pallar inget tjaffs

så jag tog bort inlägget.
adios!

PMS

Så JÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLA irriterad så jag tror jag kommer DÖ. Fyfan!!! Kommer bli en skitdag, om ingen ängel kan komma hit med frukost till mig. S ligger ÄNNU och sover, fusk...................................... asså stör mig på allt, ALLT ALLT ALLT ALLT ALLT!!!!!!!!!!!

Hatar paus

Hejeee!
Sitter och kollar bigbrother med mig själv, schani var så jäävla trött så han gick och la sig :p så ska se klart det här sen ska jag också sova. Imorgon ska barnen till dagiis. Sen vet jag inte.
Aja, pusshej

Torsdag

Hejhej! :)
Inatt sov Schani hos mig, sen kom samanta imorse så vi lämnade barnen på dagis. Sen hem till henne och skrev CV. Sen hämtade vi barnen vid 1 och gick ner till stan och sökte massa sommarjobb på olika ställen i stan, så hoppas någon hör av sig!! :)

Ikväll har jag varit med schani och jesper, och dom drog för ett tag sen. Så nu sitter jag med micke och snart kommer leo också :)

Hoppas ni haft en bra dag!!

I väntan på Ronjah

heelluuu.
Idag har jag varit med schani och myyyst lite :) hämtade barnen vid 1 på dagis och sen bara varit hemma, nu sussar tjejerna och jag väntar på Ronjah som ska sova här inatt. Kul! :D

Ha en bra kväll.
pussspåer ♥

Övningskört

Hej!
Idag är barnen hos sin farmor, gurra blev sur över nått och drog. Ah, han är ju som han är.

Så jag gick hem till Samanta och sen kom mamma och så övningskörde jag till ica maxi och handlade, sen hem till bingeby och sen till gråbo och träffade S, sen hem igen. :) Duktigt! Det gick ju sådär får jag väl säga och mamma var rädd... HAHA!

Nu sitter jag här med samantisen och barnen kommer om 20 minuter. Så då blir det bus och mys med dom tills dom ska sova, och ikv kommer S hit, mysigt :D

Men hoppas ni får en fortsatt bra dag, och glöm inte att kommentera under om du är en av mina trogna läsare. Väljer det om några dagar! :) 
image description
Pusssssen

Trogen läsare??

Har precis kollat bigbrother live med en ssssssötis! höhö. 
Nu sitter jag vid datan och ska typ snart gå och lägga mig. Imorgon ska bustjejerna vara hos sin pappa (kors i taket) haha nej jag skämtar bara. Men det ska ju bli kul! Får jag lite egentid på dagen också, så då ska jag nog städa lite och träffa en person. :) Jaa.. Vad ska jag skriva? Ska försöka blogga mera, nu när jag ändå har data. Men sitter inte vid datan på dagarna, och min iphone är på lagning så blir nog mest blogginlägg på kvällen och så. Och någon dag när jag verkligen har ORK och TID att göra en ny bloggdesign så ska jag veeerkligen göra det. För känns så jävla piss att sitta och skriva ett blogginlägg när min blogg är en total RÖRA. Men ja, det får jag som sagt fixa någon dag så allt kan bli som vanligt igen hehe. 

Hoppas ni haft en bra dag och får än ÄNNUUUUU bättre morgondag! hihi.
puss på er fina som ääännu varje dag klickar in på min blogg fast jag är så dum!!!

Har jag någon trogen läsare som vill som ära vill hjälpa till med en kul grej i bloggen?


Yoanna gullegris.

Allt och inget

Hej allihopa!
Jättelänge sen jag skrev, så tänkte skriva ett inlägg nu.
Vad har hänt på senaste tiden?

Har varit i sthlm, kollat på bigbrother live!! Det var GRYMT som fan. Åkte upp med Samanta, Micke, Brunk och Leo. Sen annars har jag bara varit hemma och chillat. 

Jag och gustav har bråkat en del, o ja.. det gör vi dagligen nu typ, vi bara GÅR INTE IHOP!! Funkar inte.

Men ah, ikväll ska jag se bb med S. Trääävlans! 

Svar på en fråga också, gardinerna i Yoanna & Yolines rum är inte små tecknade lamm på, det är hello kitty :)

Och här får ni lite bilder :)




Yoline och Yoanna


Yoanna och Yoline


Målat teckningar på dagis :)


Yoanna och Yoline


RSS 2.0