sånt?:

Nej.

Finns det någon du ogillar starkt?:

Det finns det absolut!

Är du bra på att lösa konflikter el. är du konflikträdd?:
Jag är bra på att lösa dom, om jag vill.

Om någon trycker ner dig, vad gör du då?:

Står upp för mig själv.

Är du bra på att be om hjälp eller är du en sån som hellre reder dig själv?:

Både och.

Är du svartsjuk?:

Ja, ibland.

Vilket jobb skulle du aldrig kunna tänka dig ta?:

Frisör vill jag bli! :)

Om du hittar en femma på gatan, plockar du upp den?:

Nej.

Vad är det första du tänker på när du vaknar?:

"Vad är klockan?"

Är du troende?:

Nja.. Lite

Tycker du om stearinljus?:

Ja, mys ♥

När blir man vuxen?:

När man klarar sig själv.

Hav eller sjö?:

Havet!!

Vad har du för väckarklocka?:

Mina döttrar, haha. ;)

Har du betalat månadens räkningar?:

Nepp, inte ännu.

Använder du hudlotion?:

Ibland.

Tycker du om Dr Pepper?:

Nej, fy.. smakar skit!

Äpple eller Päron?:
Äpple.

Äter du fiskbullar?:

Nej.

När klippte du dig senast?:

Några år sen, haha.

Mc Donalds/ Max / Burger King eller annat? :

Mc donalds

Platt eller vanlig dataskärm?:

Platt.

Vad har du för mobiltelefon?:

Iphone4

Dammsög du bakom soffan sist du dammsög?:

Nej :p

Är det ordning eller oreda i dina byrålådor?:

Har ingen byrå, men i min garderob, japp!

Har du blivit sövd någon gång?:

Nej.

Lever din mormor?:

Ja ♥

Har du varit med på TV?:

Nepp

Vad BORDE du göra istället för att sitta och svara på frågor just nu?:

Inget speciellt

Kan du dricka mjölk som "gått ut" för 3 dar sen?:

Hahah.. NEJ

Beskriv din humor:

Bäääääst! :D


Supertrötta

Hej!
Tjejerna somnade för ca 10 minuter sen, dom var jättetrötta. Badade dom förut också, så nu är dom rena och fina :D
Ikväll är det inte idol, så vet inte vad jag ska göra då.. haha :(

saknar min älskling ♥

fu

tack soc att jag får 4000 kr i möbelbidrag, väldigt generöst (?)
VET DOM HUR MYCKET MÖBLER KOSTAR NU FÖR TIDEN????? men ajaaaa...


uppdatering - svar på läsarfråga:
Hm... Men du, du kan inte räkna med att shoppa loss på nya grejer om du skall låta soc försörja dig. Du får helt enkelt nöja dig med Blocket-grejer, och köpa nya när du kan försörja dig själv. Det finns mycket fint på Blocket.
Nej, jag vill inte att dom ska försörja mig och tänkte inte heller "shoppa loss". Och absolut finns det fina grejer på blocket och jag har kollat där, men det finns inget på gotland, jag vill inte åka upp till stockholm för att köpa ett matbord. Och sen så sa soc till mig att dom tydligen inte kunde ge pengar till en sängram & nattduksbord för dom ger bara pengar till sånt man behöver, visst är det sjukt? Trodde att sängen typ var det viktigaste, eller förväntar dom sig att jag ska sova på soffan. Därför jag tycker att det var lite pengar, så jag får ju prioritera bort tex hallmöbeln nu bara för att jag ska kunna köpa det. Helt stört!!

Stora tjejer

Hej!
Har varit på bvc nu och Yoanna väger 6960g och är 66,5 cm lång och Yoline väger 7225g och är 69cm lång. Så Yoline är lite större än Yoanna :)
Snart ska vi till hansahälsan och göra en hemlig sak ;)

Vi hörs sen. pusss ♥

BVC IDAG

Godmorgon allihopa :)
Idag leker vi med samanta, kul! Tjejerna har precis ätit gröt och nu sitter dom här i sina stolar. Idag vid halv 11 ska vi till bvc på läkarkontroll, tror de är 6 månaderskontrollen, men bara för att yoanna & yoline är 2 månader för tidiga så gör dom den senare :p 
Yoline hos sin pappa ♥
Pusss på er & ha en bra dag ♥

Lite (mycket) kärlek

Jag ÄLSKAR att vara mamma till världens underbaraste döttrar, jag ÄLSKAR att sitta hemma varje kväll med min bästavän och mysa, jag ÄLSKAR att min pojkvän snart ska flytta ner hit, jag ÄLSKAR alla som stöttar & hjälper mig, jag ÄLSKAR att tvätta (tro det eller ej), jag ÄLSKAR att hellre köpa barnkläder än kläder till mig själv, jag ÄLSKAR att planera, jag ÄLSKAR att jag snart flyttar till eget fast det dock är lite nervöst så vill jag såklart känna att jag har mitt egna liv fast jag kommer sakna att kunna prata med mamma varje dag och bråka med min syster (fast jag älskar henne). Ja, jag älskar verkligen allt med mitt liv. Har aldrig mått bättre. Att bli mamma är lätt det bästa valet jag har gjort i HEEEELA mitt liv. Har dock aldrig gjort så jättesmarta drag annars, men det är verkligen helt underbart! Gustav ska söka jobb, så han kan skriva ut sig från behandlingshemmet, han ska ringa till jobbet (på Gotland såklart) imorgon och om han får det så flyttar han inom en vecka!! :D Jag är så jävla glad. Så jävla glad att det är han & jag igen, vi kommer få det så jävla fucking BÄST. Jag älskar dig Samanta också, så galet jävla mycket. Älskar våra flummstunder, som igår.. När vi tog mammas kepsar och hoppade runt här. Jag älskar alla våra myskvällar, du är världens bästa vän. Önskar att alla hade en sån som du! Jag älskar dig mamma och din (för tillfället) haltande fot, kunde aldrig fått en bättre mamma än du, du är precis som jag och förstår mig alltid. Ida, jag älskar dig också och det vet du fast jag älskar att retas med dig och göra dig förbannad, det är typ nästan det roligaste jag vet. :) Mormor & Morfar, ni är helt underbara, vet verkligen inte vad jag skulle gjort utan er. Tessa, du är en ängel. Pappa, jag saknar dig, nästa sommar ska jag dra med gustav och barnen upp till Norge, för jag saknar Norge också! Och sist men störst, jag älskar er Yoanna & Yoline, min livsglädje, mitt allt, mitt liv. ♥

Gröt

Hej!
Tjejerna åt precis gröt. Dom äter nu bara TVÅ MÅL modermjölksersättning. Så här ser deras matrutiner ut:
05.00 - ersättning
08.30 - ersättning
11.30 - en halv barnmatsburk med mat var och delar på en halv burk efterrätt + dricker vatten.
15.00 - gröt
17.30 - godnattvälling


Dom är så duktiga mina små, eller SMÅ.. gud! dom är för tusan snart 8 månader. Tiden går sjuuuukt fort! Vill aldrig att dom ska växa upp och flytta hemifrån, haha. Men som tur är så är det ännu 17 ½ år kvar ungefär. Hihihi :D

uppdatering: klänningarna & mössorna är köpta på cubus, leggingsen på åhlens, tjocktröjan på lindex, dregglisarna på kappahl och skorna har min moster gjort :)

Detta ska jag köpa:


eller



den sängramen
och två såna nattduksbord
och den, som vi ska ha i hallen.

