Fyfan vad tråkigt det är att blogga när vi...

Fyfan vad tråkigt det är att blogga när vissa av er ALLTID ska kommentera (anonymt) massa skit! Så helvetes trött på det, senare idag kommer ni behöva mitt godkännande att skriva en jävla kommentar.... IGEN!!!!!!!!!!!!!!


Kommentarer
Postat av: Anastasia - Om livet på behandlingshem

surt att folk ska hålla på.

jävla idioter alltså.

det är synd att folk inte kan stå för vad dom säger. så till er korkade människor: amanda är en jättefin tjej med två underbara döttrar, hon har gått igenom mycket, och hon står fortfarande upp och kämpar!

ni är bara avundsjuka på henne! stå för vad ni har att säga, annars kan ni hålla käften.



Amanda: kämpa på!

2011-09-04 @ 16:04:03
URL: http://anastasiaas.weebly.com
Postat av: Emelie, melvins mamma

För mammor, speciellt unga blir det mycket skitsnack och baktal. Man är inte tillräckligt mycket med barnen, man tar inte hand om barnen, man lever på soc, man är oansvarig, barnen far illa. ETC.



Men vi som är mammor VET att man för det första får ta en paus ibland, alla människor i hela världen behöver en paus ibland. Man får lov att gå ut - varken man nattar barnen innan eller har barnvakt hela kvällen - de kommer inte ens att minnas att du inte var där den "där" helgen när de var några månader gamla.



Desutom är jag övertygad om att de skiter i vad du gör när de sover?



Vad barn behöver är en lycklig mamma, för barn känner av hur man mår. Är du lycklig är nästan garanterat dina barn det med.



Och att folk snackar skit är någonting man vänjer sig vid, man vet vilka man har och inte. Det är de som bryr sig om som man ska hålla hårt!



För övrigt, kul å se att pappsen och du blivit ett par igen, hoppas barnen får ha er båda lika mycket.

2011-09-04 @ 23:07:58
URL: http://onlyems.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0