Nu drar vi på fiesta! Hörs imorgon

img_2263 (MMS)

Nu drar vi på fiesta! Hörs imorgon


Kommentarer
Postat av: Anonym

Det var hemst vad du festar. Hur många gånger har du inte gjort det nu sedan du fick dina barn? Och vad gör ni egentligen när ni inte ens har åldern inne för krogen. Tycker du skall hålla dig hemma lite mer med dina barn faktist

2011-09-04 @ 12:29:01
Postat av: jokkis

men ursäkta? man måste väl få ta en "paus" ibland, amanda har en underbar familj som ställer upp för henne! alla behöver få lite egen tid ibland också för att kunna orka med, det är inte lätt oh ha tvillingar! amanda, jag tycker du är en underbar mamma och vill y&y bästa, du är stark! älskar dejj <3

2011-09-04 @ 12:51:47
Postat av: Anonym

Ska man behöva en ha paus för att ha barn. Pfft bullshit. Om du vara mogen skulle du inte behöva ta paus

2011-09-04 @ 14:16:27
Postat av: Emma

Alla mammor har säker tagit en paus från sina barn! Alla behöver en paus nån gång ffs!

2011-09-04 @ 15:31:47
Postat av: Emma

Glömde skriva att ta en paus från sina barn har inget med mognaden att göra -.-''

2011-09-04 @ 15:32:49
Postat av: frida muthas

haha herre gud vem fan är det som är omogen som inte vågar skriva sitt namn när man ska kommentera så jävla löjligt! du har antaligen inge barn så du vet inte ett skit om "egen tid" så håll du tyst tills du vet vad du pratar om!!

2011-09-04 @ 16:00:37
Postat av: Louise jonasson står för vad jag heter

Du har säkert inte träffat Amanda och hennes barn, du vet inte hur dom är med varandra eller hur Amanda sköter sina barn. Hör du vad jag upprepar saker? ´´amandas barn´´ aaa juste ! det är hennes barn, så hon vet exakt vad som är bäst för dom och när hon kan göra saker. Det ända du vet om hur Amanda tar hand om sina barn och hur dom har det , det är det lilla du läser på hennes blogg. och inte FAN skriver hon där , nu har jag plockat ur och i diskmaskinen, lagat mat till hela familjen osv . Du vet inte ett skit din anonyma piggsvin ! Så dra, det finns faktisk MÅNGA som har intresse av att läsa amandas blogg som tycker att dina omogna kommentarer förstör. Tillslut kanske hon slutar blogga. Hon har två barn och vi som gillar hennes blogg ska va glada att hon tar sig tid att skriva så att omvärlden får läsa och se hur det är ha barn och speciellt tvillingar i amandas ålder, jag har vart med amanda och sett hur hon tar hand om y&y och hon gör det utmärkt ! så sluta klanka ner på att hon festar . för det ska hon fan få unna sig! hon har med sig barnen vart hon än går , hon gör ALLT för dom ! dom är små prinsessor som är så grymt älskad av sin mamma! Amanda nattar sina barn innan hon går ut och gör något på kvällen , hon ger dom mat byter blöja på dom och sätter på dom pyjamas och nattar dom . SEN går hon ut och roar sig , det ända hon då begär av sin mamma är att hålla koll på fall om dom vaknar. sååå nu kommer en fråga till dig anonym 1. varför kan du inte säga vem du är ? varför ens yttra sig om du inte kan stå för det du säger? och alla andra som kommenterar värdelösa kränkande kommentarer kom ihåg att amanda har två barn inte ett !

så dax att kliva ur sandlådan nu va och iaf kunna säga vem fan det nu är som sitter bakom sin jävla data i sitt lilla rosa flickrum och kommenterar dom här kommentarerna . jävligt förband om du vill veta det ! och sluta leka så förbannat häftig när du inte ens kan skriva ditt namn ! som sagt du får gärna komma tillbaka och säga samma sak när du inte sitter bakom din dator i din trygga lilla flickrum . vill du leka den här leken så är jag gärna med i den !

2011-09-04 @ 18:19:44
Postat av: Tessa

Varför kan du inte skriva vem du är när du ger negativa kommentarer????

Vad beror allt detta negativa på? Är du avundssjuk på att Amanda har tvillingar eller är det att hon har kompisar som står kvar vi hennes sida?

Hade hon inte dom hade hon kanske suttit som du och klagat på alla andra!!!!

Gör något vettigt med ditt liv!!!!!

2011-09-04 @ 19:36:48
Postat av: Linda

Till dig som kommenterade: "Ska man behöva en ha paus för att ha barn. Pfft bullshit. Om du vara mogen skulle du inte behöva ta paus"



ALLA behöver en paus ibland, oavsett om man har barn eller inte! Amanda är ju inte ute och festar på dagen, då är hon hemma och tar hand om sina barn, sen när hon har nattat dem, då går hon ut och roar sig!



Alla behöver pauser ibland oavsett vad man har i livet som kräver mycket uppmärksamhet, jobb, skola, barn, allt sånt behöver man komma ifrån 1 eller 2 timmar någon gång i veckan, så är det bara!

2011-09-05 @ 14:17:20
URL: http://tydio.blogg.se/
Postat av: SOFIA ♥

håller på dig , så jävla negativia och tråkiga kommentarer. alla måste få ta en paus från vissa , även dem man älskar. du måste få ha egen tid. !

kram!

2011-09-05 @ 19:20:29
URL: http://sofiahorses.blogg.se/
Postat av: Jossefine

till anonym.. hur gammal är du ? 15 och uppåt gissar jag. sitter din morsa och farsa och passar dig varje dag ? du kanske ännu hänger i mammas tuttar? kom igen, det är inget fult att hitta på nåt annat och skaffa barnvakt en kväll när ungarna sover. just saying

2011-09-06 @ 00:08:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0