Nice va? :)

soc

Hej!
vi kom precis hem, har varit vid soc. nu har jag  massa grejer att göra, typ gå t banken, söka bostadsbidrag och något mer som jag inte kommer ihåg nu men de står på nått papper :p 
frågade om möbelbidrag oxå, och det kommer jag att få! :)



men nu ska girlsen äta lunch, puss.

Tänkte bara säga godnatt

så.. godnatt! :) ♥

sitter själv :)

Jag saknar dig



Världens bästa film, ni som inte har sett den. Jag rekomenderar den STARKT! ♥

Musica och dagens fråga

Här är låtarna jag lyssnar mest på:












och den bästa:




vad har ni för musiksmak? :)

BEROENDE

av wordfeud, så spela med mig där! :D jag heter mammandaa

pusss ♥

SMS-inlägg

img_0695 (MMS)


pms

hej! skitväder ute idaaaag. nu ska vi se film.
jag har pms oxå så dont mess with me today!

vän

Gravid

Får många kommentarer om att ni tror jag är gravid för att jag spyr o sånt. Men det har jag redan skrivit att det är jag inte, skulle säkert kunna varit så om jag inte hade frivecka nu. ;)

vill också bara säga att jag saknar min älskling som fan :( vet inte hur länge det dröjer tills vi träffas igen..

min underbara familj ♥

FÖRLÅT FÖRLÅT!

Glömde bort videoinlägget som vi skulle göra :( aaammm soooriii ♥

svarar på en fråga oxå:
hej! :) hur sköter du ditt hår, med vilka produkter och så, nu när du har löshår? :))
Hej! Jag sköter det precis som att det skulle vara mitt eget, duschar med shampo och balsam (ibland hårinpackning), använder värmeskydd när jag plattar, fönar & dylikt och så använder jag spraybalsam när jag borstar det. :)

Jag älskar dig <3

img_8252 (MMS)

Jag älskar dig <3


godmorgon ♥

Idag vaknade tjejerna klockan 5 och fick mat sen somnade dom om till klockan halv 9. Då gick vi upp klädde på oss och gick till affären och köpte frukost. När vi kom hem så sov tjejerna middag och nu springer min älskling runt här och städar haha :D vi ska ge tjejerna lunch om en halvtimme, yoanna sover fortfarande. 
idag åker han kl 3 här ifrååån, vill inte :( 

BÄSTIS 
ikväll ska jag se idol med samanta, mysigt! :) 
pusss ♥

<3333333

img_2465 (MMS)

<3333333


pusss

Hej mina älskade läsare! ♥
Idag har vi åkt till tofta först o hämtat barnen, sen åkte vi hem.. var med samanta och sen gick vi o mötte gustav :)
Vi har matat och lagt dom, och nu sussar dom. Har precis ätit så nu ska vi kolla film.
Hörs imorgon.

puss ♥

nya naglar

gjorde dom här på mig själv igår:

fina? :)

Kul att när jag för en gångs skull får sov...

Kul att när jag för en gångs skull får sova hela natten så måste jag springa på toan o spy stup i kvarten.. :( fan vas jobbigt detta är. Och när jag väl hade somnat så ringer ngn random kille o vill prata? Vet inte ens vem de var. Men var tvungen att avbryta samtalet och SPRINGA in på toan och spy... Nu ska jag försöka sova igen, fryser som fan... :(


Vårat rum

nu är jag helt ensam hemma, tjejerna har åkt ut till gammelmormor & gammelmorfar. dom ska sova där inatt också för jag skall på bio! :) egentligen ville jag att dom skulle sova hemma, men de blev för krångligt.. så fick gå med på att ha dom sovandes borta för första gången!! första gången jag kommer vakna upp imorgon av att dom inte är här hemma! Men dom skjussar in älsklingarna tidigt imorgon. Så ska vi mysa och vänta på att pappsen kommer hit, längtar typ ihjääääääl mig. Fast är lite sur på honom över en grej nu, men inte så jäääättte, men de tror han ;) men vi ska prata om de imorgon! asså, de är en sak som hände för över ett år sen. men ändå oacceptabelt, mer från en annans persons sida. Men aja, ni kommer aldrig fatta va jag svamlar om ändå så kan lika gärna sluta.

Tänkte visa bild på vårat rum :)


och en bild på tjejerna idag:

yoanna håller på att sparka av sig jeansen som ni ser hahah♥

Godmorgon! Vi ligger i sängen och myser.

img_4889 (MMS)

Godmorgon! Vi ligger i sängen och myser.


sötast i världen

haha så sööööööööt, älskar dig baby!

bilder från idag




ute på en prommis :)

Yoline

Yoanna

TACK, FÖR VÄRLDENS BÄSTA LÅT!


yo, du tar för mycket plats, jag kan inte andas i den här relationen 
kärleksaffärs-relationen, bara tär på relationen 
är jag rätta personen, och när jag frågar dej då bara tittar du ner 
men du vet att jag ser, rakt igenom ditt spel 
det är då det alltid blir fel, du bara skriker, får spel 
du säger det handlar om mej, jag säger det handlar om dej 
och varför lyssna på dej, när du aldrig lyssnar på mej 
Vi har nått en återvändsgränd 
nu blir jag tokig och jag skiter i allt, jävla brudjävel, stick! 
jag vet precis vad jag sagt och jag gjort, och jag ångrar inte ett skit 
om det kändes så gjorde jag det med flit 
så du vet hur jag mår, det finns en gräns och den går 
exakt där vi står, du spelar hardcore och svår 
argumenten, du blandar dom, vet knappt vad du svamlar om 
har tröttnat på ditt tjat, det är bara ditt liv det handlar om

du vet fel, om du vet att jag gråter 
du tror fel om du tror att jag bryr mej 
jag kanske missar en tjej, och jag dissade dej 
det låter krystat om mej, men jag pissar på dej

jag gav dej all min tid, jag gav dej hela mitt liv 
helt fritt, utan bricktid, jag gav hela mitt liv 
jag försöker också förstå, (varför, varför?) 
varför jag stannar kvar, (varför, varför?) 
jag litade blint på dina svar när jag frågade i förtroende 
och jag frågar mej själv, (varför?) jag var beroende 
beroende av dej och ditt sätt, ditt vett och etikett 
hur du fick mej bli en simpel marionett 
jag var ett spel för gallerierna, och ut i fall att 
du behövde vandra helt ensam, berövad på skratt 
så skulle jag finnas till hands, för lite glans & romans 
ge dej total uppmärksamhet, fylla ditt liv med substans 
jag var en drog som du gick på, du fick din kick så 
blev fucked up, helt schizo, på allt skit som jag gick på 
du knullade mej på alla vis som det gick 
och din steez var så slick, jävla bitch 
du har is i din blick..

