chillkväll

Hej!
Gick till Samanta förut, sen gick vi ner till subway, köpte mat & gick hem. FETT GOTT! Sen har vi bara suttit hos henne och kollar roliga saker på nätet heheheh. Sen mötte jag gustav o gucci vid bingan o sen gick vi hem. Nu har jag precis duschat, ska tydligen gå o lägga mig nu också för gurra väntar på mig där nere hahah. AJA godnatt på er sötisar! ♥ PUSS

Kommentarer
Postat av: Amanda - Blivande mamma i februari

vilken snygg kjol du har :)

2011-11-09 @ 22:16:47
URL: http://denblivandemamman.blogg.se/
Postat av: M

Hej, du har verkligen två super söta tjejer och jag önskar er all lycka! Jag tänkte fråga dig vad för slags förälder du har som ambition att vara, om det är viktigt för dig att ge dina barn sunda vanor (såsom mat och motion) och värderingar. Och om det är viktigt för dig att vara en bra förebild. (Rökning osv)

Detta kan låta provocerande och elakt (Vilket inte är min mening) och du bestämmer så klart själv över rökningen men tänk på att barn härmar efter vuxna och att det själv kan vara svårt att säga att ens barn inte skall röka om man själv gör det. Sedan medför ju rökning risker för cancer samt det faktum att ens hud tar skada och man "åldras i förtid".

Den viktigaste aspekten av alla när det kommer till rökningen är faktiskt den att barn till rökande föräldrar lättare och oftare drabbas av hals och öroninfektioner (Vilket jag själv drabbades svårt av som liten och även nu i vuxen ålder pga att min mamma röker)



Lycka till med allt.

2011-11-10 @ 12:22:17
Postat av: cornelia budjetso

sexxiga bröst , ohye

2011-11-10 @ 15:49:06
URL: http://cornelia.budjetso.blogg.se/
Postat av: TheBestStoffe!

Slut o va så jäkla snygg asså! :O <3

2011-11-11 @ 01:28:41
URL: http://christofferforsman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0