Orolig och arg

Hej!
Gurra var ju ute igår, lovade att komma hem senast två. Klockan är nu halv 9 och han har fortfarande inte hört av sig eller kommit hem. Läste på polisens hemsida att en man född 1990 har dom satt i fyllecell. Jag VET nästan helt säkert att det är han. Hur länge ska detta fortsätta? Hur länge kommer jag orka? Jag vill bara att han ska vakna upp, komma ifatt verkligheten och ta sitt ansvar.

Vet inte om det blir någon mer uppdatering idag.


Kommentarer
Postat av: E

Vissa lär sig aldrig helt enkelt..

2012-01-15 @ 10:34:21
Postat av: Anonym

kasta ut honom om han fortsätter. jag skulle aldrig vilja ha en sådan far/pojkvän till mina barn

2012-01-15 @ 11:51:07
Postat av: Elin

Jag vill absolut inte vara dum eller så, eller otrevlig, men borde han äns få rätt att träffa sina barn när han gör så? Min pappa drack också, och jag mins hur jobbigt det var.. Sen började min mamma, och nu har min pappa slutat.. Men jag hoppas det löser sig! älskar din blogg! kram ♥

2012-01-15 @ 12:16:42
Postat av: Anonym

Du klarar det mycket bättre ensam! Han är inte mogen inte för att vara en familj. Släpp honom ett tag och vänta tills han själv kommer till insikt att han behöver ändra sig. Ni skall inte behöva vara oroliga eller besvikna. Ta ett rejält snack med honom!

2012-01-15 @ 15:51:48
Postat av: Johanna

Usch! Hoppas han bättrar sig, hur ska det annars gå när ni bor i egen lägenhet och själva med barnen? Om han inte ändrar sig så kommer han ju bli en extra tyngd för dig (om han inte redan är det) och du borde lägga all energi på dina underbara döttrar och inte gå runt och oroa dig över någon som är vuxen och borde kunna ta sitt ansvar själv. TA INGEN SKIT OCH STÅ PÅ DIG! Kramar till dig starka och fina Amanda <3

2012-01-15 @ 16:37:12
Postat av: samanta

håller med dom Andra, du klarar dig mycket bättre själv, du hade det så mycket bättre utan han, du var tusen gånger starkare! du måste bara våga släppa honom du vet själv att han är en idiot och att han aldrig kommer ''vakna upp'' han gick över gränsen för länge sen, och du har släppt på alla gränser som går, det är han som ska göra allt för dig, er, sin FAMILJ! inte ni för honom. i början skulle han knappt få supa.. vad hände med det lixom?

2012-01-16 @ 23:12:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0