du vet fel, om du vet att jag gråter 
du tror fel om du tror att jag bryr mej 
jag kanske missar en tjej, och jag dissade dej 
det låter krystat om mej, men jag pissar på dej 
(din lilla slampa)

du gängar allt generellt nu, parallellt det gäller allt, eller alltså 
jag vet att jag sårar dej, och jag häller salt i öppna såren då 
men så är du lågt stående, och folk förlåter för fan för fort är mitt påstående 
hårt slående tankar ankar ditt liv, som lösdriveri 
en sekund med dej är ett överdrivet slöseri med liv 
övergiven, men jag behöver tiden utan ditt jävla prat 
efterbliven, efter tiden ihop är du inte värd mitt hat 
och du ringer mitt på natten och gråter, och det rör mej inte 
det finns minnen jag knappast förlåter, så jag hör det inte 
jag vill att din himmel ska befrias från både blått och solsken 
att min önskan besannas, och andra behandlar dej som oren 
ogenomtränglig för dina vänliga inviter igen 
du sliter i den sak vi hade, medan jag skiter i den 
igen då, jag är inte den rätte, och du har själv sett det, så tyst nu 
du är så söt när du bara drar åt självaste helvete

du vet fel, om du vet att jag gråter 
du tror fel om du tror att jag bryr mej 
jag kanske missar en tjej, och jag dissade dej 
det låter krystat om mej, men jag pissar på dej

blåsigt & regn

hej!
har varit ute på en timmes prommis, nu regnar det som fan. perfekt film väder! :) så ska ladda ner ngn bra nu.
puss

vill spola fram tiden


Tills du kommer ut därifrån så vi bara kan börja vårat liv tillsammans. När vi kan sitta hemma framför tvn med Yoanna & Yoline och bara mysa. Eller ligga i sängen och bara hålla om varanda, jag vill bara ha din närhet. Nu träffas vi på lördag och sen så dröjer det.. jag vet inte ens hur länge. Det här är jobbigt, och jag vet att det kommer att vara det. Men jag ska kämpa varje dag för att det ska funka. Det är bara den här tiden i början som kommer va jobbig. Sen kommer vi bli världens underbaraste lilla familj, så som det ska vara. Jag älskar dig över hela mitt hjärta och det har jag alltid gjort, även fast vi har haft våra svackor och bråkat som fan så har du alltid betytt jättemycket för mig, och det är sant. Just nu är du så nära, men ändå så jävla jävla långt bort. ♥

Friends with benefits

Hej allihopa.
Nu ska jag mamma och samanta se på en film friends with benefits heter den, verkar skitbra!

PUSS

Nu ska jag ta de luuuugnt... (bild från i ...

img_3194 (MMS)

Nu ska jag ta de luuuugnt... (bild från i sommras)


svar på frågor

från >http://mammandaa.blogg.se/2011/september/senildement.html#comment< som redan har frågat frågan 2 gånger. Men nej, dom skall inte få gustavs efternamn. Hur jag hinner göra allt? Gör inte speciellt mkt förutom att tvätta o gå promenader? ;) 

och från någon annan. Om jag får ett till barn, en dotter så har jag redan tänkt ut vad jag ska göra med tatueringen. ska bygga på den på handleden där de står mis hijas alltså mina döttrar. sen är de y&y's födelse datum ovh två hjärtan. får jag en till dotter så ska jag skriva hennes personnummer under dom två hjärtana och sen ETT till hjärta :) om de blir en kille vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på :p

Just nu :) (yoanna)

img_4621 (MMS)

Just nu :) (yoanna)


I miss you

Håller på och tvättar för fullt, ska snart ut dit igen, och vika dom två första masiknerna och sen tumla och hänga upp dom sista kläderna i torkskåpet. :) SEN ska dom äta och sen blir det prommis med samanta och döttrarna. Skiiit att det blåser så mycket bara, annars kunde vi gungat på någon rolig lekplats.

Nu är det bara 2½ dag tills älsklingen kommer, guuuuuud vad jag saknar honom ♥♥

Godmorgon allihopa!

Hejsan.
Jag har precis duschat, om typ 20 minuter ska jag ut i tvättstugan. Sen ska dom äta lunch vid 12 och sen efter jag har tvättat klart vid 2 så blir det en prommis! :) Kom på en svinbra idé nu, ska fråga samanta om hon vill ut o gå med oss efter hon har varit vid tandis. hihih pusss ♥

It dont make any difference to me


Nu är jag hemma hos samanta, vi ska se ido...

Nu är jag hemma hos samanta, vi ska se idol nu och mysa galet! :D puss


Badat

Badade tjejerna förut. Yoline som skrek igenom hela badet blev superglad när hon kom upp och jättebusig. MEN då spyr hon ner hela sig själv, så det var tillbaka från ruta noll igen. Sen var det Yoannas tur, hon är verkligen en liten fisk, älskar att bada :)
Nu vankas det nattning och mys! ♥
Nu ska Yoline skriva lite till er:
n    hnj nm nnhkdfc
översättning: godnatt! ;)

haha, pusspuss.

Ute

Hej allihopa!
Tjejerna åt torsk, potatis och morötter till lunch och jordgubbspuré till efterrätt. :) Sen gick vi ut först och postade ett brev sen till Tessas kvarter och gungade lite och lekte på lekplatsen. Kul! Tjejerna älskar att gunga hihih. Synd att dom inte har två barngungor på våran gård bara :P . Sen gick vi en prommis i 40 minuter och tjejerna sov så gott i vagnen hela tiden. Nu kom vi precis hem, ska byta blöjor på tjejerna och sen bara mysa! 

Yoanna ♥

Yoline ♥

Posta brev

Godmorgon!
Snart ska tjejerna äta lunch och sen ska vi ut och gå en prommis och posta brev till pappsen (älskling) hehe. Nu är det bara 4 dagar kvar tills han kommer åååhhhhhhhhhhhh... längtar tills på lördag! ♥♥

Yoanna liten plutt
Hoppas ni får en bra dag iaf, puuusss

Ang filmerna

Kan ni se dom? 
Annars kanske det beror på att ni inte är kompis med mig på facebook för jag har lagt upp dom där och sen i bloggen. Så ni får lägga till mig där Amanda Dahlström heter jag, och skriv att ni läser min blogg så jag vet :)

Ni kommer alltid ha mig, och VARANDRA ♥


Yoanna och Yoline roar sig själva :) haha

svar på frågor

Vrf gör du inte en ny heder så att Gustav är med?
Han kmr ner till gotland på lördag, och då ska jag ta nya kort med/på honom sen blir det en ny header!
Hade du o Gustav samlag när han kom ner sist?
Förstår inte vrf det är så intressant, men ja, det hade vi.
Kollar folk konstigt på dig för du är ung mamma när du är ute.?Berätta lite om du har varit med något sånt.
Ingen kollar konstigt, men självklart så får man negativa kommentarer o sånt (inte bara på bloggen). Det finns så mkt fördomar om unga mammor.

Många undrar oxå vart jag har köpt bodysarna och dom gör ni på den här sidan: https://www.spreadshirt.se.

PUSS


Fått brev av min älskling! Åååh så söt <3 ...

img_6981 (MMS)

Fått brev av min älskling! Åååh så söt <3 (det är slutet på brevet, resten får ni inte se) ;)


EGENDESIGNADE BODYSAR


räknar dagarna älskling.




Hemma!

Det gick jättebra vid sjukgymnasten, hon sa att yoannas huvud hade jämnat ut sig mycket! :) Så det var toppen!
Tog en sväng förbi affären o handlade lite också. 
Nu vill jag bara att posten ska komma så jag kan se om jag har fått brev av gustav :D ♥

Ikv ska jag se idol med samanta, myyyspys!

Sjukgymnasten

Godmorgon :)
Jag, Yoanna och Yoline har precis ätit frukost och klätt på oss. Klockan 10 ska vi ner till sjukgymnasten för att i början av sommaren tyckte BVC att Yoanna var platt på höger sida av huvudet så dom bokade en tid ner dit och sen fick vi några tips på hur hon skulle kolla mer åt det andra hållet (då hon mest sov på höger sida, tittade åt höger osv) och nu under sommaren så har hon börjat vända sig runt på mage och det gör hon åt vänster håll, så jag tror det har jämnat ut sig. Men vi ska iaf på efterkoll idag! :)
Skitväder är det också, annars kunde vi tagit en prommis ner. Menmeeeen.

Ah, plz.. Fick en kommentar "skulle du verkligen se till att bli gravid igen för att sen göra abort du borde lärt dig något" Vem fan har sagt att jag ens ÄR gravid? Det är jag inte. Och vem fan har sagt att jag inte skyddar mig? Nej, juste. så håll käften!!

Och en annan mindre rolig kommentar "varför ska vi börja kommentera när du aldrig svarar?" alltså, jag kan inte skriva ett nytt inlägg varje gång jag får en fråga. Sen är det ofta folk som frågar saker jag redan svarat på, och de känns det ganska meningslöst att sitta o dra upp samma sak gång på gång. Men om ni frågar frågor så kan jag göra ett inlägg varje gång jag har fått 5 frågor o svara på dom, deal? Så sätt igång o fråga nu då och JAG SKA SVARA!

Yoanna och Yoline gungar för första gången ♥


KOMMENTERA MERA

Jag vet att det är runt 300-400 som läser min blogg varje dag men varför kommenterar ingen? :(
Kom igen nuuuuuuuuuuuuu!

Idol!

Hej.
Har SKITONT i magen nu, undrar varfööör.. haha ;)
Ikväll kom samanta hit, vi kollade idol och premiären av partaj, ganska tråkigt program faktiskt. Vissa grejer var kul som parodin på kissie tex. Men annars ingen höjdare. 

Imorgon får jag nog brev av min älskling, kuul! :D Han postade det i fredags. 
Men nu ska jag bara lyssna på musik och ta det lugnt en stund. Sen blir det sängen.
Puss och godnatt ♥

Svar på en fråga

Några av er har frågat om jag skulle bli gravid nu, skulle jag ta bort det då?
Och ja, det skulle jag faktiskt. Det är nog jobb med 2 stycken just nu. Men om några år så vill jag garanterat ha ett till barn! :)

gunga


kom precis hem, här får ni en film från lekplatsen :D

<3

img_9890 (MMS)

<3


Lekplatsen!

Godmorgon.
Har precis fixat mig, och nu väntar jag på att Samanta ska bli klar så ska vi gå till lekplatsen och gunga med tjejerna :) Kuuuul! 
Yoline sover middag just nu och Yoanna sitter i sin gunga o håller på att somna också. 
Aja, ha en braaa dag ♥

gammal bild på älsklingarna, viiisst var dom små? ♥

Älskar dig samanta!

img_4477 (MMS)

Älskar dig samanta!


Filmkväääll

Hej!
Har precis färgat samantas hår, om en halvtimme så börjar en film vi ska se. :)
Nu håller vi på att ladda ner ett program så vi kan ta kort med camen. Så snart får ni massa smexiga bilder ;)

eller inte.. de funkade inte :( hahaah

och en sak till, vem är "jet" som kommenterar min blogg. VERKAR VARA DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖSKÖN! Pusss på dig, skriv t mig på facebook : Amanda Dahlström :D

bra program?

Hej!
Tjejerna somnade för typ en timme sen ungefär. Nu sitter jag här med samanta och snart ska vi äta mumsig mat :) 
Idag har vi varit på stan o kollat lite. Sen bara varit hemma.
Ikv så vill vi se på något kul på tv, så någon som vet något bra program som går på tv ikv?

puss♥

:)

img_7056 (MMS)

:)


Födelsedagskalas

Godmorgon! :)
Har precis duschat och nu ska jag klä på Yoanna & Yoline jäättefina klänningar för idag ska vi på kalas! 
Ahh.. skulle egentligen på stan med samanta, o de ska jag kanske fortfarande men vet inte om jag hinner. 
SAMANTA RING MIG NÄR DU SER DETTA!

dom här fina ska dom ha idag, som dom fick i doppresent av rebecka :D 

PUSS ♥

Jag skiter i dig nu, och senare under dage...

img_3739 (MMS)

Jag skiter i dig nu, och senare under dagen kommer jag blocka din ipadress från att kommentera min blogg så att jag slipper dig. Tänker inte skriva något tio meter långt svar på tal och försvara mig, utan jag vet vad som är sant och inte. Jag vet vad som betyder i mitt liv och det räcker gott och väl för mig! Har bara en liten grej att säga. Bara för att man har blivit mamma så tar ens liv inte slut. Se på dig, du sitter hemma dag ut och dag in, du BER dina kompisar att sluta ringa, och då menar jag inte bara på natten. Du måste ha kontakt med dina kompisar även om du har fått barn eller inte och komma ut o göra någonting utan döttern för att kunna samla nya krafter. Även fast man älskar sina/sitt barn över allt annat så behöver man det. Fråga vilken annan mamma som helst. Och i sommras blev de kanske fest mer än vanligt för min del. Men jag tror inte att y&y kommer säga "du lämnade oss åt en barnvakt för att festa när vi var 6månader" njaaaa... Aja nu blev det 10 meter långt ändå. Och juste en sak till, du säger att folk snackar skit om mig? Då skulle du bara veeeta ditt eget ryckte "trycka-ner-unga-mammor-ida", har ju hört av ca 5 andra att du har varit på dom också o nu ba "neejj är hon i farten igen, hur fan orkar hon" så tänk på det nästa gång du ska hålla på att du inte har så JÄTTEBRA rykte i ung-mamma kretsen på Gotland. Aja anyway.. Idag är mina prinsessor 7 månader, mamma älskar er! <3 OVER AND OUT


GLAAAAAAAAAAAAAAAADAST I VÄRLDEN

Gustav kommer ner på lördag nästa vecka! ååååååååååhhhhh vad jag längtar. Och ni mina kära bloggläsare ska få ett videoinlägg ofc! :D PUSS PÅ ER ♥♥♥♥

Det var droppen

"Jag behöver ännu köpa köksbord & stolar, sängram, tv, data fixa internet o allt sånt där."
de viktigaste tar du först så klart. Tv är INGET måste, internet är inget måste, data är inget måste. du måste ju lära dig att prioritera saker. mat och grejer till barnen kommer väl först? eller har du inte tänk på de? "prylar" kommer i sista hand.....

Du är så jävla trög IDA HARJU så det är fan pinsamt. JAG SÖKER MÖBELBIDRAG hos soc av just den anledningen att jag ska ha råd att kunna försörja mina barn. Jag behöver såklart möbler i min lägenhet? Det är ju fan en självklarhet. Och istället för att handla upp "yoanna och yolines pengar" så söker jag ett bidrag hos dom, så dom kan hjälpa mig. 
Du behöver inte kommentera något mer för nu har du fått ditt svar. Egentligen är du inte ens värd mina ord för allt du sagt till/om mig och mina barn. Så du kan ta din jävla kommentar och svälja den igen, för nu vill jag inte höra ett enda jävla ord till från dig, för då tänker jag polisanmäla dig. Inte just för denna löjliga kommentaren, utan för allt du någonsin skrivit.. alla sms och allt på facebook. Så tagga lååååååååååååååååååååååångt bort från mig, mina barn och mitt liv nu TACK. Och ta detta mer än gärna som ett påhopp, så som du ALLTID ALLTID ALLTID gör emot mig.


(svar till sarah, nej denna ida är inte min syster.)


Mmm.. DÖDA MIG!

img_8655 (MMS)

Mmm.. DÖDA MIG!


Blandade känslor

Känner att jag har lite panik när det gäller flytten. Visst, jag har inte planerat att flytta förrens någon gång i december. Men ändå.. om jag o gurra ska flytta ihop så får jag inte längre underhåll av honom vilket betyder att jag måste ha ännu mer hjälp från soc. Och den här månaden ska jag betala hyran!! Jag har ca 9000 kr att leva på i månaden och nu ska 6 av dom gå till hyran! Jag behöver ännu köpa köksbord & stolar, sängram, tv, data fixa internet o allt sånt där. Känner bara mig så jävla stressad. Men ska på möte hos soc den 20e så får prata med henne då! 

En bra sak då.. Jo, fick hem papper på lägenheten och i pricip heeela lägenheten ska målas om (så som jaag vill ha det!) och byta golv och nya luckor osv. SKITGLAD!! Och jag behöver inte betala ett ända öre, utan gotlandshem står för det om lägenheten ser helt trash ut. Nice! :D Det skulle likagärna kunna va hyfsat snyggt där inne och nyrenoverat men ändå inte min stil, och då skulle jag antingen få leva med att de ser fult ut eller betala fritt med pengar. Så jag är svinhappy att hela lägenheten ska göras om! Wooohuuuuu! 

sååååå glad som yoline på bilden är vi! hahaha-ha..ha

SKRIV ETT HJÄRTA

Idag får gustav veta om han får åka till gotland på permis! 
SÅ ALLA MINA BLOGGLÄSARE MÅÅÅSTE HÅLLA TUMMARNA. Och skriva ett hjärta i detta inlägg som TURGREJ (hahh, ja får såna dära tvångstankar ibland).. om jag får många hjärtan så ska ni få en VIDEOBLOGG med gustav när han kommer, om han kommer ;)

Godmorgon!

Vill äta frukost men vågar inte, för jag mår fortfarande illa. Jag kanske har magkatarr eller nått? :o 
Funderar på om jag ska tvätta mina och tjejernas sängkläder och bädda rent i sängarna. Hmm, ja det ska jag! 

Idag ska jag säkert vara med samanta som vaaanligt hihih. Men ni får ha det bäst bäst bäst! Pusss♥

När barnen vaknade imorse för en timme sen...

När barnen vaknade imorse för en timme sen så fick jag aaaaasont i magen och mådde illa som tusan!! Och sen somnade dom om men jag kunde inte, kände bara att jag skulle spy hela tiden plus att jag hade världens magknip. Men efter ca 20 minuter försvann magknipet o jag mådde bara illa.. Sen nu för typ tio minuter sen så känner jag att det börjar komma upp så jag sprang till toan och spydde som en jävla gris.. Usch! Nu mår jag svinbra, som att inget har hänt.. Någon som vet vad det kan vara? :S nu ska jag sova lite oxå innan tjejerna vaknar igen. Puss


snart blir det sängen

Sitter här i min ensamhet o lyssnar på musik, är inte ett DUGG trött. Men måste väl sova snart ändå, i guess. 
Ikväll såg jag samanta och ida på premiären av programmet "sol fest och oroliga föräldrar" någon av er som såg det? jag personligen tycker att såna program är ganska töntiga, pga av att man VET att kanal 5 inte har lurat dom o sagt typ "hej vill ni va med i ett program där ni kan åka utomlands o ba supa er dyngraka så filmar vi er" dom måste fatta att deras föräldrar också åker dit, bor där och iaktar allt dom gör och att programmet heter just sol fest och OROLIGA FÖRÄLDRAR! sen när dom har festat i en vecka så ska föräldrarna komma fram o ba: hej.. vi har varit här hela tiden o nu behöver vi prata. då ska "ungdomarna" bara låtsas att dom inte fattar någonting, haha.. nej det är så uppgjort sånt där. men om vi bortser från det och verkligen tror att dom inte vet något så var det väl helt okej! ;)

aja, nu har ja babblat om helt ointressanta grejer. pusssssssssisar o kramisaaar

Gjort nya naglar :))

img_4192 (MMS)

Gjort nya naglar :))


NYA SMYCKEN






det är upp till 70% rea på den sidan där jag fick beställt dom här smyckena från, om ni anger "MALIN" som rabattkod! (miixx.se) här har ni sidan: >http://www.jfr.se/<

Svar om gustav

Någon som frågade vilket land gustav kommer ifrån, och han är från colombia! :)

Sen ville någon att jag skulle berätta hur vi träffades från början.
Mina kompisar hade träffat honom på nyår (2009-2010) och som den lilla partyprisse jag var då så hade jag precis kommit hem från Norge och ville fira nyår i efterhand med mina kompisar. Så vi försökte hitta någon som kunde köpa ut till oss och då frågade vi Gustav, fast han inte ens var 20 då men aa.. Han kanske kunde fixa något sa han. Sen så hördes vi iaf inte mer under dagen utan vi köpte av en annan. Så på kvällen ringde jag honom, vet inte varför.. Men då beställde han en taxi till oss hem till hans kompis där han alltid bodde när han var på Gotland. Så då var vi där. Och sen började vi festa med honom typ hela tiden, och var hemma där varje dag typ. Och tillslut började jag och gustav träffas nyktra och själva också. Han kom hem till mig och kollade film och sådär. Och tillslut så sa vi att vi var tillsammans den 5/2-2010.

gammal gammal gammal bild på oss. söta vaaa? haha :)
sen gjorde vi slut någon gång i maj. Men han kom ner till gotland sommaren 2010 också, och då blev vi tillsammans igen, och det var då jag blev gravid (ovetande). Så när jag åkte upp till stockholm till honom när sommaren var slut så dumpade han mig där uppe, för han hade träffat en annan tjej. Ja, sen hade vi inte kontakt på ca 9 månader. Och sen började vi prata igen när jag och Anton gjorde slut. Vi pratade i telefonen och chattade typ varje dag. Och sen var det ju nu när han kom ner på barndopet som vi insåg att vi hade känslor för varandra igen. Så han gjorde slut med sin tjej o sådär.. Och nu är det VIIIII, FÖRALLTID ♥♥♥♥♥♥

Lunch!

Hej allihopa.
Yoanna & Yoline har precis ätit lunch, blev köttfärssås och spagetti och till efterrätt tropisk mangomix! :)
Nu sover Yoline middag. Om en halvtimme så ska jag ut i tvättstugan och hänga upp dom tvättade kläderna sen ska blir det en prommis till willys och köpa nya barnmatsburkar och ny äppelgröt. :)

Idag efter samanta har slutat skolan så kommer hon hit, KUL! :D Älskar att va med min bästakompis och yoanna och yoline älskar att leka med sin gudmor som förövrigt är BÄST med barnen. 

Nu ska jag se om Yoanna också vill sova middag.
vi hörs senare. Puss på er ♥

Godmorgon!

img_4619 (MMS)

Godmorgon!


Amanda ♥ Gustav


Tänker på dig hela tiden älskling, hoooppas verkligen du kan komma ner nästa helg! Jag är så jävla KÄR. Och det känns så bra att det är just i dig och är så glad att vi har gjort ett nytt försök, nu ska det bli bra! Våran familj. Vi föralltid. Älskar dig Gustav. Du, yoline och yoanna är allt för mig. ♥

Filmkväll!

Hallojsan.
Barnen somnade precis så nu ska jag ladda ner en film som jag o samanta ska se ikv.
Måste verkligen ta itu med alla papper till försäkringskassan, ska söka bostadsbidrag. För den här månaden måste jag ju betala hyran till min lägenhet eftersom inflyttningsdatumet är den första oktober och man betalar en månad innan. Förstår mig inte på försäkringskassans papper, så himlans krångliga och sen är dom sjukt sega på köpet! 

Gustav sökte permis idag till nästa helg, HOPPAS han får komma ner!! Annars blir vi ledsna.

Jaja.. Pusspåer♥

dagens fråga

jag ska börja skriva en självbiografi, om den kom ut, skulle ni läst den då?

Gooodmorgon!

Sovit gott? Me 2.

FyFAN vilket pissväder det är ute idag, kan ju inte ens gå ut o röka! 
Men idag ska jag va med Samanta tror jag. Och idag ska min älskling posta ett brev till mig iiihhh! :D

Men hoppas ni får en bra dag i regnet.
Pussss&Kram.



ETT GOTT SKRATT FÖRLÄNGER LIVET

thats true! Och bara för att jag vill att ni ska leva längre så MÅSTE ni kolla in min kompis blogg, hon är så jävla rolig så jag tror att jag kommer döööööööö. Vi gick i samma klass i sjuan till nian och var jäätte braiga kompisar, men nu umgås vi TYVÄRR inte lika mycket! :( Men jag saknar dig iaf nora. ♥ SÅ.. KOLLA IN HENNES BLOGG HÄR >http://aboutnoraaa.blogg.se/<



Senildement?


Vem är du? Antons stalker? Eller är du kanske senildement? Ena stunden är du MARIA femton år mamma till lionel och eyman 3 år andra stunden är du ANNA femton år mamma till lukas 3 år och sen är du helt plöstligt MATILDA sexton år och mamma till Kevin 3 år? .... Okej! För det första, vill du få dig själv att låta någolunda trovärdig när du ska ljuga så kan du ju börja med att tänka på att är du Maria eller Matilda femton år med en (eller två) son på 3 år, så skulle du alltså blivit gravid när du var runt 11 år (9 månader i magen också), TROVÄRDIGT? Nja.. Och sen bara ett tips till, du kanske skulle hålla dig till ett namn på dig själv, och samma namn på sönerna. Och varför frågar du om Anton hela tiden? HAN ÄR SINGEL, GO AND TAKE HIM! ;o

Svar på frågestunden

Hur känns det att vara tillsammans med barnens pappa igen?
Kommer ni träffas ofta eftersom han bor på behandlingshem?
har köper du mest kläder ocksånt till barnen?
brukar du köpa begangnade kläder ibland eller bara nya?
ska barnens pappa bo med er när du flyttar?
hur mycket kostar maten till barnen per månad?
Vad roligt att ni är tillsammas igen vet själv hur det är att ta hand om sitt barn när man är ung som jag.Vad säger Anton att du är tillsammas med barnet pappa är han svartsjuk ..?
Hur blev ni tillsammas igen vad hände berätta lite.?
Hur ska du göra med skolan? Ska du gå om gymnasiet och isåfall vad ska du gå för linje och med vilken årskull?:)
Och vilket dagis ska barnen gå på?
Och ska du isåfall hämta barnen efter skolan liksom?
Nu blev det mycket! Haha kram!
Hej! Jag undrar om du funderade på några andra namn än Yoanna och Yoline till tjejerna, och varför du valde just dessa namn? =)
1. Varför bor pappan på behandlingshem? 2. Har nu haft sex efter att tjejerna föddes? 3. Vad tycker dina föräldrar om honom och att ni är tillsammans igen?
Vad är det bästa med att vara mamma ?
Vill du ha fler barn om du vill när ?
Vad är det bästa och värsta som hänt dig ?
Hur gamla är yoanna o yoline nu ?
Det var lite frågor hoppas du svarar :)
Kram Ina <3
När Gustav träffar barnen, beteer han sig som en pappa då, alltså tar ansvar och sånt?
Känns det inte konstigt att han missat barnens första tid och nu kommer vara en del i deras liv?
Har Anton någon kontakt alls med barnen? Jag menar, han var ju ändå med på förlossningen osv.. Vore ju lite elakt av honom att bara försvinna helt ju..!
Tar du hand om barnen själv hela tiden, eller lämnar du bort dom till tillexempel din mamma någon timme per dag? Jag syftar på att du verkar vara med Samanta väldigt ofta, men barnen kanske är med? :)
Hur känns det att vara tillsammans med barnens pappa igen?
Underbart!
Kommer ni träffas ofta eftersom han bor på behandlingshem?
Han kommer komma ner hit och va med oss lite då och då, men tyvärr inte så ofta som jag egentligen vill. Men om 3 månader är han FRI därifrån och då flyttar han ner till gotland!
var köper du mest kläder ocksånt till barnen?
H&M och Cubus skulle jag tippa på.
brukar du köpa begangnade kläder ibland eller bara nya?
Nej, köper aldrig begangade kläder. Säger inte att det är något fel på det för det! Men jag gör det inte.
ska barnens pappa bo med er när du flyttar?
Japp! Han flyttar med oss in i lägenheten.
hur mycket kostar maten till barnen per månad?
Runt 1000kr.
Vad roligt att ni är tillsammas igen vet själv hur det är att ta hand om sitt barn när man är ung som jag.Vad säger Anton att du är tillsammas med barnet pappa är han svartsjuk ..?
Hur blev ni tillsammas igen vad hände berätta lite.?
Anton är inte svartsjuk, han är bara glad för våran skull. Jag och Anton är kompisar! :)
Hur vi blev tillsammans.. vi har pratat ganska länge på msn och telefonen, sen kom han ner på barnens dop och sov hos mig och då fick vi känslor för varandra igen. Så vi bestämde oss för att göra ett nytt försök!
Hur ska du göra med skolan? Ska du gå om gymnasiet och isåfall vad ska du gå för linje och med vilken årskull?:)
Och vilket dagis ska barnen gå på?
Och ska du isåfall hämta barnen efter skolan liksom?
Nu blev det mycket! Haha kram!
Jag ska börja skolan hösten 2012 har jag tänkt, på frisörlinjen! :)
Jag har inte fått svar ang dagisplats ännu, men har sökt några olika dagis i närheten där vi bor.
Ja precis, lämnar dom innan skolan och hämtar dom när jag har slutat, såklart. KramKram!
Hej! Jag undrar om du funderade på några andra namn än Yoanna och Yoline till tjejerna, och varför du valde just dessa namn? =)
Nej, inte som jag kan komma på nu. 
Har svarat på det i tidigare frågestunder :)
1. Varför bor pappan på behandlingshem? 2. Har nu haft sex efter att tjejerna föddes? 3. Vad tycker dina föräldrar om honom och att ni är tillsammans igen?
1. Hade det rört er så hade ni redan fått veta det, men det är tyvärr ingenting jag skriver ut i bloggen. 2. Ja? 3. Dom tycker bara det är kul, och hoppas att det ska funka den här gången! :)
Vad är det bästa med att vara mamma ?
Vill du ha fler barn om du vill när ?
Vad är det bästa och värsta som hänt dig ?
Hur gamla är yoanna o yoline nu ?
Det var lite frågor hoppas du svarar :)
Kram Ina <3
Hela mammalivet är helt enkelt bäst! 
Absolut vill jag ha fler barn, men det dröjer nog några år innan det händer.
Oj.. Inget jag kan komma på nu.
Dom är 7 månader på lördag :) 
Kram på dig ♥
När Gustav träffar barnen, beteer han sig som en pappa då, alltså tar ansvar och sånt?
Känns det inte konstigt att han missat barnens första tid och nu kommer vara en del i deras liv?
Har Anton någon kontakt alls med barnen? Jag menar, han var ju ändå med på förlossningen osv.. Vore ju lite elakt av honom att bara försvinna helt ju..!
Tar du hand om barnen själv hela tiden, eller lämnar du bort dom till tillexempel din mamma någon timme per dag? Jag syftar på att du verkar vara med Samanta väldigt ofta, men barnen kanske är med? :)
Gustav har bara träffat barnen två gånger, så nej.. inte dirket. Han kan ingenting om pappalivet, men jag ska lära han allt jag kan när vi träffas! Nej, det känns inte konstigt, alla människor är värd en andra chans. 
Anton har inte så mycket kontakt med barnen, vi har ju bråkat ett bra tag nu.. typ hela sommaren. Men nu på senaste tiden så har vi träffats några gånger, yoanna och yoline fick presenter av honom. Men vi är iaf kompisar nu och det är så det får bli. Han kommer inte ha något speciellt med Yoanna och Yoline att göra, utan han blir mer som 'mammas kompis' bara. 
Ja, barnen är naturligtvis med när jag är med Samanta! :)

Just nu; i badrummet har i inpackning som ...

img_3933 (MMS)

Just nu; i badrummet har i inpackning som gör håret rödare! Bara 15 min kvar haha :)


frågestund

Har ju hänt en del nu, såå.. fråga på!


Dagens outfit


IDOL

Hejsan allihopa!
Har precis sätt på idol, så jävla bra! ELEKTROPOP ♥ hahah.

Pratade precis med min älskling, och ska sova snart tror jag.
Men vi hörs imorgon :)

Måndag

Hej!
Nu är helgen slut, fett tråkigt. inte för att det är sån större skillnad för mig som är mammaledig, men alla kompisarna är i skolan.

Idag vet jag inte vad som händer riktigt, ska säkert va med samanta ikv! :)
Nu sitter jag och chattar med min älskling. Saknar han som faaan.. men han ska söka om permis idag, hihi ♥♥

Pusshej

some confessions

Jag vill bara visa hela världen vad jag tycker om dig, hur du har svikit mig. Skämt ut dig själv. Vill få människor som ser upp till dig att kolla ner på dig. Vill få ditt självförtroende sämre än det redan är. Vill att du ska inse när du gör fel. Vill personligen visa dig hur du behandlar alla andra i din omgivning. Vill berätta för människor hur äckligt falsk du är. Vill att du ska sitta helt ensam, utan någon, sviken och ensam. Vill ge igen så jävla mycket för allt du har gjort. Vill slänga alla grejer från dig. Du är en vilsen själ, du är sorlig och hemsk! Du är helt enkelt bara trasig. Hoppas du hittar vägen till lycka. Hoppas du väljer rätt väg, eller nej.. Jag hoppas du väljer fel, samma som du alltid har gjort. När vi tar studenten så ser du det från en parkbänk på öster med en avslagen öl i handen. Alla väljer olika, och mitt val är att välja bort dig.


♥♥♥


Tänker inte ens yttra mig

Du som kommenterar, jag orkar liksom inte bry mig längre.

Så, läs min kompis louise's kommentar och inse lite jävla FAKTA:
Du har säkert inte träffat Amanda och hennes barn, du vet inte hur dom är med varandra eller hur Amanda sköter sina barn. Hör du vad jag upprepar saker? ´´amandas barn´´ aaa juste ! det är hennes barn, så hon vet exakt vad som är bäst för dom och när hon kan göra saker. Det ända du vet om hur Amanda tar hand om sina barn och hur dom har det , det är det lilla du läser på hennes blogg. och inte FAN skriver hon där , nu har jag plockat ur och i diskmaskinen, lagat mat till hela familjen osv . Du vet inte ett skit din anonyma piggsvin ! Så dra, det finns faktisk MÅNGA som har intresse av att läsa amandas blogg som tycker att dina omogna kommentarer förstör. Tillslut kanske hon slutar blogga. Hon har två barn och vi som gillar hennes blogg ska va glada att hon tar sig tid att skriva så att omvärlden får läsa och se hur det är ha barn och speciellt tvillingar i amandas ålder, jag har vart med amanda och sett hur hon tar hand om y&y och hon gör det utmärkt ! så sluta klanka ner på att hon festar . för det ska hon fan få unna sig! hon har med sig barnen vart hon än går , hon gör ALLT för dom ! dom är små prinsessor som är så grymt älskad av sin mamma! Amanda nattar sina barn innan hon går ut och gör något på kvällen , hon ger dom mat byter blöja på dom och sätter på dom pyjamas och nattar dom . SEN går hon ut och roar sig , det ända hon då begär av sin mamma är att hålla koll på fall om dom vaknar. sååå nu kommer en fråga till dig anonym 1. varför kan du inte säga vem du är ? varför ens yttra sig om du inte kan stå för det du säger? och alla andra som kommenterar värdelösa kränkande kommentarer kom ihåg att amanda har två barn inte ett !
så dax att kliva ur sandlådan nu va och iaf kunna säga vem fan det nu är som sitter bakom sin jävla data i sitt lilla rosa flickrum och kommenterar dom här kommentarerna . jävligt förband om du vill veta det ! och sluta leka så förbannat häftig när du inte ens kan skriva ditt namn ! som sagt du får gärna komma tillbaka och säga samma sak när du inte sitter bakom din dator i din trygga lilla flickrum . vill du leka den här leken så är jag gärna med i den.
OOOHH SNAP!!!!!!!!





Fyfan vad tråkigt det är att blogga när vi...

Fyfan vad tråkigt det är att blogga när vissa av er ALLTID ska kommentera (anonymt) massa skit! Så helvetes trött på det, senare idag kommer ni behöva mitt godkännande att skriva en jävla kommentar.... IGEN!!!!!!!!!!!!!!


Nu drar vi på fiesta! Hörs imorgon

img_2263 (MMS)

Nu drar vi på fiesta! Hörs imorgon


Mina favoritlåtar just nu

byter typ favvisar varje vecka men ändå :)



Britney Spears - Criminal


Adele - Set fire to the rain

tröttisar

La precis in två små trötta tjejer i sina sängar, nu är det iaf tyst i rummet, tror att dom kanske har somnat. :) 
Idag skulle vi egentligen på kalas-maraton, haha nej men två olika. Men kände att det blir för jobbigt då som helst inte ska sova något efter klockan fyra. för då blir dom superpigga och är uppe hela kvällen ist. Bokade om min tvätt tid från idag till imorgon oxå, känns surt när jag ändå bara ska sitta här hemma och inte göra någonting. Men men..

Ikväll ska jag nog va med samanta som vanligt, hehe! Ska ladda ner en film nu medans tjejerna sover middag som jag och hon kan kolla ikväll :D


älskar er så sjukt mkt ♥

Hoppas ni får/har haft en bra dag.
Puss ♥

allt är skit och jag är sur!

Asså händer så jäävla mkt nu..., de har det hänt en sak inom familjen som gör mig sjukt depp och sådär.. 
En av mina bästa kompisar visar sig vara en jävla snitch och falsk IDIOT! (ja, ta åt dig!)
gustav bor alldeles för långt bort o vill bara ha han här nuuuuuuuuuuuuuuuu....

hejdå


Såhär ser tjejerna ut idag, fina med roset...

img_7832 (MMS)

Såhär ser tjejerna ut idag, fina med rosetter i håret :)


överraskningen:

jag och barnens pappa ska göra ett nytt försök. han ska flytta ner hit till gotland! HUR underbart?
även fast han har behandlat mig/oss som skit, så förtjänar alla människor en andra chans. Han har visat nu när han var nere på dopet att han förtjänar det! :)
saknar han som tuuuuuusan, min fina. ♥♥

En "överraskining" kommer på bloggen!

Har ni sovit gott? :)
Jag har sovit sådär, pga av en familjesak som har hänt.

Klockan 2 ska jag och tjejerna följa med samanta till tandläkaren, haha. :)
Sen vet jag inte vad vi ska hitta på riktigt.

men vi senare idag så ska jag avslöja en rolig grej ;)


puss ♥

dop-presenterna



fick presentkort på en gravering till brythjärtat också :)



x2





samanta hade satt i egna kort i ramarna, supersött! :)



coola va? :D



Tack för alla superfina presenter ♥♥

Bada♥

Hej!
Nu har tjejerna precis ätit äppelgröt med lite fruktpuré på, deras absoluta FAVORIT.
Jag var i affären förut och fyllde på med massa barnmat, det tar ju slut så himlans fort. Så nu är kylen full igen, haha. Köpte också ett paket nattvälling heter det, ska testa o se om dom gillar det :)

Ikväll ska min mamma natta tjejerna, så att jag kan ta ett bad. Skönt! :) Ska testa min nya hårinpackning som jag köpte hos friösren igår, det gör typ håret rödare. Nice!

Men aa, skriver senare. :D ♥

dagens lunch


lasange och till efterrätt blåbär, äpple och hallon puré :)

bara ta det lugnt

hejsan.
idag fick jag sova till halv tio tyckte tjejerna, dom låg helt tysta o väckte inte mamma. taaack! det behövdes :)

vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag ännu. förutom att ikv ska jag va med samanta!
har fotat alla dop presenter, så ni får se ikv oxå.

nu ska brudarna få lite lunch.
pusss!

'saknar dig. ♥

Godmorgon! :)

img_4303 (MMS)

Godmorgon! :)


RSS 2.0